разбирам огорчението ти. Ще говоря от свое име, но си мисля, че не съм единствена тук, която не искаше да слиза от розовия облак. Аз се наредих да гледам любов, романтика и комични моменти. Не зная дали от самото начало е било планирано да се завие към драма, или е било ход за повдигане на рейтинга. Привет от мен!

В отговор на написаното от blue`, да, аз определено съм разочарована и вината си е само моя! Просто след първите няколко епизода, които започнаха изключително завладяващо, много интригуващо, нетрадиционно в някои моменти аз реших, че най-после съм попаднала на нещо коренно различно, съвременно, ново за турската кино индустрия! Не трябваше да имам такива големи очаквания, те са ставали на пух и прах не един или два пъти що се отнася за турски сериали!
Разочарована съм, защото:
1) В епизодите до еп. 14 действието вървеше като сериал със своеобразен, неподправен, индивидуален и оригинален сценарий, докато в еп. 14 ни вкараха в едно често срещано и повтаряно в турските сериали клише!
2) Разминаванията между думи и дела в различните епизоди започнаха да стават все по-чести, което за мен определено е признак за снижаване на качеството, в смисъл не добро изпипване на детайлите (знам, че това се среща във всеки турски сериал, но ми се искаше този да е различен, защото е моя любим сериал!);
3) Продължават да поддържат в ролята на главния герой Серкан Болат един изключително противоречив образ, който на мен не ми допада и както съм писала многократно в темата, един толкова несигурен, противоречив и объркан мъж не бих искала да имам около и до себе си в личния си живот! Както каза в еп. 2 Еда: „Страхувам се от него! Никога не знам какво иска или какво мисли! Който се приближи до него – страда!“ – поредното потвърждение в еп. 14!
Хубава вечер от мен!

P.S. Моля, авторът на новата тема да приеме искрените ми благодарности за безвъзмездния труд и отделеното лично време за изготвянето на темата, в която да споделяме своите размисли и мисли:

и раздялата е единствения начин да предпази Еда от тежкото бреме!
Благодаря за информацията