След като се поуталожиха малко страстите и яда в мен исках да споделя нещо, което продължава да ме гложди от снощи и макар да съм карала тежка 12 часова смяна постоянно е в мислите ми. Еда е жена, която доказа че се бори за истината /справка намирането на крадеца на документи Каан/. Не мога да си представя, че тя която имаше подозрение, че Серкан има проблем и той не е свързан с работата му а най вероятно с нея ще остави нещата да отминат от само себе си т.е с времето. Човекът, който ти е казвал че не може да диша без теб да ти обяснава че се връща към първоначалните си настройки ми звучи малко несериозно и мисля, че тя с нечия помощ ще задълбае в тази посока. Мира няма да има докато не разбере по някакъв начин истината. Може би обаче това ще е след като отмине първоначалния гняв.
gabidim71, и на мен ми се иска да е така, но аз поне вече не съм сигурна! Като следваме тази логика и аз очаквах (бях почти на 100% сигурна), че Серкан който обясняваше на Еда в еп. 2 защо не трябва да казва на никого, дори на леля си и приятелките си за договора, защото когато повече от двама души знаят една "тайна" то тя престава да бъде такава, ще намери начин, време и сили и ще се изправи с истината пред Еда. Но същия Серкан заряза безпардонно Еда с аргумента "че така е по-добре за нея, да мрази него, но да не изпита болка от истината", т.е. да не научи тайната (която вече знаят поне 10 човека!)!
Няма логика в действията му от последните минути на епизод 14, но дали Еда ще тръгне да търси причините .... не съм много убедена! Той се опита да я убеди, че причините са в него, че изведнъж е решил да се съсредоточи върху работата и кариерата си! Какво да търси всъщност тя? В първия случай дори да нямаше пряка вина беше обвинена в кражба, сега тя е просто една изоставена без причина жена! Струва ми се, че тя в момента е по-жестоко наранена от чутото Bitti, отколкото когато чу Git (но това е моята логика, не тази на Айше Кутлу)!
Хубава вечер на всички пишещи момичета!