SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • # супернатурална #
Вижте на какво попаднах  Joy Joy Joy
вижте надписа.
Абе всъщност има за какво да се говори там. Embarassed  Laughing Laughing Laughing

Ми ние въртим, сучим - все той ни е в устата  Rolling Eyes

Их, Галче, така и не се научи как се пише тая дума.

ooooh! Паткъ с паткъ. Но поне вече знам как да сN орNеNтирам цветово и спалN коплентN и сютюените  Peace

Не бях ли подарявала на Сам едно лилаво сютюенче? Чакай да се поразровя.

# 481
  • гр. София
Сютюенчето, дето му прати за Св. Валентин не беше лилаво, но панделката на опаковката беше  Wink

# 482
Ми ние въртим, сучим - все той ни е в устата  Rolling Eyes
Kвик Joy Joy Joy !

Кандидатирам се за лилав пуловер. Благодаря Hug .

# 483
  • # супернатурална #
Сютюенчето, дето му прати за Св. Валентин не беше лилаво, но панделката на опаковката беше  Wink
Вярно, свалих я от лилавата свещ още преди да отстраня напрежението, изстисквайки го до капка.  Laughing

Flutter  Joy

# 484
  • гр. София
Я да вдигнат ръце всички, които не ги е срам да си признаят, че се числят към Кукувичарника? Че около главата на Чък кръжат Калиопа, Евтерпа и Ерато и май ще хваща перото.
Време да се направи признанието - до края на тази година. Ако някой НЕ желае да бъде увековечен с мастило - да си каже.  Rolling Eyes

# 485
  • срещу двата комина :)))
Я да вдигнат ръце всички, които не ги е срам да си признаят, че се числят към Кукувичарника? Че около главата на Чък кръжат Калиопа, Евтерпа и Ерато и май ще хваща перото.
Време да се направи признанието - до края на тази година. Ако някой НЕ желае да бъде увековечен с мастило - да си каже.  Rolling Eyes
пълна кукувица - първи номер  Joy вдигам виртуална ръчичка

# 486
  • гр. София
пълна кукувица - първи номер  Joy вдигам виртуална ръчичка

А как ти се произнася името, че да търся съответната рима, когато му дойде времето?

# 487
Я да вдигнат ръце всички, които не ги е срам да си признаят, че се числят към Кукувичарника?

wavey   jumpuu Признавам си,и аз се числя към Кукувичарника, макар и единия ми крак да е в градината.

В момента гледам епизода в лудницата.Започва този епизод много да ми харесва значи. Laughing

# 488
  • # супернатурална #
В градината сме от 11.00 до 13.00 и от 16.00 до 17.00. За разходки и трудотерапия. В останалото време - шах - гълтане на лекарства,  табла - гълтане на лекарства,  телевизия - гълтане на лекарства.

# 489
  • гр. София
Галче, броя те значи като вдигнала ръка, а?

# 490
Брой ме и мен, Розичка Grinning Макар и като гостенка, ще се впиша прекрасно Crazy

# 491
  • гр. София
Брой ме и мен, Розичка Grinning Макар и като гостенка, ще се впиша прекрасно Crazy
Те всички първо идват като гости, ама после остават за постоянно  Laughing

# 492
Абсолютна кукАвица!!! Просто от време на време ме пусдкат за тренировки на Маракана, а през останалото време комшийката по стая го каза - гълтане на лекарства отново и отново и отново...

Днес получих цяло шишенце с хапченца. Санитарят май нещо се е объркал, защото вътре има жълтички, розовички, синички и зеленички. Жълтичките малко киселички, ама какви работи стават като ги глътнеш...

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 21:17 от Diana Sunrise

# 493
Ми да, ненаситница съм, следователно направо си ми е там мястото, даааа Whistling
Медицинският термин за такова състояние не беше ли нимфоманка Mr. Green или се бъркам, да кажат докторите Mr. Green

# 494
  • # супернатурална #
Галче, броя те значи като вдигнала ръка, а?

И два крака. Можеш да ме римуваш със сваля, оваля, търкаля, премаля, запаля и други пиромано-ексхибиционистични глаголи, спрягани със Сам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт