SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Нещо ми много лилЯво тука бе.
Аз се чудя къде са ми хапчетата, а тя Розичка Heart Eyes ги отмъкнала да си праИм купон.
Хайде, аз идвам с музиката   и танците

Поздравления за началото на епизода. Джен, дано все така да те спохожда музата и да ни радваш по често. 

# 511
  • гр. София
Какво затишие, какво нещо! Днес още никой не се е разписал в темата. Дали снощните лИлави хапченца още ви държат?  Rolling Eyes

# 512
На мен още ме държат хапчатата, даже сънувах нещо, но не помня какво беше. Laughing Много мразя като си забравям сънищата.

СПН е спечелило гласуването за The Sexiest Casts on TV
"Supernatural Show Winner: Supernatural

When it comes to supernatural shows, no other cast can compare to Supernatural’s. With over 19,000 votes cast, they triumphed over The Vampire Diaries, True Blood, Fringe, The Secret Circle, Game of Thrones, and The Walking Dead by a landslide. Ah, those Winchester Brothers make us all swoon."
Напълно заслужена победа.
Източник-http://www.wetpaint.com//network/gallery/you-voted-the-sexiest-casts-on-tv#2

# 513
  • гр. София
Ей, ще изпаднем на втора страница!

Я да вдигна малко темата със следното уточнение:

значи за Кукувичарника досега са се записали:

mu_ry
Jennifer3
Г. Краули
Red Sonja
Diana Sunrise
Stitch (тя включи и Фейчето в списъка, ако не греша)
Злата с метлата
Apocalyptic city
Salt and Burn
bichito

Ако някого съм пропуснала, моля да се обади. Записването продължава до края на годината (леле, как звучи  Mr. Green).

# 514
Внушителен брой кукувици, мда Whistling

# 515
  • гр. София
 ku-ku

# 516
Внушителен брой кукувици, мда Whistling

Оооо той Кукувичарника до края на годината ще нарастне, та чак Че се пръсне по шевовете. Санитарите не моЯт ни смогнат  Crazy .

# 517
  • # супернатурална #
Ку-ку, тука ли сте?

Галче, броя те значи като вдигнала ръка, а?

И два крака.
hahaha hahaha hahaha
Това за три гласа ли се брои?  Wink

За три, даа...С надеждата да получа тройна доза от хапченцата и три пъти да се изнаредя на това  Rolling Eyes

Инче, казах си и си признах - най-много А, Е с едно-две по-малко  Laughing

# 518
А, Галче, успокоих се, мислех си, че си избягала от градината  Joy

# 519
  • гр. София
Да избяга, да избяга - колко да избяга? Отговори "Е" са на равно разстояние и от градината и от Маракана. Ако някой залипсва от едно от двете места - там трябва да го търсим, защото там ЕЕЕЕЕЕ веселооооо  Mr. Green

# 520
Аз съм си истински градински шейпшифтър - кукувица, кучка, алпака... Laughing

# 521
Ку-ку Mr. Green Много сме, силни сме!
Отивам да изчета епизода, че не успях вчера. Благодаря, Розичка  bouquet Hug

# 522
Ъм, мен си ме пропуснала, Роза, освен ако не ме водиш вече присъстваща в заведението. Mr. Green

# 523
Импала остава извън лудницата, засега Tired . Да се чете като 'Знае, че е за там, но отказва да го приеме'  Mr. Green  .

Нещо забавно: "A lesson: Jensen Ackles vs. Not!Jensen Ackles". За по-невнимателните, които бързо скролваме надолу, за да разгледаме снимките с цел стимулиране на нечестиви филмчета в главите и така си и оставаме, ето и теоретичната част от урока:
I see a lot of traffic in the tracked tag of pics that are not Jensen Ackles, but instead are from someone who thought to paste Jensen’s head on someone else’s body.
Here’s some simple criteria:
1. Is his body massively ripped like a bodybuilder?
If you answered “Yes”, this is not Jensen Ackles.  Hey, most of us prefer him the way he is.  Shocking, I know.  I suppose you’d kick him out of bed?  What are you even doing in this tag?!
2. Is he in any way naked or lewdly posed?
If you answered “Yes”, this is not Jensen Ackles. Jensen Ackles is a classy, modest son of a bitch, and he doesn’t do that sort of thing. On the day that he does, TRUST US, you’ll know.
3. Is he having sex with Jared Padalecki/ Misha Collins / Jeffrey Dean Morgan / Chad Michael Murray / some actress he’s probably never met / the friend who emailed it to you?
If you answered “Yes”, this is not Jensen Ackles.  This is fanart and/or wish fulfillment.  But enjoy it, as some of it is quite good.
4. Is he shirtless and gaily wearing a cowboy hat?
If you answered “Yes”, congratulations.  You actually probably did find a real picture of Jensen Ackles.  I think he would want you to salt and burn it, but it’s not mandatory.
5. Is he wearing brick pants?
If you answered “Yes”, I know you were thinking I was about to dash your hopes here, but brick pants are fucking real. You’re welcome.
[...]
In conclusion, quit glutting up the tracked tags with manips and garbage.  This man is beautiful enough on his own.
And neither, sadly, is the one of him sprawled in his tighty whiteys against what looks like a hay bale.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 20:50 от Impala

# 524
Ей, ще изпаднем на втора страница!

Я да вдигна малко темата със следното уточнение:

значи за Кукувичарника досега са се записали:

mu_ry
Jennifer3
Г. Краули
Red Sonja
Diana Sunrise
Stitch (тя включи и Фейчето в списъка, ако не греша)
Злата с метлата
Apocalyptic city
Salt and Burn
bichito

Ако някого съм пропуснала, моля да се обади. Записването продължава до края на годината (леле, как звучи  Mr. Green).

дори не знам какво е точно това.. но и аз.. да не остана назад

И да ви пожелая приятно посрещане на Новата Година!!!!
Дано да е много свръхестествена за всички ви!

не знма кога ще ме допуснат до компютъра, защото си имам две девойки вкъщи и по цял ден играят игри или гледат снимки на Джъстин Бийбър..... Simple Smile)))) може пък и компютърът ми да не издържи това нашествие от Джъстин и да сдаде багажа.. затова от сега

Общи условия

Активация на акаунт