Лидл ::10::

• 74 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На каква цена е опаковъчната хартия?

# 406
  • София
Днес,си купих машината за еспресо.Направих вече и  кафе.И мога да кажа ,че  е страхотно,с каймак,Ок.Който иска да заповадя вкъщи.
Има и шевни машини,някой беше питал в горните постотове.Взех кори за баница(от тези на промоция),крема за мазане,кашкавал,пиле,пуканки и др.
Честито, да си я ползвате със здраве и дълго време да ви радва! Кога си в къщи? Да нося добавка за кафето!!!
raja_nikol Hug

# 407
Днес,си купих машината за еспресо.Направих вече и  кафе.И мога да кажа ,че  е страхотно,с каймак,Ок.Който иска да заповадя вкъщи.
Има и шевни машини,някой беше питал в горните постотове.Взех кори за баница(от тези на промоция),крема за мазане,кашкавал,пиле,пуканки и др.
Кога си в къщи? Да нося добавка за кафето!!!

Не ме ядосвайте де  Cry

# 408
  • София
Сега съм си вкъщи.Чакам те.
Снимка на машината ще направя ,но не мога да я намаля.Никак ме няма в тези неща.Ще чакам да се върне сина ми от училище,за да го помоля.Иначе  е същата,като на тази в промото.Хубавка е.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13506.htm
Много  прилича,на един от моделите.на АЕГз а еспресо.

# 409
Дааа, тази я видях, почти като моята е, ще си чакам аз кафенцето  Heart Eyes

# 410
  • София
Ако  те интересува нещо покрай машината питай.Снимка днес ,но след 16 часа.Децата имат 7 часа.
Има книжка на БГ,има гаранция и др.

# 411
  • София
Качи някъде снимката , например тук http://prikachi.com/   и ни дай линк, не е нужно да я смаляваш.

# 412
Пише, че може и с капсули, нали? Ти с кафе ли прави или с тях?

Що ли ти трябваше да се похвалваш  Mr. Green

# 413
Кафе машината е същата като от предната проция - аз тогава си я купих за 65лева - страхотна моята и до днес /вече 1год/ прави страхотно кафе с много плътен каймак/като сипеш захар не потъва/.
Иначе мъжо днес ми купи пресата за коса - страхотна за тези пари.
Някой купувал ли си е миксера с купа - много му се чудя.

# 414
  • Велико Търново
На сайта на Lidl има някаква брошура: Koleda emotion, но не мога да я отворя. Вие можете ли?

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 13:13 от :)sun81

# 415
  • София
Пише, че може и с капсули, нали? Ти с кафе ли прави или с тях?

Що ли ти трябваше да се похвалваш  Mr. Green

А с какви капсули може да се ползва, знаете ли?

# 416
От детските суичери, които ще са на промоция на 27-ми имам зеления момчешки, една година пране не е мръднал цвета, много добро качество, жалко че са до 116 см само, иначе с удоволствие бих повторила покупката.

# 417
  • Велико Търново
На сайта на Lidl има някаква брошура: Koleda emotion, но не мога да я отворя. Вие можете ли?

Аз я отварям без проблеми.

# 418
  • на Земята
От детските суичери, които ще са на промоция на 27-ми имам зеления момчешки, една година пране не е мръднал цвета, много добро качество, жалко че са до 116 см само, иначе с удоволствие бих повторила покупката.
Плътен ли е или от по-тънките?Тип кенгуру ли е или с цип от горе до долу?

# 419
Купих пресата, много бързо нагрява, мисля че си заслужава.
Аз от кафето на Bellarom купувам само в червената опаковка, сега взех да пробвам и Gold. Много съм доволна от червеното, прави невероятен каймак.
Koleda emotion е онлайн брошура с рецепти.
Миксера е много добър, аз съм много доволна от него.

Общи условия

Активация на акаунт