SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 42 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • # супернатурална #
Ау, Галче, при таквиз калинковски дрешки не проумявам какво се мае още младият левент-параноик  Laughing

А де!  newsm78 Ако се помае още малко ще го накацам  Laughing

Джен, веднага изскачам с две предложения - така Сам и да ни обърка, няма да сбърка

1  2

Нещо Импалка ми липсва. Надявам се отсъствието и да се дължи на това, че лъска...така де, лъска се ...или я лъскат  Flutter за следващата серия. Дано да се завърне в целия си блясък  

# 616
Ей накарахте ме да ги праЯ и аз тез тестове, но се потвърди :

Снимка на бат Дийно в целия му блясък ... "You met while hunting, there was some fighting at first but you realized you were in love. You married and start hunting together and have one daughter. Once in a while hunting with your brother in-law Sam and his wife.♥"

А ма са ви хубави премените (и 1 и 2), па и Галчето се издокара. Сега Сам кът вземи да ви опрашвааа  Whistling

# 617
  • # супернатурална #
Сега Сам кът вземи да ви опрашвааа  Whistling

smile3521

Тя кака знае  Laughing

# 618
Ето ме и мен в нова премяна. Flutter

Мерси, Галче.
за теб

# 619
  • # супернатурална #
Мм, милото пияно то  Heart Eyes Надявам се на съпротива нулева  Joy

# 620
# 621
Добро утро  Hug Hug

и браво на нашите момчетаааа  smile3501

бих дала почти всичко, да съм на мястото на тази с големите зъби и вратлето Самско  Blush

# 622
Dобрютру и от мен.
Ах, скъсахте ме от смях, 2 дни ви чета и не мога да се събера - да си кажа само: Аз съм си за кукувичарника отвсякъде, даже може да ме запишете като особено опасна и буйстваща пациентка, която налита на санитаря където и когато го свари. Grinning

Калинковските ви премени са велики, чудя се аз дали да не се издокарам като пчеличка - нали съм такава една работна (и скромна...) Grinning
Туй, зъбатата гад, от новите промоснимки левиатанка някаква ли се явява или вампир (...или оками, както предположихте??), интересно защо останаха само 2 дни, а още няма ново официално промо, за да видим за какво ще се разказва в епизода?

Бялото рошавко нещо с обратната захапка да не би да е лама с много лоша прическа hahaha Лама - алпака или нещо подобно? При все случаи, подходящо е за аватар на лудата ни дружинка. Simple Smile

Peace вам Peace, че трябва да се отдам на (неприятни) служебни задачи. До после! *жмуц*

# 623
Добро утро Grinning Хубави калинки си имаме в темата.

Аз скромно ще се запиша с един шедьовър на Джаред Mr. Green

# 624
Добро утро.
И аз да се разпиша с една нова снимка на Джаред

Май е в самолет това newsm78
Ама как без проблем рови във високите шкафчета Laughing

# 625
Добро утро.
И аз да се разпиша с една нова снимка на Джаред

Май е в самолет това newsm78
Ама как без проблем рови във високите шкафчета Laughing

Само се надявам крачето в пантофка, дето се вижда в долния десен ъгъл да не е на Дженсън Joy

# 626
  • гр. София
Самоцитирам се от една сравнително по-стара тема:

Забъркала съм ви една манджа, но ще я пусна другата седмица, когато вече ще съм в отпуск.
Спойлер: пригответе се да ходите на цирк  Wink

То времето отдавна отмина, но все пак Чък бави, но не забравя  Wink
С любезното съдействие на Апокалиптик (за което сърдечно й благодаря) ви пускам една историйка...

# 627
След тази сърцетупваща благодарност Grinning не ми остава друго освен да сложа линк - Циркови номера Grinning

# 628
На въпроса Can you make Dean your bitch? Получих ето това: You like the raw sexual magnetism that comes with the oldest of the Winchester boys....you don't wanna change him. You are officially owned by the badass!
Хм, май съм жалостива.
А иначе много бих искала да прочета каквото си ни приготвила,  но не мога да го изтегля. Аз по принцип съм си индианец относно компютрите, ама...

Май успях Rolling Eyes
Направо си успях Laughing Беше чудесно! Просто не мога да намеря подходящи думи да го опиша. А тази дресьорка на тигри ми сгря душата Laughing

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 14:34 от Diana Sunrise

# 629
  • гр. София
Дианка, благодаря  Grinning
Радвам се, че ти е харесало разказчето ми.

Общи условия

Активация на акаунт