Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Привет момичета съпреживяващи заедно с мен тези прекрасни и не толкова прекрасни емоции.
След като се поуталожиха малко страстите и яда в мен исках да споделя нещо, което продължава да ме гложди от снощи и макар да съм карала тежка 12 часова смяна постоянно е в мислите ми.  Еда е жена, която доказа че се бори за истината /справка намирането на крадеца на документи Каан/. Не мога да си представя, че тя която имаше подозрение, че Серкан има проблем и той не е свързан с работата му а най вероятно с нея ще остави нещата да отминат от само себе си т.е с времето. Човекът, който ти е казвал че не може да диша без теб да ти обяснава че се връща към първоначалните си настройки ми звучи малко несериозно и мисля, че тя с нечия помощ ще задълбае в тази посока. Мира няма да има докато не разбере по някакъв начин истината. Може би обаче това ще е след като отмине първоначалния гняв.

gabidim71, и на мен ми се иска да е така, но аз поне вече не съм сигурна! Като следваме тази логика и аз очаквах (бях почти на 100% сигурна), че Серкан който обясняваше на Еда в еп. 2 защо не трябва да казва на никого, дори на леля си и приятелките си за договора, защото когато повече от двама души знаят една "тайна" то тя престава да бъде такава, ще намери начин, време и сили и ще се изправи с истината пред Еда. Но същия Серкан заряза безпардонно Еда с аргумента "че така е по-добре за нея, да мрази него, но да не изпита болка от истината", т.е. да не научи тайната (която вече знаят поне 10 човека!)!

Няма логика в действията му от последните минути на епизод 14, но дали Еда ще тръгне да търси причините .... не съм много убедена! Той се опита да я убеди, че причините са в него, че изведнъж е решил да се съсредоточи върху работата и кариерата си! Какво да търси всъщност тя? В първия случай дори да нямаше пряка вина беше обвинена в кражба, сега тя е просто една изоставена без причина жена! Струва ми се, че тя в момента е по-жестоко наранена от чутото Bitti, отколкото когато чу Git (но това е моята логика, не тази на Айше Кутлу)!

Хубава вечер на всички пишещи момичета! Nature First Quarter Moon With Face

# 31
nrgmama, дано да не си права, може би познавайки себе си /типична дева съм с всичките и проявления/ бих ровила до дъно, особено ако както казваш ти е изоставена без причина жена.  Гледам сега епизода с рус.суб. и това което ми се набива в очите постоянно е усещането на Еда за нещо нетипично и нелогично. Мисля, че ще направи връзката но след време, когато гнева утихне.
Това ми е усещането благодарение на розовите очила на бърборанка, които не свалям иначе ще се разпадна на частици както виждам в момента и Серкан.

# 32
Това било за вдигане на рейтинг 🤣🤣🤣
Не се наемам да гадая по фраговете, само не ми се иска да задълбават в тази раздяла.

# 33
  • София
Рейтингът не знам дали ще ни се вдигне, но ще ни свалят от ефир по-бързо и безславно и от МГ. Joy
Това било за вдигане на рейтинг 🤣🤣🤣
Не се наемам да гадая по фраговете, само не ми се иска да задълбават в тази раздяла.

# 34
Записвам се и аз в новата тема. 12 и 13 еп не съм ги гледала с бг. суб. И 14 еп. няма да го гледам с бг. субс. (нямам време просто). Много тежък 14еп. Много. Яд ме е.

# 35
  • София
nrgmama, дано да не си права, може би познавайки себе си /типична дева съм с всичките и проявления/ бих ровила до дъно, особено ако както казваш ти е изоставена без причина жена.  Гледам сега епизода с рус.суб. и това което ми се набива в очите постоянно е усещането на Еда за нещо нетипично и нелогично. Мисля, че ще направи връзката но след време, когато гнева утихне.
Това ми е усещането благодарение на розовите очила на бърборанка, които не свалям иначе ще се разпадна на частици както виждам в момента и Серкан.

Дано! От началото на излъчването на сериала се убедих, че нашата логика често се различава от логиката на Айше Кутлу! Това всъщност беше основната идея на поста ми, че според нашата логика е вероятно Еда да тръгне да рови за причините, поради които беше така внезапно, грубо и безцеремонно зарязана, но сценаристите може да не мислят така! Аз бях убедена, че Серкан ще намери подходящ начин, време и място и ще се изправи пред Еда с цялата истина и съпровождащата я болка, но той не го направи! Затова от снощи пиша, че съм разочарована, защото се надявах да не ни вкарат в този сюжет (клиширан отвсякъде!)!

Що се отнася до розовите очила, розовото настроение и розовото (розе) вино, аз никога не ги изоставям, дори и в най-трудните и кризистни моменти от живота си до сега (вероятно защото съм по зодиакален знак и по характер лъв?!). Надявам се и те никога да не ме изоставят!

Лека вечер, момичета! Heart

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 01:43 от nrgmama

# 36
Здравейте и от мен в новата тема. И аз се надявах Серкан да намери сили и да разкаже всичко на Еда. Broken Heart

На мен ми хареса целия епизод, въпреки, че беше по-тежък и драматичен от обикновено.Disappointed Relieved Имаше много хубави диалози, които ме накараха да мисля и ще чакам епизода да излезе с бг субтитри. Stuck Out Tongue Winking Eye

На много пъти проронвах някоя сълза и имах буца в гърлото. На моменти се смях с глас на моменти ми беше много тъжно. Innocent

Тази сцена в ресторанта ми се стори интересна. Допадна ми как Ефе нарече Серкан "ортак". Grinning Имаше леко загрижен вид. Много ми се иска наистина да се разбират, наистина да станат партньори и приятели - и двамата са ми симпатични, и двамата са интелигентни, и двамата са с лидерски качества, освен това са талантливи в сферите, в които работят.

Не искам Ефе да закопае Серкан.
Не искам да залита или да се влюби в Еда.
Ама ще видим...

Раздялата на Серкан и Еда, ще даде на Ефе предимство, защото Еда е слабост на Серкан.
А Еда изглежда ще работи с Ефе, за да дразни Серкан.

Не знам как Серкан ще се концентрира и работи нормално.

Еда ще го кара да ревнува.

Серкан много държеше Еко-хотелът да го работи с Еда, заедно, да е техен проект.
eп. 14 отричане
eп. 15 гняв
eп. 16 преговори
eп. 17 приемане
Може би чак към 18-19 затопляне на отношенията.  Sob

еп.9

Техен е проектът - но Еда ще го разработва с Ефе Sad

# 37
  • Кърджали
Ефе: Серкан по принцип така ли се държи или това е лично отношение спрямо мен?
Ферит: Ъъъъ.. Май по малко инот двете.Серкан обича да  да контролира нещата. Затова колкото и на теория да сте съдружници, той продължава да вижда в теб съперник.
Ефе: Колко хубаво. Да съм честен и аз обичам да контролирам нещата. Значи, за да ме вземе на сериозно Серкан Болат, трябва да съм по-силен от него.
Ферит: Може и да помогне. Но може и повече да разгневи Серкан.
Ефе: Този повек по-ядосан и от това ли може да бъде?

Ефе:Ако познавах Серкан Болат по-отрано със сигурност бих помислил още веднъж за съдружието.
Ферит: Направо се извинявам тогава , ше съм посредник.
Ефе: пошегувах се. Както казах - обичам хаоса. Прави ме по-ползотворен. Забавлявсме се, ето, какво лошо...

Не преведох наново тази сцена , щото ми е скучно, а зашото се опитвам да разгадая Ефе. Ясно е, чеме дошъл с някаква идея, има някакъв план с човека, който го е пратил. Но все си мисляь че Ефе хареса предизвикателството Серкан Болат, видя мунсе интересен и наистина иска да спечели поне уважението му.
За мен вмтози разговор се крие и отговора зашо Ефе така открито дразнеше Серкан по време на събирането, защото онова неговото си беше съвсем целенасочено и беше въпрос на време Серкан да избухне. Сякаш искаше да му покаже - виж ся, не си по-добър от мен, Ефе знае че за да го вземе Серкан на сериозно трябва да се покаже като сериозен конкурент. А хотела е много специален проект за Серкан, негов личен, в смисъл на фирмата му, а не на холдинга и е проект който за негонстана специален заради Еда... Та Ефе стъпи леко накриво там.. Като сложиш и очеизвадното му отношение към Еда. Сякаш искаше да го предизвика - ще взема участие и ранотата и момичето ти ако поискам...

Замисли ме сцената. Пуснах си уж да гледам серията на спокойствие, без да се разсейвам (то все ми изкачат мисли). И аз като в онзи коментар се опитвам да гледам очите на Серкан Болат. Само че гледайки очите му не знам ще изкарам ли цялата серия..

# 38
Сигурно ще стана досадна днес, но пак се замислих за нещо, докато гледам серията.
Каква е мистерията около Ердем? Определено сценаристите си оставят разни вратички с недоизказани изречения, прекъснати думи. Вече няколко пъти го правят това. Дали е просто пълнеж или ще го използват по някое време още не мога да предположа.

Защо Серкан също не обича тълпи хора? Кога ще ни разкрият какво се е случило в семейството им? Защо толкова много не вярва в хората? Напълно възможно е Ефе и Ферит да нямат лоши намерения, но вероятно Серкан е преживял нещо наистина гадно. Обаче дали няма съвсем да излезем от жанра, на мен изобщо не ми се иска.

Другото нещо е: много хора се ядосват на Серкан, че не каза на Еда. Само че той беше на косъм няколко пъти да ѝ каже, и в половината случаи Еда го спря. Дори преди прожекцията в киното той беше готов да говори, тя поиска да отложат. А след филма, след като видя сълзите ѝ, не можа да понесе мисълта и той да я разплаче. Хареса ми как ѝ каза, че му се иска да може да заличи (да изтрие) лошите моменти в живота ѝ, всичко, което би я натъжило. А тя му каза, че вярва в съдбата и за всяко нещо си има причина, всичко идва да те научи на нещо. Сега остана да открие на какво ще я научи Серкан, какъв урок ще и даде. Според мен точно тези нейни думи го спряха да ѝ каже тогава.

"Бърборанка с розови очила

Рейтингът не знам дали ще ни се вдигне, но ще ни свалят от ефир по-бързо и безславно и от МГ. "

Бърборанке, не така къз. Какви са тез думи. Шегата настрана. То вярно че в южната съседка това ще им дръпне шалтера, вместо да вдигне рейтинга. Такива сцени за други държави трябва да пускат.
Кукличке, сакън! Аз мога да издаяня с триста зора максимум серия, до серия и половина да са разделени. Ама 5 ще ми дойдат свръх. Няма да ги гледам. Нали уж е ромком. Аз все това си повтарям. Ще се върнат обратно в жанра. Или ще е битти всичко. Стигат ми вече сериални разочарования. Не искам да се разочаровам и от този сериал. Така си го харесах. Дано се осаферят бързо всички отговорни за продукцията.

# 39
  • Кърджали
Ердем засега е потайност. Веднъж Серкан попита Енгин защо го държи на работа. Енгин каза само "Навремето баща му ми направи много голямамдобрина, затова сега докато Ердем сам не поиска да си тръгне, аз не мога да го изгоня". Но каква е тази добрина е тайна, по - строга засега и от Мардинската баба...
И аз не разбрай защомСеркан не обича тълпи пт хора. Пак ще е нещо свързано с детството му предполагам. Не помня какво измрънка пред Еда, след малко щемстигна и до тази сцена. Ако спра само да надничам тук и да пиша

# 40
Сега като казахте това , наистина от самото начало се чудя,  защо нито веднъж не обясниха какво се случва със семейството на Серкан. Т.е. от какво умря брат му , какво е станало!? Историята да бяха дали за тия 14 епизода..
 За Еда разказаха какво се е случило в миналото , ама за него тъмна Индия. Не смея и да се надявам,.че някога ще научим.

Пс: надявам се , че все пак мога да бъда сред вашата дружинка.. макар и да не се включвам с такива анализи .

# 41
  • Кърджали
Butterfly:3, да си призная, за първи път сериал ме впечатлява до степен да се опитвам да разбирам героите, да ги анализирам, опозная, разбера, оправдая. Иначе по принцип карам на мнение " сценаристите са го измислили, няма да го променят я", но тук не ми се получава..

# 42
Butterfly:3, Hug тук всеки е добре дошъл. Анализите не са задължителни Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses, те са по желание. Всеки споделя мислите и чувствата си по героите и сериите, изливаме си клавиатурите така да се каже. Blush
За миналото на Серкан - със сигурност ще го покажат. То е ключова част от историята. Просто така са замислили историята, че да ни я спускат на час по лъжичка, хем да не си гърмят всички козове наведнъж, хем да ни държат интереса дълго време. Ето вече 14 серии пишем сценарии и хвърляме боб какво се е случило с Болатови, каква друга връзка има между двете семейства (ако има такава) и още хиляди въпроси.

# 43
  • In the light side of the Moon!
Mного сме нетърпеливи. Искаме да разберем всичко за няколко епизода.
Ами нали трябва да има стръв за повече, затова загадките от миналото им ни ги пускат на хапки. Как иначе ще стигнем до 30-50 епизода! Sweat Smile

Така като гледам и бабата скоро няма да видим нито чуем.....
не съм попадала на инфо да са намерили актриса за тази роля!

# 44
Бабата на Еда я "видяхме" на снимка в телефона на Айфер. Затова и в предния коментар споменах, че ако действително е тя , то ще е много секси и красива баба , но лоша .
А дали вече наистина е тя , предстои да разберем.
Признавам си , че докато гледах серията снощи, имах някакво странно усещане , че всеки момент ще я видим , и то без някой да ни е предупредил предварително за появата на нова актриса , както направиха с Ефе - предупредих. Т.е. изненада за нас зрителите от тяхна страна !

Общи условия

Активация на акаунт