Лидл ::10::

• 74 089
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
 Embarassed здравейте. Имам един въпрос относно промоциите. След като новите почват от сряда, това означава ли че ако отида утре няма да има шевни машини?
Питам понеже ми е сложно да отида днес. newsm78

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 11:39 от Boten Mary

# 391
Проверявайте хранителните продукти дали са в срок на годност - днес в нашия лидл имаше грозен дебат на висок тон за някакви кренвирши, не чух на коя марка, които са били годни до преди 6 дни, но пак ги зареждат по рафтовете.
Явно по стара българска традиция в навалицата по празниците пускат боклуци, пък който се усети.
Разочарована съм, досега дори не бях допускала, че може да правят такива мизерии. За всички други - Пикадили, Билла, Фантастико, нямаше да се учудя.

Ами не е чудно, въобще даже. Погледнете срока на годност на повечето промоционални стоки - изтича съвсем скоро. Наскоро маслото Пилос от промоцията- срока изтича на 1.1.2012. От миналата събота салама - 4.1.2011. И много други. Въобще като им застои някоя партида и я пускат на промоция, а глупаците да купуват.  Crossing Arms

Това не е вярно. Всички хранителни продукти, които съм купувала, включително с намаление, са имали годност още поне няколко месеца. Тези, които имат няколко дни до изтичане на годността, винаги са били отделени от останалите и с намаление от 30 процента.

Не ми е ясно защо делите Лидл от "другите" магазини.
....

Защото е дискаунтър, единствен в нашия квартал, а доколкото знам и в съседните.
Няма голямо разнообразие от стоки и марки, предлагат предимно своите. В магазините от останалите вериги е точно обратното - влизаш и знаеш, че има всички марки и всякакви продукти.

E как да не е вярно. Точно описаните примери  от мен са абсолютно точни. Порови се назад в тази или в предишната тема и ще  видиш, че дори друга потребителка беше описала случая с маслото. На салама вчера изхвърлих опаковката и не мога да ти я покажа, но в магазините сигурно още има от тях! ooooh!

# 392
  • София
Мен честно казано нищо не би ме притеснило, ако срока на годност изтича след 2-3 седмици....
въпреки, че такива стоки реално май само онези големите целувки сме купували, всичко друго си е съвсем ок.

# 393
  • Gorni Bogrov
argun много ти  благодаря !!!  Hug
Просто Хари би ли споделила повече за въпросната брошура - благодаря предварително ?!
Хубав ден дами    bouquet

Разпродажба от 27-и

Детски суетшърт-8,88
Плетен пуловер-12,99
Чорапогащник за момичета-2,49
2 чифта детски чорапи-2,49
Текстмаркери-1,49
Акумулаторни батерии-5,55
Затягащ колан-17
Фиброоптична лампа
Миксер-29,99

Другите оферти вече са качени на сайта им.
Това само за Бургас ли се отнася,защото при нас няма такава брошора?

# 394
Embarassed здравейте. Имам един въпрос относно промоциите. След като новите почват от сряда, това означава ли че ако отида утре няма да има шевни машини?
Питам понеже ми е сложно да отида днес. newsm78

Дани, машините бяха още от четвъртък, но ги е имало и преди.Би трябвало да има, това не е стока, дето всички хукват за нея.

argun много ти  благодаря !!!  Hug
Просто Хари би ли споделила повече за въпросната брошура - благодаря предварително ?!
Хубав ден дами    bouquet

Разпродажба от 27-и

Детски суетшърт-8,88
Плетен пуловер-12,99
Чорапогащник за момичета-2,49
2 чифта детски чорапи-2,49
Текстмаркери-1,49
Акумулаторни батерии-5,55
Затягащ колан-17
Фиброоптична лампа
Миксер-29,99

Другите оферти вече са качени на сайта им.
Това само за Бургас ли се отнася,защото при нас няма такава брошора?

Не мисля, стандартна си е.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 11:40 от Boten Mary

# 395
  • София
Има ли някой впечатления за този шкаф за баня? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13512.htm
Би ми вършил добра работа, но се колебая струва ли си... , както и за подноса за торта: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13508.htm - харесва ми, но не е ли скъпичък за едно стъкло?

# 396
За сроковете на годност в Лидл се следи много строго и в определен период, преди той да изтече,се намалят с определен процент/50% за хляба и 30% за охладените/ или направо се прибират.Като остатъчния период,до изтичането е такъв,че да имаш време да си го изконсумираш/зависи от вида на стоката/.Но,много често клиентите се бъркат с означените дати/предполагам и в случая става въпрос за датата на производство,а не за срока до който са годни кренвиршите,при нас бяха до 20-22 01,2012г/.
Промоцията,с цитираните по горе от цвети.... цени е за всички магазини.
Дънките/мъжки/ са нов модел-досега не е имало точно такива в промоция.Не са нещо особено,но не са и лоши....за цената си са отлични.
Шкафове за баня е имало и преди-много бързо свършиха тогава......и нямаше върнати,предполагам са читави.
Машите и пресите/с марка "Отчаяни съпруги" Wink/,изглеждат повече от добре.......но са също нов асортимент и няма как да има отзиви за тях.
За кафемашината,аз лично мога да изкажа само суперлативи-ползвам я от повече от година и прави перфектен каймак/от всякакво кафе/.
От новата промоция,аз лично, се впечатлих от книжките и от тигана.
Шевни машини в нашия Лидл,все още има много......предполагам,че и в другите има.Ако,случайно във вашия нама-поискайте управител да се обади и да Ви осигури  да Ви доставят от друг филиал.

# 397
Люба, тъкмо щях да питам за кафемашината и ти си ме изпреварила. Доволна си значи, става ли силно и горчиво кафето, каймака задържа ли се дълго? Сегашната ми прави страхотно кафе, но така и се затлачи цедката, че нещо почва да се скапва, а е ТСМ, марка, която отдавна трудно се намира в Б-я, не мога да намеря нова цедка, така че замислям за цялостна смяна. Та каймака от сегашната стои по чашата дори след като си изпил кафето  Peace Искам същото кафе  Sad

# 398
За сроковете на годност в Лидл се следи много строго и в определен период, преди той да изтече,се намалят с определен процент/50% за хляба и 30% за охладените/ или направо се прибират.Като остатъчния период,до изтичането е такъв,че да имаш време да си го изконсумираш/зависи от вида на стоката/.

изобщо не смятам , че е така - на промоции много често разпродават стоки с изтичащ срок ,

купувала съм кремчета ( пудинг ) на 31 число , със срок на годност 01 число ( на другия ден ) ,
целувките с мека кора също бяха с почти изтекъл срок на годност , а като имаше трюфели си бяха с изтекъл срок направо и побелели отгоре ,
сиренето тип Филаделфия също , както и ония шитни за мазане ...

ако има 3-4-5 бройки ги слагат в ъгъла с 30 % намаление , но ако е голямо количество го пускат на промоция ...

спрях да ходя , та не мога да ъпдейтна списъка ...

# 399
  • Варна
Лидл ми е квартален магазин, пазаруваме си от него редовно, но ме възмути следното нещо: наскоро имаше промоция на топено сирене, от 0,89 лв намалено на 0,66 лв. С това топено сирене правя страхотна супичка, реших да си взема, отивам на рафта и 10 мин. се мъча да разбера кой от всички видове е на промо.

Тъй като те са 3 или 4 вида, табелата с промоцията се различаваше от другата единствено по цената, нито по грамаж, нито по марка, и на двете пишеше "различни видове" - е как да разбера кои точно са намалени? Та, след като 10-ина минути го играех "открий седемте разлики" си казах: на касата ще се разбере.

Както и подозирах, ми ги маркират на редовната цена, казах, че искам от промоционалните - ами, били от другия вид, ок, викам, ама как да разбера кои точно видове са намалени, при положение, че и на двете табели не е посочено?

ами, тези сиренца, които са намалени били над табелата, показваща че е в промоция - отговор на касиерката. ОК, ама аз или друг клиент докато ги разглеждаме, без да искаме бихме могли да ги преместим от едното място на другото, нали?

Както и да е, сторнираха ми ги, ходих да си взема други, връщам се на касата и питам: това взех, но пак не съм сигурна, че тези са в промоция, защото е подвеждащо, не са посочени ясно кои точно видове са намалени.

Та, докато си оправях покупките, след мен на касата обясняваха се с друг мъж за същото!

Струва ми се, че е направено с цел - явно им е по-приятно да се обясняват на касата с клиента, да сторнират, да бавят опашката, отколкото да си оправят табелите!

# 400
Киса, в магазина има скенери, които можеш да ползваш, ако се съмняваш в цената на някой продукт. Време е да се научим да ги ползваме. По-лесно е от всичките тези упражнения на касата със сторнирането и разправиите.

# 401
  • Варна
Киса, в магазина има скенери, които можеш да ползваш, ако се съмняваш в цената на някой продукт. Време е да се научим да ги ползваме. По-лесно е от всичките тези упражнения на касата със сторнирането и разправиите.

не знаех, иначе бих ползвала, отколкото да се разправям ))) за първи път ми се случва подобно нещо, доста промо артикули съм купила, но не е имало подвеждащи табели...

# 402
По въпроса със сроковете на годност днес си купих масло на Пилос на редовна цена с изтичащ срок на годност след 1 месец. Което ме навява на мисълта, че скоро пак ще е в промоция.

# 403
  • София
Днес,си купих машината за еспресо.Направих вече и  кафе.И мога да кажа ,че  е страхотно,с каймак,Ок.Който иска да заповадя вкъщи.
Има и шевни машини,някой беше питал в горните постотове.Взех кори за баница(от тези на промоция),крема за мазане,кашкавал,пиле,пуканки и др.

# 404
Днес,си купих машината за еспресо.Направих вече и  кафе.И мога да кажа ,че  е страхотно,с каймак,Ок.Който иска да заповадя вкъщи.

Моля те, пусни една снимчица  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт