SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • # супернатурална #
Ех, как ми липсват  Tired Е така  Shocked съм гледала да не мигна и пропусна. Не се ли задава конвенция след празниците?
 hahaha

Heart Eyes

Шшшшмуг!

# 346
Здравейте.
Много е хубаво клипчето на Дейна, но много малко ги дават на него.Ама пък на Джаред и черна риза много му отива Heart Eyes .То на хубави хора всичко им отива. Laughing
Иначе аз гледам J2 funny moments Стари са ама няма такъв смях просто.Със сълзи се смея на някои моменти. Joy Joy Joy

Галче, чак март мисля, че ще има конвенция.

# 347
  • # супернатурална #
М, той Джаред може и да я пропусне, нали тогава е събитието.
Ето тук има изрязани сцени от сериите. Последната с Кастиел я гледахме преди време, останалите за пръв път ги виждам.
Джен, благодаря, че ми припомни "забавните моменти" , ще ги преговоря отново.

# 348
Ето тук има изрязани сцени от сериите. Последната с Кастиел я гледахме преди време, останалите за пръв път ги виждам.
Както и да е .Мерси, че ми ги припомни.Има неща, които до безкрай мога да гледам.То иначе има и още от тези клипчета,които преди бях гледала, но сега не успях да ги намеря и щях да питам Импалка.Пък тя точно замина на почивка.Иначе радвам се,че са ти харесали. Laughing
Редактирах се сега да не ви занимавам с моите неща.

Малко пусто е тази вечер.

Съжалявам за спама.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 22:27 от Jennifer3

# 349
Добро утро.

Ама и на Дженсън му ходи бял костюм. Laughing

Официално описание на епизод 7.12  'Time After Time After Time'.Няма ли да публикуват промо снимките на 7.11 епизод вече.

JASON DOHRING (“RINGER,” “VERONICA MARS”) AND NICHOLAS LEA (“THE X-FILES”) GUEST STAR; DEAN GETS STUCK IN THE ‘40S — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) tangle with the God of Time (guest star Jason Dohring), who sends Dean back to 1944, where he is immediately arrested by none other than the one and only Eliot Ness (guest star Nicholas Lea).  While trying to figure out how to retrieve his brother, Sam is surprised by the reappearance of an old friend.  Phil Sgriccia directed the episode written by Robbie Thompson (#712).

Иначе сори, че е втори пост.

# 350
Джен, спря ми сърцето при тази красота в бяло  Heart Eyes  То класа, то хубост ммммм  Прекрасниците са напълно в духа на белия ден навън.

# 351
Предполагам, че е облякъл този бял костюм за сватбата ни(Дженсън). Страхотен е. толкова стилен и елегантен, а същевременно секси и опасен.

# 352
Аууу, красота неземна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти Джен  Hug  bouquet

Аз ей така само да попитам  newsm56 .... ще имаме ли продължение на епизода

# 353
Може би ще мога да измисля нещо... Но ако някой вече  е измислил да дава насам

# 354
  • срещу двата комина :)))
Предполагам, че е облякъл този бял костюм за сватбата ни(Дженсън). Страхотен е. толкова стилен и елегантен, а същевременно секси и опасен.
това май всяка мараканка си го мисли  Whistling

# 355
  • # супернатурална #
Снимките с белите костюми могат да се ползват като тест за принадлежност. За мен мъж с бял костюм е върха на кича, но Джаред си ми харесва, и Дженсън мога да преглътна.  Въпреки, че тази на Дженсън май е манип  newsm78

# 356
Снимките с белите костюми могат да се ползват като тест за принадлежност. За мен мъж с бял костюм е върха на кича, но Джаред си ми харесва, и Дженсън мога да преглътна.  Въпреки, че тази на Дженсън май е манип  newsm78
Като на сгоден циганин брат му, а Галче?  Mr. Green Да, на Дженсън е манипка.

# 357
... Въпреки, че тази на Дженсън май е манип  newsm78

100% .. мисля, че в една стара тема го разнищвахме.

mu_ry обожавам ти аватара  Heart Eyes

Диде, давай, давай .... Аз нямам време точно днес, че съм подхванала едни тортиииии  ooooh!

# 358
  • срещу двата комина :)))
... Въпреки, че тази на Дженсън май е манип  newsm78

100% .. мисля, че в една стара тема го разнищвахме.

mu_ry обожавам ти аватара  Heart Eyes

Диде, давай, давай .... Аз нямам време точно днес, че съм подхванала едни тортиииии  ooooh!
мерси, мерси  Embarassed

# 359
Е, да ама музата ми изхвърча през прозореца и не можах да я настигна Laughing Ще пробвам утре, защото иначе заминавам и аз събота и неделя и сигурно чак понеделник ще се връщам.

Общи условия

Активация на акаунт