Британците, британците - Изкуство от висш порядък - тема 38

• 14 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изписали новатат тема, докато Джой спи, не ви е срам Crossing Arms hahaha

Пуци, обичам те, обичам те, прости ми, че съм така всестранно развита и разбираща от всичко (това да се чете плямпаща за всичко Mr. Green) Hug Hug Hug

Честит празник на студентите, и пишман студентите, и преподавателите (ехх, тройно си честитих Crazy). Наздраве

# 16
Да не е само спам, предлагам на четна страница да слагаме и по някой британец hahaha

# 17
Добро ви утро!  Честит осми декемри! Hug

Надлежно изчетох последните страници от предната тема и се страхопочитих какви сте високоинтелектуални и начетени. После ме изпълни тиха гордост, че пиша в една тема с вас.

Отново ще върна тема в обичайното й русло със следващите снимки на един от моите жребци

Peter Dinklage, Stud of the Year

Много се зарадвах като каза в клипчето, че скоро ще става татко  Grinning

# 18
Надлежно изчетох последните страници от предната тема и се страхопочитих какви сте високоинтелектуални и начетени. После ме изпълни тиха гордост, че пиша в една тема с вас.
Виж ти, и сарказмът бил заразен hahaha hahaha hahaha

# 19
После ме изпълни тиха гордост, че пиша в една тема с вас.
Ще ме умориш  hahaha hahaha hahaha

Честито на Питър!!!  newsm30

# 20
Я, Бумър излете hahaha. Как е в орбита, помахай ни от люка Crazy?

# 21
Божествено!  Party

# 22
Виж ти, и сарказмът бил заразен hahaha hahaha hahaha

Noooooo reeeeeeally?  Wink Laughing

А сега сериозно - наистина много се обогатявам от темата, имате невероятни познания.  Hug  Сутринта докато четях и радвах очите си с прекрасните картини силно се засрамих, че не бях и чувала даже за някои от художниците.

И специален поздрав за Бумър   bouquet

# 23
Аз понаучих повечко, откакто съм тук, в националната галерия имат страхотни неща. Преди това знаех само импресионистите, Ван Гог и Модилиани. И костенурките-нинджа, естествено Joy

# 24
  • срещу двата комина :)))
Пуценце  Hug
май аз съм виновна за спаменето с картините, моля за извинение  Embarassed
Злате, Питър е просто ПРЕКРАСЕН

# 25
Ох, Джой, ще ме умориш Joy Костенурките-нинджа hahaha

Буми, ще пеем ли Земля в илюминаторе Laughing Сега сериозно, много готино си се преобразила, това по случай лунното затъмнение вдругиден ли?

# 26
Благодаря, Злате!  Hug

Така ми дойде Сонче, вчера мъчих някакви какички, но не ме вдъхновиха достатъчно,
а товааааа  Heart Eyes Party

Лунното е вдругиден, а на 13-ти ще има звезден дъжд...  Grinning
Вероятно и двете над облаците  hahaha

# 27
  • Варна
Джо, аз вече се отбелязах с един ммммммммърбрит Simple Smile
Ако продължим темата за изкуството, веднага предлагам още впечатляващи британци - прерафаелитите - Данте Габриел Росети, Джон Ръскин, Уилям Морис, Едуард Бърн-Джоунс, Форд Медъкс Браун, Джон Колиър.
Отношенията помежду им са много странни, менкали са си жените  Mr. Green, конкурирали са се по всякакъв начин. Освен начина им на рисуване - новаторски за онова време, те са впечатляващи с избора си на жени. Една от тях Джейн Бърден /Морис/, съпруга на Уилям Морис и после дългогодишна любовница на Росети, е израснала в крайна нищета. Слад брака си с Морис започва да се образова и придобива такива маниери и поведение, че би засрамила дори царските особи. Предполага се, че точно този факт е вдъхновил Бърнард Шоу да създаде образа на Елиза Дулитъл в "Пигмалион"

Портрет на Джейн от Морис.
Джейн като Лилит. Росети

Пъъъъъъъът

# 28
Дай някой нинджа насам за из път към работа Crazy
Първата картина е магична Heart Eyes

# 29
Я, кво било хубаво човек да набива канчета. Загрях се и отвътре, и отвън от този прилив на любов/подмазня.  hahaha И аз ви обичам, и аз спамя, ама все пак, нали, разбрахте ма.  Hug

Боже, ти пък как разбра, че чета?  Mr. Green

Ох, Соне, каква прекрасна снимка!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт