Лидл ::10::

• 74 090
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

А къде е тоз скенер за цени?? Аз и тестовия кантар (ако има такъв) не го виждам??  newsm78 Embarassed
Гледам да профуча набързо през всички щандове.  Laughing

Тестовия кантар е до зеленчуците, но скенера и аз не го знам къде е.

# 451
  • Пловдив
За ликьора Queen Margot, зарибих и една приятелка, но тя казва че няма такъв в момента. Не съм ходила скоро да търся и не знам до колко е вярно. Може ли ако някой е виждал в Пловдив да сподели. Благодаря предварително.

# 452
  • Велико Търново

Единият скенер се намира точно над захарта и брашното, кондензираните сметани (гледайте високо горе), а другият е над крем сирената за мазане

# 453

Единият скенер се намира точно над захарта и брашното, кондензираните сметани (гледайте високо горе), а другият е над крем сирената за мазане

Непременно ще се огледам другия път, благодаря  Hug

# 454
  • София
За ликьора Queen Margot, зарибих и една приятелка, но тя казва че няма такъв в момента. Не съм ходила скоро да търся и не знам до колко е вярно. Може ли ако някой е виждал в Пловдив да сподели. Благодаря предварително.

Ще взема да го тествам този ликьор, щом толкова го хвалите.

Да питам пак ползвалите кафемашината - с какви капсули може да се ползва?

# 455
Ох тази кафемашина.....
Абе дали няма да я нямалят след Коледа  newsm78

# 456
Аз мисля, че с капсули не става. И досега не съм и пробвала.

# 457
  • София
Ох тази кафемашина.....

И аз това се чудя и за това гледам сега да сондирам мнения.
krasi1980 , защо да не става, нали в описанието пише, че можело, даже на снимката има оставена една капсула отгоре.

# 458
Ох тази кафемашина.....

krasi1980 , защо да не става, нали в описанието пише, че можело, даже на снимката има оставена една капсула отгоре.
Joy това не е капсула - това е копчето, което се върти за парата. Пише за мляно еспресо и за еспресо пад. Аз тоя пад не го знам  Embarassed - нещо като чая било - в пликчета, и си я ползвам с обикновено мляно кафе - Беларом, Нова бразилия или Чибо. Но със сигурност не е за капсули.

# 459
  • София
Ох тази кафемашина.....

Joy това не е капсула - това е копчето, което се върти за парата. Пише за мляно еспресо и за еспресо пад. Аз тоя пад не го знам  Embarassed - нещо като чая било - в пликчета, и си я ползвам с обикновено мляно кафе - Беларом, Нова бразилия или Чибо. Но със сигурност не е за капсули.

Embarassed Грешката е в моя телевизор  Embarassed

# 460
@ :)sun81 - Мерси, ще се оглеждам и аз за тоз скенер, тамън трябва да се повъртя за готварския шоколад.  Rolling Eyes

# 461
Аз мисля, че с капсули не става. И досега не съм и пробвала.

Пише, че работи с пад-ове, а не капсули

# 462
@ :)sun81 - Мерси, ще се оглеждам и аз за тоз скенер, тамън трябва да се повъртя за готварския шоколад.  Rolling Eyes

Не се върти,ами отиди в сектора, където е готварската сметана, захарта и всичките му там-бакпулвери и такива неща, до олиото. Има една двойка на шоколада нарисувана. Може да го снимам да ти покажа какво да търсиш.

# 463
  • София

Не се върти,ами отиди в сектора, където е готварската сметана, захарта и всичките му там-бакпулвери и такива неща, до олиото. Има една двойка на шоколада нарисувана. Може да го снимам да ти покажа какво да търсиш.

Моля те снимай, че аз все не го виждам този шоколад   bouquet

# 464
  • Плевен
Имам си сауна за лице - голям кеф- за 5 минути с лайка си напарих носа, гърлото , а лицето със сигурност е станало поне 2 степени по-красиво  Simple Smile - ще се изпробва и с други билки в най-скоро време/ готварски шоколад си взех, лесно го намерих, но още не съм го пробвала / не се и съмнявам, че ще е супер
остава да намеря и скенера за цени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт