Лидл ::10::

• 74 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
някой беше споменал за тези суитчери Лупилу, които ще ги пускат на разпродажба от 27.12 , че били много хубави, въпросът ми е към тези, които са купували от тях по-рано, платът свива ли се при пране, питам това, за да знам какъв размер точно да взема.
Аз взех бял, не че има значение:) Сви се малко, но аз го минах през сушилнята.

# 481
# 482
аз него, както и брито си го ям нарязано, чисто...кога с вино, кога без Simple Smile по-често без всъщност.
за мазане на филия не става...може би на парченца нарязано... в смисъл не е крем сирене все пак.
Ох, и аз така.Умирам за такива сирена.А защо няма вече моцарела?

# 483
В Изток със сигурност имаше моцарела, по-голям грамаж от тази, която зареждаха преди време. Нещо от рода на опаковка от 300-400 грама.

# 484
  • София
аз видях миналата седмица като бяхме моцарела.

# 485
аз видях миналата седмица като бяхме моцарела.
Явно съм я пропуснала вчера. Пазар с две деца си е приключение.Другия път ще гледам по хубаво.

# 486
Търси я при сиренето, със зелен етикет - като за новите стоки.

# 487
Много ми е разхвърлян тоя "Лидл", възхищавам ви се как се ориентирате и как интересни продукти.
Но... да се похваля и аз с една находка - коледен марципанов щолен Simple Smile)))

# 488
Кажете моля ви за кашкавала Чуден. Взимах от Галеро и гръцкия, но нещо не ни допаднаха много. По принцип обичаме кашкавал от овче мляко. Може ли затова. Този по-различен ли е този? newsm78

# 489
Ние сме много доволни от кашкавала Чуден, дори днес на на супер събота си взех едно парче.Купих също така и 2 бр сок от боровинки, портокали.Бананите са им отвратителни, едни такива зелени, въпреки всичко хората купуваха.чакам с нетърпение разпродажбата във вторник, за да наконтя малката на рд с един суитчър.в сайта гледам, че пишеше, че др.неща също ще се разпродават на тази дата, но не мога да видя какви са, къде точно ги има или трябва да ги търся на 27 на място.

искам също да похваля каймата на Бай Мезан и пилешките им кюфтета, тези които са по 1.69 лв
Млякото Чуден от 89 ст също е много хубаво.

напоследък забелязвате ли , че нищо интересно няма на промоция, а пък и цените не са това , което бяха/говоря за тези продукти, които  са на промоция и не само на тях, преди са ги пускали на много по-ниски цени/

# 490
Да, аз видях, че има положителни мнения за  кашкавала. Но има ли нещо общо с балканския кашкавал?

# 491
  • София
някой беше споменал за тези суитчери Лупилу, които ще ги пускат на разпродажба от 27.12 , че били много хубави, въпросът ми е към тези, които са купували от тях по-рано, платът свива ли се при пране, питам това, за да знам какъв размер точно да взема.
И още нещо дайте отзиви за това сирене камамбер, хубаво ли е и как се консумира, може ли да се маже на филия, досега не съм купувала от него, а само от тези за мазане.

Суичерът не е мръднал, а камамберът върви прекрасно с резенчета круши или мандарини, в краен случай - ябълки   chef

# 492
Пробвах мокрите кърпи на W5 - не са лоши. Зачистват добре разни повърхности на шкафове, техники и др.
Леко изсушават ръцете, както беше споменато назад и миризмата им е доста неприятна (взех с мирис на портокал) - след като се поизпарят малко ми миришат на запарена кола с кофти ароматизатор  Rolling Eyes, но чистят пък и за тази цена.
И наистина на пипане изглеждат по-сухи от обикновени мокри кърпи. Но пък са влажни...сигурно е от някой химикал в тях.  newsm78  Mr. Green

# 493
......И наистина на пипане изглеждат по-сухи от обикновени мокри кърпи. Но пък са влажни...сигурно е от някой химикал в тях.  newsm78  Mr. Green

ColdF, съжалявам, не помня ника, но съфорумка, която пише в темите за перилни препарати, беше посъветвала да се обърне пакета, да легне на горната страна. Така кърпите са съвсем влажни, явно се стича това, с което са напоени. Моите ги обръщам отвреме на време и наистина се навлажняват добре. Иначе в началото и аз се почудих, че са почти сухи. Peace

# 494
  • София
аз ги обръщах - същата работа Wink

Общи условия

Активация на акаунт