Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, искам да ви благодаря на всички за компанията! Прекрасни сте. Hug И аз като Blue ви благодаря, че превърнахте срядата в празничен ден за мен. Чакам си я всяка седмица с нетърпение и вълнение. Време за мен, в приятна компания, с пивко вино и любим сериал. Наистина - какво повече може да иска човек?! Blush

Сега ви пожелавам розови сънища, утре да се събудим с усмивки заради добър рейтинг и ще си продължим с гадаенето какво следва. Nature Stars

# 706
  • Кърджали
Алекс, възможно ли е горе долу да преведеш първите сцени, снимани паралелно - разговорът на Серкан с Енгин и на Еда с момичетата!??

разбира се, ще ми отнеме десетина  минути. Но не юе затруднява. И без това няма да заспя

# 707
  • Плевен / София
Момичета, тъй и тъй благодарите, некмд го доуточним. Благодсрности се приемат под формата на запаси от шоколад, става и вино.,хспчета за сърцетуп и салфетки дс си бърша лигите по Керем 🙃🙃🙃🙃🙃

На мен сериятс ми хареса. Малко кратка, но още по-добре, така и не мога да им свикна тези почти тричасови серии. Интересно ми бее, усмихвах се, хем ме болеше сърцето за Серкан. Хареса ми дори това, че Еда му прсвеше напук, а той ревнуваше... И пак заради Еда спрекрачи ощемедна своя граница - социализира се, отиде на този къмпинг само и само да е до нея. Харесаха ми думите му "Ами ако на теб ти се беше случило нещо"... Абе хареса ми. Дори лека полека и Ефе взе да ми харесва...
За играта на Керем дума няма да отварям даже, че вече сама на себе си станах досадна. Съкровище им е това момче, съкровище.

gostenka68, Серкан го каза на Енгин - ако ѝ каже истината това означава че  отмово ще се разделят, но тпзи пхт Серкан ще ѝ напомня винсги за родителите ѝ. Ще е синът на човекс виновен за това, че ги няма. Това ище повече ще я разбие. Затова е избрал данго намразиь но да не отваря отново раните ѝ. Не и той.
това за начало...

Алекс...ако искаш може за по накратко Гости...това си е негов страх.....все пак Серкан не е пряко отговорен за станалото с родителите и...а бабата със свое действие е направила нещо, което е предопредилило съдбата им

# 708
Момичета, тъй и тъй благодарите, некмд го доуточним. Благодсрности се приемат под формата на запаси от шоколад, става и вино.,хспчета за сърцетуп и салфетки дс си бърша лигите по Керем 🙃🙃🙃🙃🙃

Дай си адреса или офис на Еконт да ти спретнем едно колетче Wink

# 709
Мила Алекс, това всичко е за теб:

За старанието, отделеното време и приятната компания ❤

# 710
  • София
Включвам се преди лягане, защото ме осени нещо - това сърце накрая в емотиконите... имам своя теория и логика защо беше там. Обяснявам: Серкан усети липсата на Еда. Отново Серкан не тръгна с всички, а пое в различна посока. Сякаш невидима сила го дърпаше натам. И пак Серкан я откри. Това, ако не е любов (❤), не знам какво е. Wink Та, това според мен означава сърцето - Серкан наистина обича Еда повече от всеки и от всичко, дано скоро и тя го разбере.

# 711
Чудесен епизод!
Много ми хареса. Беше по- кратък, но пък много интересен и качествен.
Играта на куче и котка започна. Не ми се ще да продължава дълго обаче.
Много приятно ме изненада СЦ - очаквахме някаква катастрофа, а я какво излезе същност. Милата Еда - държи се сякаш е много силна, но е толкова наранена. Така умоляващо чакаше отговора на Серкан. Сякаш е готова на мига да му прости.

Не знам какво ще стане след като я намери и накъде ще се развият нещата. Не ми се вярва толкова бързо да ги съберат, но пък Серкан реално усети какво е чувството, когато Еда не е добре и ми е  адски чудно как ще постъпи той.
Няма спане - само те са ми в главата. Как ще си взимам изпитите - не знам!
Блгодаря на всички за тази приятна компания, момичета, страхотни сте! ♥
А актьорите ни са прекрасни! 😍
Спокойна нощ!

# 712
За 15-ти път ще напиша в темата - епизодът ми хареса Sunglasses Другата седмица предполагам, че ще го напиша за 16-ти, от сега да си знаете Wink Предвид всички трудности около ситуацията с ковида на Елчин/ Мело, екипът отново са се справили на ниво. Имаше винаги готова за екшън Фифи, имаше ГГ в куче и котка настроение, имаше смях с Ердем и Сейфи, Алптекин, Айдан и Айфер мисля вече да ги съкръщавам с ААА като батериите, малко им изтощиха образите, дано ги позаредят за в бъдеще. Ефе продължава да ми е неприятен, въпреки че наистина в момента е своеобразен мотор на действието. Всъщност интересен ми е разговорът между Ферит и Серкан, когато Робо го попита какво мисли за Ефе и дали вече му е предложил да му купи акциите... Голямото разкритие в епизода беше, че Ефе е от Мардин, т.е. получихме официално потвърждение чий човек е Wink Много идейно беше и събранието, на което всеки си изказа болката против "половинката" си. Убиха се с думи и погледи. Къмпингът и падането на Еда в трапа вече го гледахме в РП, но ако така ще се разберат ГГ колко се обичат - давайте още дизи клишета, г-жо Айше, че без любов между Еда и Серкан направо ще се мре Heart

# 713
Не съм гледала птичката и не ми е позната ситуацията с падането в трапа, но ... за миг си представих ужаса на Серкан - родителите му причина за смъртта на родителите й, той - за нейното падане... Добре че Еда мърдаше.

# 714
Алекс, благодарности и от мен, на всички вас момичета и за мен е огромно удоволствие да прекарвам сряда вечер с вас:yellow_heart:

Серията ми хареса много, но сякаш нещо ме бе стиснало за гърлото, една тъга и  не ми позволи дори да се посмея с Ердем/а той ми е любимец от всички комични персонажи в ром.ком,той е първенец, много умерено комичен, ненатрапващ се/

Харесва ми поведението и на Еда и на Серкан , всеки според мислите си за раздялата се мъчи да преодолее загубата на любов.
Така да се обичат, а да трябва да показват на другия съвсем друго.
Обожавам хапливостта между тях, размяната на думи, погледи, но все пак за мен епизода си беше тъжен, не успях да се зарадвам на играта куче-котка.
Може би още съм под влияние на раздялата.
И на мен ми допадат като двойка  Ефе и Селин.
Сейфи и Лейла също Thinking
Ханде ни представи една блестяща Еда, Керем е просто велик:yellow_heart:
След няколко гледания с превод може и да променя това чувство на тъга. Дано!
Страхотна вечер беше момичета Flowers Hibiscus

# 715
dessince виждаш ми се опасна, щом правиш такива работи, за да си свършиш задачата 😂😂😂
Опасна едва ли, по-скоро страшна блейка 🤣🤣🤣
И на мен ми харесват като двойка Ханде и Керем, но по-скоро едва ли, не знам зако.

# 716
  • София
Моите виртуални благодарности за Алекс, която за пореден път отдели от ценното си време (дори се жертва, като изоставяше от време на време съзерцаването на Серкан Blush ) заради всички нас, като ни правеше съпричастни със събитията и диалозите в епизода! С благодарност:

Скрит текст:

Хубава вечер, спокойни и красиви сънища на всички момичета, влюбени или не в нашите ГГ!

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 00:33 от nrgmama

# 717
  • Варна
Гледали ли сте тази реклама  - https://www.youtube.com/watch?v=1KOAnw46cKU
Много готини и двамата.

Алекс, благодаря за превода!

# 718
  • Кърджали
По желание на vai1, дано не бъркам името...
Ето обшо взето цялото начало.

Енгин :Как си?
Серкан: Беше трудно решение, но направих каквото трябваше
Енгин: Каза ли ѝ?
Серкан: Не. И без това преживяното ѝ е тежко Не исках всеки път когато ме вижда да си спомня за майка си и баща си
Енгин:Добре де, какво ѝ каза?
Серкан:Казах, че ми пречи на работата. Че искам да се разделим.
Енгин: Серкан, това е било малко грубо, бре братче..
Серкан: По-добре да ме мрази, отколкото да знае истината.

Фифи: Какво е това, работата е най-важна за мен
Джерен: Всички работим, всички правим кариера, каква е тази глупава причина?
Еда :Ами права съм била да казсам че е робот. Наистина е робот.
Серкан: накарах я да повярва, че съм безчувствен робот.
Фифи: Ще отида и ще му разкажа играта
Еда: Той не е виновен. Грвшката е в мен
Серкан : Грешката е в мен. Грешка беше, че си повярах, че заслужавам момиче като ангел
Еда: Не изглеждаше така, мислих, ще е сродната ми душа
Серкан: Моята сродна душа. Това е тя, Еда.
Еда: Изобщо не ме е обичал.
Изобщо не ме е обичал.
Серкан: Само ако знаеше, обичах я повече от всичко, от всички
Еда: Мисли само за себе си
Серкан: Теябваше да помисля за нея.
По-добре да ме мрази отколкото да знае истината
Еда: Стана каквото искаше, Серкан Болат, мразя те.
Серкан; Няма да е за първи път.
Еда: Няма да се съсипвам. Видях какво направи със Селин. Вие ме предупреждавахте, дори госпожа Айдан ме предупреждаваше. Дори майка му ме предупреди. Но аз.. Аз съм глупачка. Вярвах, че хората може да се променят, ама. Серкан винаги беше такъв. От първия ден е такъв, но аз не го видях.
Джерен:Ти нямаш вина, Еда. Мъжът излезе непостоянен.
Еда: До такова състояние ме докара, дума не можах да кажа.. Нищо което мислих не можай да кажа. Останах безмълвна.
Фифи: Да му беше казала.
Да разбере що за човек е. Да го беше поставила на мястото му
Еда: Вярно. Защо пък да не го поставя на мястото му.
Джерен :Недей, Еда
Еда:Отивам да говоря с него
Фифи: Остави я да иде
Джерен: Фифи, какво направи
Фифи :Какво в себе си ли да го трупа. Даже трябваше и ние да идем с нея. Да отидем ли

Джерен :Няма да ходим, стой си на юястото, Фифи. Какво ше стане сега?

В къщата на Серкан.
Серкан : И сбогом, Еда Йълдъз.
Еда: Серкан Болат! За какъв се имаш ти?Кой си ти? Няма да ти позволя за втори път да съсипеш живота ми.
Серкан:Еда!
Еда: Какво Еда? Ще ме изслушаш! Погледни ме! Виж ме! Нали оня ден беше влюбен!Любовни обяснения, романтични вечери, купуване на звезди... Каква е тази непостоянност? Да ти кажа що за човек си? Груб, непостоянен, страхлив мъж си (ох ме знам Серкан как можеше да мълчи и да я слуша примирено) ...Проклето да е времето, което прекарахс теб. Застанах срещу всички, свалих си преградите за теб..
Серкан (тихо): Виж Еда
Еда: Позволих да ме нараниш, ама ще видиш кого ще го боли накрая. Ще видиш!
Серкан:Еда
Еда:Млъкни и ме слушай! Аз и преди теб съществувах и след теб ще съществувам, Серкан! Но знай, ти нямаш нищо в живота си, което да ме замести
Серкан: Знам.

Сузи, наскоро случайно ми излезе тази реклама, та поизплакнах очи. Баръш ми е една идея по-сладникав, но това не ми попречи наскоро да изровя всички негови сериали. Но определено Керем ми е по-фаворит - на вид, с игра, с талант. Оше малко и кат влюбена тийнейджърка ще прозвуча, събирам си лигитете направо..

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 00:51 от Aлекcандрa

# 719

Еда:Млъкни и ме слушай! Аз и преди теб съществувах и след теб ще съществувам, Серкан! Но знай, ти нямаш нищо в живота си, което да ме замести
Серкан: Знам.
Добре де, след това ЗНАМ, не й ли светна лампата... Ако някой на мен така ми каже моментално ще се развикам, че е идиот и като знае защо така прави, нооо сериал 😂

Общи условия

Активация на акаунт