Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Кърджали
Бърборанке... Кво да ти кажа.. Алптекин хем го гризе че Серкан му е сърдит,.... Тръгна уж да разказва на лелята.... Но освен да и каже че серкан никога не е лъгал Еда и че единствената му "вина" е че е техен син нищо друго не каза... Тръгна си изплашен изплашен
Айдан, не знае как да успокои Серкан, все си мисли че Серкан лесно ще преодолее всичко, притискаше го да поговори с баща си . Беше съсипана като чу че Серкан ще се изнася

# 676
Не ме бийте , ама змейката много си отива с Ефето . Хубава двойка биха били Smile

# 677
Пробвах да си напъна халката на средния пръст ама не влезе Joy

# 678
# 679
  • Кърджали
Няма да има промо...
Малко ще пофантазираме

# 680
уф, наистина е край на серията...

# 681
Ейй този същия момент го имаше и в Ранобудна птичка и после се сдобриха..
Точно Джан търсеше Санем и я намери паднала в дупка ... все пак сценаристът е един и същ JoyJoyJoy

Nalbantova и аз съм една от тези Joy

# 682
Крайй..
Моята халка стига до средата на средния пръст само 😀

# 683
Тъкмо ще си легнем по навреме

# 684
Тая серия много кратка беше, едва 23.34 е...

# 685
Не очаквах така рано да свърши, толкова къс епизод не сме имали, на е разбираемо предвид ситуацията с вируса. Но пък на мен ми хареса.

# 686
  • София
Аз Ефе го искам за лелята, ама и на Селин го давам.

Е, верно ли така свърши?? Много кратък епизод. Започна добре, ама после нещо зацикли действието. Дано не се отрази на рейтинга. Явно наистина с този Ковид не са имали достатъчно време и са били притиснати...

Със сигурност този епизод няма да се нареди сред любимите ми, ама... Wink Обаче и от следващия не очаквам кой знае какво. Според мен още епизод-два ще си играят на котка и мишка. Надали ще ги съберат така бързо, колкото и да ми се иска. А така ми се искаше да се изгубят заедно, например. Липсват ми романтичните моменти между двамата.

# 687
Момичета благодаря ви за страхотната компания, до утре Flowers Hibiscus
Алекс, специални благодарности, че ни държа в течение на целия епизод! Hug

# 688
Изнасянето на Серкан няма да й понесе на Айдан, може тя да притисне Алптекин да каже истината и Серкан да се върнв при тях.. но ме съмнява сякаш.

# 689
ясно, няма фраг, започна доктора...

Общи условия

Активация на акаунт