В Канада сняг се сипе на парцали, вино иmа, нека вали! - 50

• 43 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Благодаря на всички за мненията и съветите!

# 676
  • Лавал-Пловдив
кака Дора, за смяната името проверих там, където ми каза
http://www.etatcivil.gouv.qc.ca/en/change-name.html - но тук се отнася само за родени в Канада или такива, които вече са граждани. За нас не става, още сме резиденти. Явно ще трябва да питам имиграционните какво знаят те по въпроса.
Who can apply for a change of name?

Anyone who applies to the Directeur de l'état civil for a name change must meet the following conditions:

18 years of age or over
    A Canadian citizen
    Domiciled in Québec for at least one year
вие не спадате ли към тази група???

# 677
Явно не  Shocked, виж отговора

"Le Directeur de l'état civil vous remercie de votre courriel. Nous tenons à vous aviser que vous devez être citoyen canadien domicilié au Québec depuis au moins un an pour présenter une demande de changement de nom au Directeur de l'état civil.

Il n'existe pas de provisions au Code civil de Québec pour effectuer une demande de changement de nom en dehors de ces deux conditions."

# 678
Момичета, имате ли идеа откъде мога да дръпна „До последен дъх„ - турски сериал за свекито. Мерси предварително.
Нещо ме е хванала въртележката, почнах работа, та време за писане - йок  Whistling

# 679
Днес ходихме по работа в посолството в Отава и после се разходихме до Музея на цивилизациите в Гатино.Много ми хареса,а и децата бяха очаровани.Ако имате работа натам,не го пропускайте Peace

Много сте се стаили,сигурно сте заети.

# 680
Момичета, имате ли идеа откъде мога да дръпна „До последен дъх„ - турски сериал за свекито. Мерси предварително.
Нещо ме е хванала въртележката, почнах работа, та време за писане - йок  Whistling

МaНЕВрата  , питай в тази тема, момичетата са много любезни, ще ти помогнат Peace         
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=612510.255

# 681
Днес ходихме по работа в посолството в Отава и после се разходихме до Музея на цивилизациите в Гатино.Много ми хареса,а и децата бяха очаровани.Ако имате работа натам,не го пропускайте Peace

Много сте се стаили,сигурно сте заети.

Ние не сме заети Wink, като идвате, обаждайте се Hug

# 682
  • Торонто/София

Весело прекарване на празника!

# 683
Галче, мислих си за теб,но почти никога не плануваме,стана набързо,понеже свършихме работата .Но следващият път обещавам и ще ми бъде много приятно да се видим с теб и твоето семейство Hug

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!

От сърце ви желая здраве ,щастие и да сте много обичани!Вие всички най-голямата награда я имате-това да сте майки!

smile3525

# 684
  • Калгари, Канада
Честит празник момичета! Да сте все така красиви и да сте много обичани!   Hug

# 685
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави, обичани, обичащи и  много щастливи. Съхранете Жената в себе си, дарявайки живот и любов, на всичко, до което се докосвате!...    bouquet

# 686
  • Лавал-Пловдив
Ей, ама изпозагубихте се като мартенски сняг. От 3 дена никой нищо не пише.
Аз си прекарах ваканцията учейки, готвейки уроци за моите сладури, мотайки се по плаците с приятелки, разгонвайки децата и най-вече грижейки за новия член на семейството Бъгзи.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3546961081104&set=a.3 … ype=3&theater

Я раздвижете малко темата и дайте интересни идеи на кака къде да скитори сега като се затопли времето.
И още един въпрос - чакам покана за интервю за гражданство,  вас след колко време от получаване на книжката ви викнаха. Вълнува ме да знам ще мога ли да ида до щатите до нашите това лято или не  newsm78 Аз подадох юни миналата година, юли или август ми пратиха книжката и оттогава все си чакам...

# 687
  • Vaudreuil Canada
Аз подадох юни миналата година, юли или август ми пратиха книжката и оттогава все си чакам...

Ние като подадохме също беше нещо от сорта юни месец и на следващата година лятото си бяхме в бг за по-дълго та им се обадихме че ще отсъстваме от страната - те си записаха кога се връщаме и ни викнаха на интервю няколко дни след като се върнахме - октомври месец. Не знам колко е показателно ама преди юни едва ли ще е.

# 688
Ние изпратихме документите юли,получихме после книжката и си чакаме........доколкото разбирам за всеки е индивидуално кога ще го извикат...........чувала съм за хора пратили по едно и също време,едните са ги извикали ,а други не...........

# 689
Ех, колко ли е вълнуващо да подадеш документи за гражданство Flutter Успех на всички кандидатстващи, когато и да ги извикат.

И аз се чудех сега като се постопли къде да отидем. Миналата година ходихме на кленова ферма и много ни хареса, но ми се ще тази година да е нещо друго. Ей това гледах, но не знам Диди дали няма да е страх от кончетата и дали ще иска да язди: http://captivafarms.com/mission-and-philosophy

Общи условия

Активация на акаунт