Лидл ::10::

• 74 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Аз вчера много бързах и направо на 220 я настроих. Стреснах се по едно време като почна да поизстива, а тя се е самоизключила. Много си зависи от косата, да, и моята след едно пренощуване се начупва и пак на ново...Ама засега държи Simple Smile

# 616
Днес пак ходихме в Лидл. Взех си сауната ,кутиите с оранжевия капак, едни къси панталони на малкия, милото си взе някакъв калкулатор.И разни хранителни продукти.Мисля скоро да не ходя, че все си намирам по нещо да купя. ooooh!

# 617
  • София
Все си мисля, че можеха да предложат по-интересни и различни неща в Коледната разпродажба. Днес, като се позагледах, имаше колани без катарами, скъсани и разбридани ръкавици, някакви абсолютно ненужни покривала за перална машина, най-обикновени чашки за вода и т.н. стоки, между които имаше и стоки за левче, а никой не купуваше. Битак отвсякъде. Нещо много е паднал гардът, май.   ooooh!

# 618
Аз днес се обзаведох с машата с горещ въздух Heart Eyes. Малко нелегално я пробвах, понеже е подарък за РДто ми, за парите си се справи доста добре с един кичур.
Забравих да питам в магазина - гаранцията с касовия бон ли важи?

Някъде да сте мяркали малкото сешоарче (за пътуване) от серията?

# 619
  • София
Да, гаранцията е касовият бон.

# 620
Момичета, течния Формил с капачката от неговото шише ли се слага в барабана на пералнята?

# 621
Купих си от шоколада за готвене,някой който го е ползвал,би ли споделил как действа с него и целия ли го слагате за покриване на торта,пише че е 200гр.Благодаря ви предварително за отговорите  bouquet

# 622
Правих торта "Гараш" с него.Разтопих го в микровълновата.Иначе за заливане сложих от шоколада от 75 ст.45 процента какао с малко вода, маргарин и захар.Покри страхотно тортата.Така ясно обясних, че... Blush

# 623
  • София
Момичета, течния Формил с капачката от неговото шише ли се слага в барабана на пералнята?
Аз ползвам една кръгла чашка от Персил, не съм пробвала със самата капачка, но защо пък да не може, пробвай!

# 624
Купих си от шоколада за готвене,някой който го е ползвал,би ли споделил как действа с него и целия ли го слагате за покриване на торта,пише че е 200гр.Благодаря ви предварително за отговорите  bouquet
Обикновено слагам цял + масло + малко вода = на плътна глазура !
Разтопявам в мв.Шоколада е хубав !
От една седмица не съм пазарувала в магазина и ми се отразява добре.

# 625
  • София

Да, поне аз така го правя и съм доволна от резултата. Simple Smile

# 626

Да, поне аз така го правя и съм доволна от резултата. Simple Smile
Благодаря.

# 627
Аз днес се обзаведох с машата с горещ въздух Heart Eyes. Малко нелегално я пробвах, понеже е подарък за РДто ми, за парите си се справи доста добре с един кичур.
Забравих да питам в магазина - гаранцията с касовия бон ли важи?

Някъде да сте мяркали малкото сешоарче (за пътуване) от серията?
ЧРД от мен .Много щастие ти пожелавам.Аз пък си купих сешоара .И аз имам рожден ден .Покажи снимка от прическата с машата.

# 628
Записвам се и аз в темата,харесва ми магазина,ходя често.

# 629
  • В царството на мечтите
весело посрещане на новата година

Общи условия

Активация на акаунт