SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
При вида на вързания хапещ екземпляр се зачудих дали да не взема да взема некое хапче та да намеря място и аз в мъжкото (или женското) отделение. Та ако може нещо по въпроса да се направи, Розе. Готова съм да положа изпит, ще знаеш Mr. Green

Освен да взема да спретна един тест за пригодност по отношение на Кукувичарника  Rolling Eyes Нещо интересът за натам лавинообразно нарасна. Както нарасна и процентът желаещи да правят набези в мъжкото отделение Mr. Green

# 466
Цитат
Както нарасна и процентът желаещи да правят набези в мъжкото отделение Mr. Green
Ми кат му сложихте снимката какво да направя, тегли ме  Joy

# 467
  • гр. София
Цитат
Както нарасна и процентът желаещи да правят набези в мъжкото отделение Mr. Green
Ми кат му сложихте снимката какво да направя, тегли ме  Joy

Не знам  Whistling кой те тегли, но ти не се дърпай  Mr. Green

# 468
Знаех си аз, ще се пренасели.  hahaha Готова съм да се цаня за укротител или продавач на билетчета, все едно. Важното е да съм полезна и да се поддържа реда.  Mr. Green

# 469
  • гр. София
Знаех си аз, ще се пренасели.  hahaha

Нали? Нали? Ама на теста ги беше срам да си признаят, че имат най-много отговори "Е"  Mr. Green

# 470
То като гледах, сърцата им се късаха между А/Б и Е.  Mr. Green

# 471
  • # супернатурална #
Е беее, Е ми беше на второ място  Joy
Иначе която е минала през лудницата, все е намазала:

Включително и тази, въпреки че не изяде пудинга, а само го видя

Мило,
Ето това те чака - . Лилавото съм аз след приема на лИлавото 'апче Joy .

Ах. как прелестно ми скачаш изотзаде   Flutter (ама дума  ooooh! )
Между другото, лилавото е цвета на шизофренията, а според една моя преподавателка по философия - на мъдростта. Подозирам, че второто си го е измислила за да замаже първото, щото все в лила се носеше (въх, и аз имам некое и друго тоалетче  Mr. Green )

# 472
Дори го чу как пляска мандахерцайки се Joy (още една прекрасна дума), мoзъкосмучещата гад с гад.
Ъх, Ана, офффф...
Тълкуването на един от любимите ми цветове силно ме притесни Crazy , дотолкова, че почти ме отказа да сменя лака си от страхотен червен с още по-страхотен лилав. Редактирах се - няма нужда от подробности. Достатъчно е, че спамя ooooh! .

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 18:26 от Impala

# 473
  • гр. София
Между другото, лилавото е цвета на шизофренията, а според една моя преподавателка по философия - на мъдростта. Подозирам, че второто си го е измислила за да замаже първото, щото все в лила се носеше (въх, и аз имам некое и друго тоалетче  Mr. Green )

Леле, любимият ми цвят (даже в момента съм лакирана в комбинация от лилаво и тюркоазено)! Ето сега ми се изясняват толкова много неща! Първо, съдебната психиатрия ми беше един от най-най-любимите предмети. Второ, докато учех за изпита си открих по няколко симптома от всяка изучавана болест, включително шизофренията. Трето, все към Кукувичарника ме тегли.
Изобщо, да живее лилавкото   Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Clap
Дайте всички от Кукувичарника да си оплетем по един лИлав шал, че да се разпознаваме. Ето, хващам се да плета knit
Колко бройки ще трябват?

# 474
  • срещу двата комина :)))

Леле, любимият ми цвят (даже в момента съм лакирана в комбинация от лилаво и тюркоазено)! Ето сега ми се изясняват толкова много неща! Първо, съдебната психиатрия ми беше един от най-най-любимите предмети. Второ, докато учех за изпита си открих по няколко симптома от всяка изучавана болест, включително шизофренията. Трето, все към Кукувичарника ме тегли.
Изобщо, да живее лилавкото   Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Clap
Дайте всички от Кукувичарника да си оплетем по един лИлав шал, че да се разпознаваме. Ето, хващам се да плета knit
Колко бройки ще трябват?
аз съм си в лилаво до дифолт  hahaha то не са дрехи, якета, шалове, даже и лилави обувки имам  Joy чак сега разбирам влечението си към този цвят  hahaha

# 475
 Joy Joy Joy И аз обичам лилавко, ще ви идвам на гости в Кукувичарника. Може ли?
Имам си доста лилави работи - лилав лак, герданче от аметисти, лилав пуловер Grinning че и шал имам с доста лилаво по него  Laughing

# 476
  • # супернатурална #
Събрали сме се все луди, башка мъдри  Laughing То затова не разбрахме чий точно е този сЮтиен

Първо, съдебната психиатрия ми беше един от най-най-любимите предмети. Второ, докато учех за изпита си открих по няколко симптома от всяка изучавана болест, включително шизофренията.

А на мен психопатология  Joy Търсех се във всяко едно отклонение. И даже се намирах  Joy

# 477
  • гр. София
Събрали сме се все луди, башка мъдри  Laughing То затова не разбрахме чий точно е този сЮтиен

Их, Галче, така и не се научи как се пише тая дума. Ей на:

Ето и още нещо от Картинния правописен речник:

Първо, съдебната психиатрия ми беше един от най-най-любимите предмети. Второ, докато учех за изпита си открих по няколко симптома от всяка изучавана болест, включително шизофренията.

А на мен психопатология  Joy Търсех се във всяко едно отклонение. И даже се намирах   Joy

Ама така добре те разбирам, ще знаеш! Laughing

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 19:21 от Зимна роза

# 478
Вижте на какво попаднах  Joy Joy Joy
вижте надписа.
Абе всъщност има за какво да се говори там. Embarassed  Laughing Laughing Laughing

Аз тази зима все лилави блузи си купих.Можете да си направите извода. Laughing Crazy

# 479
  • гр. София
Преглеждам си тук една книга за ритуали със свещи и ето какво прочетох по отношение на това за какво се използват лилавите свещи: за ритуали, свързани с отстраняване на напрежение от различен тип, за ритуали за амбиция, сила или напредък в различни начинания. Освен това лилавото е цветът на деня сряда.

Общи условия

Активация на акаунт