Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И в “Навсякъде ти” го имаше - тийм билдинг в планината, ГГ се загубиха и тогава им беше първата целувка.

Хареса ми обаче, че нямаше катастрофа. Добре ни изиграха!

mi_si, че Серкан си носи пръстена - това е ясно, той не го е свалял. Но за Еда се изненадах. Simple Smile

# 661
Свърши ли ?

# 662
  • Кърджали
Еда и мен ме изненада че носи пръстена. За Серкан аз нямах и съмнение... Ама и двамата извадиха едни причини що не са ги махнали пръстените - като деца от детската градина....
Phillipine аз мисля че свърши но ще дочакам тъпо и упорито. Най малкото да видя промото за следващата серия ще пуснат ли...

# 663
А фрагман ще има ли след епизода?

# 664
И в “Навсякъде ти” го имаше - тийм билдинг в планината, ГГ се загубиха и тогава им беше първата целувка.

Хареса ми обаче, че нямаше катастрофа. Добре ни изиграха!

mi_si, че Серкан си носи пръстена - това е ясно, той не го е свалял. Но за Еда се изненадах. Simple Smile

Те така си "крият"чувствата, това означава, че се "мразят" и не се понасят ....,  Heart ... но да се знае ..., някой да не се обърка Wink

# 665
  • София
Надали ще има фраг, според мен нямат още достатъчно материал. Но ще е тъпо, ако така свърши. Този епизод мина много бързо нещо! Според мен няма да се сдобрят обаче. Но Серкан ще й каже нещо, което Еда ще чуе и после ще го играе Шерлок, казвам ви. Simple Smile

# 666
Още е рано, едва 23, 25 Simple Smile  Поне още 15 мин. Simple Smile

# 667
Аз се зачудих... Не нося пръстени, но на колко от вас, които носите, пръстена ви става и на средния и на безименния 😂
Нямам възможност да гледам, но чета и тази тръпка, която е в момента, ми е най-любима... Като ееин виц за кокошката детопетела я гонел, за да я 'целуне' , но по едно време решила да не бяга толкова бързо. Дано и Еда е като нея поне 😂

# 668
  • София
Не коментирах поведението на Айдан и Алптекин, че засега нещо не ми се нравят, ама ще изчакам да гледам епизода с превод и тогава ще се изкажа за родителското тяло. Да не ги нахраня предварително и после да се извинявам. Wink

# 669
мамашите пишат, че е край на серията...

но Серкан й се извини за това, че е унищожил целия й живот, а не за това, че я е изоставил...

ако не беше змийката, може би щеше да й разкаже...

# 670
Есенна магия, мисля че Серкан казва "yani" - това е май паразитна дума като нашето "ами". Керем доста често го използва и в интервюта и си го казва даже като недостатък при говоренето.
Алекс, прекрасно момиче, много те обичам. Благодаря.

За фраг май нямат достатъчно материал - имаше запитване в туитър и от продуцентите баха отговорили, че трудно да е днес. Но не са го изключили напълно де. Може да ни изненадат.

# 671
Актуална снимка за тези, които са на работа :

# 672
  • София
Е, ако това е краят - това сърце в емотиконите какво дири там??

# 673
На мен халката ми става и на средният, и на  безименият пръст, и когато имам някаква задача, която трябва да свърша си слагам халката на средния, за да не забравя. Като си свърша задачата я връщам на място 🤣🤣🤣

# 674
След 2 мин. ще стане ясно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт