Лидл ::10::

• 74 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
@ :)sun81 - Мерси, ще се оглеждам и аз за тоз скенер, тамън трябва да се повъртя за готварския шоколад.  Rolling Eyes

Не се върти,ами отиди в сектора, където е готварската сметана, захарта и всичките му там-бакпулвери и такива неща, до олиото. Има една двойка на шоколада нарисувана. Може да го снимам да ти покажа какво да търсиш.

Моля те снимай, че аз все не го виждам този шоколад   bouquet
Заповядай https://lh3.googleusercontent.com/-BrsFeehywQQ/TvNIHa42Z2I/AAAAA … D0%2525B52319.jpg

# 466
  • Русе
   Какво стана с бебетата на Лидъл? Кога ще ги обявят? На сайта няма никаква информация.

# 467
  • София
Странно, но никога не съм го виждала този шоколад. Ще трябва да гледам по-усърдно  Blush

# 468
Странно, но никога не съм го виждала този шоколад. Ще трябва да гледам по-усърдно  Blush
Просто той не е при шоколадите,  а е преди олиото и захарта ,на стелажите.Има до него кремчета, ванилия, бакпулвер и др. такива.

# 469
  • о`майна лунна нощ е
Сутринта в Лидл Пловдив Тракия имаше доста бройки от кафемашината, сауната и останалите коментирани тук продукти.
Останах приятно изненадана от това, че успях да намеря тефтер/календар, който бях видяла преди време, но точно когато се сетих, че ми трябва да подарък, се оказа, че вече не е на рафтовете. Изкараха ми от склада. Бях супер щастлива, защото наистина не очаквах да има количества, при положение, че е махнат от търговската зала.

# 470
какъв е тоя тефтер и каква му е цената

# 471
  • о`майна лунна нощ е
Тефтер-бележник-с дати. В книжарниците вървят между 6 и 12 лева, а лидълският е 3,99 лв.

# 472
някой беше споменал за тези суитчери Лупилу, които ще ги пускат на разпродажба от 27.12 , че били много хубави, въпросът ми е към тези, които са купували от тях по-рано, платът свива ли се при пране, питам това, за да знам какъв размер точно да взема.
И още нещо дайте отзиви за това сирене камамбер, хубаво ли е и как се консумира, може ли да се маже на филия, досега не съм купувала от него, а само от тези за мазане.
днес имаше много хора в Лидъл, аз купих една лютеница с патладжани в червена опаковка, много съм доволна, цената й е 1.29 лв, редовно си вземам и от кафетата 2 в1 на Монте Сантос, като цяло и аз забелязвам, че вдигат цените, а след това ги намалят уж били на промоция.Има стоки , които са поскъпнали с 30-40 ст от откриването на веригата, визирам едни картофени пелети, които преди бяха към 79 ст, а сега са над 1 лев
По-рано видях, че има питане за поръската за кексове с плодчета, вземали сме такива страхотни са, купувала съм и от двата вида-и шарените и портокаловите

# 473
Искам да похваля лидълската хартия за опаковане на подаръци. Супер цена, количество и КАЧЕСТВО!!!  Как може една малка тънка хартия в карфур да е 2 лв, а това голямото и плътно нещо в Лидл да е 2.80? Специално отидох да купя от там. Много по-лесно опаковах с нея, а не да се къса по ъглите на подаръците ми.

Много ме зарибихте по този магазин Simple Smile

# 474
  • под течащия покрив
И още нещо дайте отзиви за това сирене камамбер, хубаво ли е и как се консумира, може ли да се маже на филия, досега не съм купувала от него, а само от тези за мазане.
Въпрос на вкус е.Аз го панирам, както е цяло, и след това го ядем със сладко от боровинки.

# 475
  • София
аз него, както и брито си го ям нарязано, чисто...кога с вино, кога без Simple Smile по-често без всъщност.
за мазане на филия не става...може би на парченца нарязано... в смисъл не е крем сирене все пак.

# 476
Моля кажете ми къде точно по рафтовете стоят тези кърпички за почистване от които всички са доволни. Всеки път ги търся в Лидл-а  който посещавам и никога не мога да ги намеря.

# 477
  • Варна
Моля кажете ми къде точно по рафтовете стоят тези кърпички за почистване от които всички са доволни. Всеки път ги търся в Лидл-а  който посещавам и никога не мога да ги намеря.
Където са препаратите за почистване и таблетките за миялни. На горния рафт са.

# 478
  • София
Къде мога да видя кафемашината, която хвалите последните страници?
Може ли линк или снимка?

# 479

Общи условия

Активация на акаунт