Лидл ::10::

• 74 137
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Именно, никакви мнения от тема не могат да ми повлияят, при положение, че лично от опит съм се убедила, че Формил за цветно си пере идеално, и течен персил двойно по-скъп от него с нищо не го превъзхожда!

+1! Peace
Точно Персил използвах преди да купя Формил-а (признавам си, че доста време го подминавах, но на една промоция, поблазнена от ниската му цена, уверена, че няма да струва и с намерението да го пробутам на майка, ако и тя не му намери кусури, но просто да го пробвам), останах много изненадана, почти никаква разлика с Персил, че и белият Формил съвсем ме спечели. Не твърдя, че Персил е лош, може на такъв да съм попаднала напоследък, но пък го ползвам отдавна, почти ми беше "дежурен" вкъщи. Човек трябва да пробва, не приемам тоталното отричане на нещо. В крайна сметка на един харесва, на друг не, хора различни..... Peace

# 376
  • София
за червено кафе не знам, ние купуваме тези

като второто го има и на пакети.(купуваме мляно, но има и на зърна и може колкото искаш ситно зда си го смелиш)

# 377
  • някъде там
Последно си купих това в черната метална кутия,не съм очарована,даже мога да каже че не ми харесва.
Формил за черно  съм си взела,много добре и трайно ароматизира дрехите.
Ще пробвам и за цветно,щом казвате че е добър Wink

# 378
  • на Земята
Някой има ли вече впечатления от детски суетшърт-8,88?Всичките разцветки ли са тип кенгуру?И как са като материя,тънки или по плътни са?Интересуват ме по-специално за момчета.Благодаря!

# 379
Момичета пускали ли са преди мъжки дънки като тези, които са от 21-ви и ако са, какво ви е мнението за тях?

# 380
Пресата за изправяне на коса дали си заслужава - какво ви е мнението?
Сауната за лице - може ли да се ползва с чай или някакви билки вътре и въобще освен с вода с какво друго може?
  bouquet

# 381
  • София
Някой има ли вече впечатления от детски суетшърт-8,88?Всичките разцветки ли са тип кенгуру?И как са като материя,тънки или по плътни са?Интересуват ме по-специално за момчета.Благодаря!
Къде го гледаш?

# 382
  • на Земята
В брошурата на Лидл!

Опс,гледала недогледала,промоцията е от вторник,но другия 27 .12.Добре,че не се засилих на там.

# 383
Проверявайте хранителните продукти дали са в срок на годност - днес в нашия лидл имаше грозен дебат на висок тон за някакви кренвирши, не чух на коя марка, които са били годни до преди 6 дни, но пак ги зареждат по рафтовете.
Явно по стара българска традиция в навалицата по празниците пускат боклуци, пък който се усети.
Разочарована съм, досега дори не бях допускала, че може да правят такива мизерии. За всички други - Пикадили, Билла, Фантастико, нямаше да се учудя.

Ами не е чудно, въобще даже. Погледнете срока на годност на повечето промоционални стоки - изтича съвсем скоро. Наскоро маслото Пилос от промоцията- срока изтича на 1.1.2012. От миналата събота салама - 4.1.2011. И много други. Въобще като им застои някоя партида и я пускат на промоция, а глупаците да купуват.  Crossing Arms

Това не е вярно. Всички хранителни продукти, които съм купувала, включително с намаление, са имали годност още поне няколко месеца. Тези, които имат няколко дни до изтичане на годността, винаги са били отделени от останалите и с намаление от 30 процента.

Не ми е ясно защо делите Лидл от "другите" магазини.
....

Защото е дискаунтър, единствен в нашия квартал, а доколкото знам и в съседните.
Няма голямо разнообразие от стоки и марки, предлагат предимно своите. В магазините от останалите вериги е точно обратното - влизаш и знаеш, че има всички марки и всякакви продукти.

# 384
Дори и в този отдел с намаление, винаги имат поне още седмица годност.

# 385
Тук в България сме предубедени към храни с изтичащ срок на годност след една седмица или по-малко. Това е така, защото много търговци правят измами, като подменят и преправят етикети и опаковки. Всъщност отбелязания срок на годност трябва да се приема като "най-добър до:" , в смисъл, че 1-2 (а в много случаи повече) дена след този срок продуктът все още ще е годен за консумация, макар и в не най-добро качество. Така е в страните, където службите стриктно следят за това как се определят тея срокове. В България май всеки си пише каквото му хрумне.
В Германия като студентка съм си купувала прясно пиле със 70% намаление, защото срокът му на годност изтичаше на следващия ден. Пилето си беше съвсем наред, нямаше дъх и вид на старо. Тук съм купувала уж прясна кайма, миришеща на мърша.  Crossing Arms

# 386
  • София
Аз съм вземала и с годност изтичащ след два дни. Но когато го вземам за готвене или консумиране веднага мисля, че не е проблем щом още е годно.

# 387
  • о`майна лунна нощ е
До момента, с продукт в магазина на Лидл, купен от намалените на 30%, заради изтичащ срок на годност, не съм имала проблеми. Обикновено взимам такива с идеята да ги сготвя веднага. Но дори и при тях често пъти крайната дата на годността им е още поне 7-14 дни /особено при пакетираните и вакумираните като салами, кашкавали др.

# 388
И ние често си взимаме от стоките с 30 % намаление и никога не сме имали проблеми.

# 389
  • Варна
Да се включа по въпроса с кремвиршите с изтичащ срок. Това съвсем не е така. Снощи мъжо минал през Лидл на прибиране, видял ги евтинки и си взел. Щото аз не купувам салами. Тъкмо да се развикам Ти не видя ли срока на годност? и реших първо аз да видя. Пише най-добър до: 09.01.2012, а под този надпис е 13.12.2011, което вероятно е датата на производство, защото си бяха съвсем пресни. Peace
И аз съм купувала разни стоки със скоро изтичащ срок на годност и сме нямали проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт