АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 793
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Ланкър, планините Овнерог
Зеринтия, един съвет - вместо дерматолог, търси добър алерголог. Със сигурност повече ще ти е от полза в случая. Дерматолог и аз мога да съм, дет' се вика - ако не мине с това, пробвай онова. Също наблюдавай детето, ако можеш да хванеш от какво излизат. Колкото и сиропи, капки или мазила да купиш, ако не се махне причинителя, няма да има край. Абе, както вече написах, търси алерголог. Много добри отзиви от приятели имам за Мустаков - http://www.mustakov.com/bg/main.php

# 646
  • Germany
Зеринтия, на мен това ми прилича на Уртикария - големият ми син я прави няколко пъти.... много трудно се маха това чудо, но и много трудно почти невъзможно да се установят причините. Трябва много силно и масирано повишаване на имунитета - това последно най-разумно и логично ми препоръча един алерголог .... а колко изследвания сме направили, и колко неща сме изпили..........  ooooh!

# 647
  • Видин
До къде се докарахме, да разбираме повече от доФторите  ooooh!
Онзи ден на майка ми обяснявах за изчисляване на болнични и майчинство и нейния извод беше, че съм станала половин счетоводител ooooh! Ми то в такава държава трябва да знаем всичко, а щом се отнася до децата пък трябва да сме професори Tired
Зертиния, бързо да се оправяте Praynig

# 648
Ира ,дано проблемът скоро отшуми!
Нашият Зоро от вчера е кастриран - много ми е мъчно!Но вече е факт ,тъй ,че не ми остава друго ,освен да мисля ,че сме взели правилното решение!
Влязох , за да ви развеселя с това http://www.youtube.com/watch?v=yJFI2tr5m0E&feature=player_embedded
Целувки!

# 649
Кроки, успя да ме развеселиш. Със сълзи се смях rotfImbo

# 650
  • В светлината на слънцето
Кроки,  Mr. Green
А моят хулиган тази сутрин се събуди, ухилен до уши и заяви: "Помня, помня... Тази седмица Теди има зимна ваканция. Значи и аз имам."  hahaha Да се смееш ли, да плачеш ли. Crazy Хитър като листна въшка. Mr. Green

# 651
  • Видин
Лулу, много слдък Сашко Heart Eyes
Марти от днес е на градина, след едномесечна почивка. Вече репетират за тържеството, което ще е на 6ти. Вече аз нямам търпение Blush

# 652
Кроки,  Mr. Green
А моят хулиган тази сутрин се събуди, ухилен до уши и заяви: "Помня, помня... Тази седмица Теди има зимна ваканция. Значи и аз имам."  hahaha Да се смееш ли, да плачеш ли. Crazy Хитър като листна въшка. Mr. Green
Е, няма такова сравнение просто  Joy
Много са хитри  Twisted Evil

Зирентия, как е дребосъка? Надявам се, че се оправя  Hug

Ния, тържеството с родители ли ще бъде?
Нашите от преди коледа репетират за пролетното тържество чак  Tired До сега не сме присъствали на тържество, правят си ги само за децата в градината, но това май ще е открито. Ама като го знам мойто диване ще се разреве и никаква няма да я свърши  Tired Толкова искам да не го е срам/страх и да се забавлява, а покрай него и ние  Blush
За сценката той ще играе Ежко Бежко и трябва да му мислим костюм. Госпожата казала някакво кафяво долнише, сива блузка и елече с бодлички  Shocked Кажете сега как да измисля елече с бодлички  Rolling Eyes Някой ако има черен или сив кИтеник от едно време- да свирка  Joy

Аз си отрязах косата  Crazy от средата на гърба сега ми е до над раменете  Mr. Green чуствам се много рефреШната  Mr. Green

# 653
  • В светлината на слънцето
Или, искаме снимка... Heart Eyes И честита прическа. И аз смятам да направя подобно дело, но за момента се въздържам, че има други фактори. Иначе и прическа вече си харесах. В най-скоро време ще мина под ножиците. Mr. Green
За бодлите хич нямам и идея.  newsm78
И нашите ще имат пролетно тържество пред родителите. Ще ги видим тази година какво ще правят. Миналата правиха драматизация на приказка (Сашо имаше даже роля в нея - на зайчето), пяха песнички, танцуваха. Тази - не знам.  Thinking И при нас всички тържества са вътрешни, без родители. Само пролетното е пред родители. То е някъде около първа пролет обикновено. Grinning
Ния, рита ли младежа?  Hug

# 654
  • Видин
Ния, рита ли младежа?  Hug
Рита, рита, вече и в седнало положение до усещам. Уикенда беше малко по-кротък, но цяла сутрин минапомня за себе си Simple Smile
Или, тържеството за 8ми март е с родители, а с Дядо Мраз си е само за децата Peace В предишната градина всички тържества бяха с родители.

# 655
  • София
Здравейте  Hug.
И моите и двамата вече са на Дг и вкъщи е рай. В ДГ на Дани от 1 - ва група до сега всички тържества са с родители (с изключение на тазгодишното Коледно), а в ДГ на Ани до момента не е имало тържество с родителите Confused. Вероятно на госпожите не им се занимава, защото за Коледното една майка ги е питала дали ще правят и те са казали, че децата са още малки, разсейват се, не могат да помнят стихчета и т.н., с което аз лично не съм съгласна, но кой ли мен пита Mr. Green.
Кроки, и аз много се смях hahaha.
Или, честита прическа. Аз януари понамалих моята коса, а сега март мисля още да взема от нея. С къса коса повече се харесвам, въпреки че всички ме убеждават, че с къса няма да ми стои добре, защото ми е чуплива. За костюма, не мога да ти помогна. Дани миналата година на пролетното беше Ежко, но костюмите бяха от градината, беше с кафяв гащиризон, а на главата имаше шапка с бодли.
Лу, голям сладур е Сашун Heart Eyes, ама то и таква неща като  предстояща ваканция, забравят ли се  Joy.
Приятен ден   bouquet.

# 656
Лу, малки тарикатчета, какво друго да кажа. Ама вече не можем ги баламоса/ е Деян от време на време се лъже, ама не както преди/
И при нас всички тържества са с родителите. Сега ще има за 8 март. Викам на Деян да ми изпее какво подготвят, то вика "не ме карай да пея, че ми става тъжно. На всички деца ни става тъжно" Като рече тъй и на мен ми стана тъжно. Даже питах госпожата и тя потвърди, че много се натъжавали децата като пеели песните за мама. Защо тогава ги мъчат. Предпочитам да няма празник
Или, честита прическа и да не забравиш да покажеш снимки

# 657
Илиянка ,ако живеех в София лично щях да ти направя елечето. Засърбяха ме ръцете направо.  smile3539 Мислих да ти го направя и да ти го пратя ,но първо може да уцеля размера и друго - ще се измачка в колет. Според мен бодлите трябва да са от дунапрен и да се облекат в трико или да се боядисат с акрилна боя (по-лесният вариант) , после да се залепят или зашият за елечето. Ето го и Лъчо - ежко в яслата https://www.facebook.com/photo.php?fbid=131870413491620&set= … ype=3&theater   Все пак щеше да е хубаво всички деца да са с еднакви бодлички ,защото ще стане разностилно. Може само бодлите да ти пратя ,ти да си ги пришиеш. Много съм навита! Grinning
И аз искам нова прическа и най-вече нов цвят - рууусооо! След седмица заминаваме за Турция  (Измир) и ми се иска да съм се фризирала до тогава ,но може и да спестя парички за развлечения там.  dancing
С мъжа ми си направихме една семейна игра - той поема моите задължения в къщи , аз неговите. Голяма веселба е! Цяла седмица той ще готви ,а аз ще чистя и поддържам колата.Той е тежко скаран с кухнята и затова набляга на "вълшебните тайни" на Маги. Mr. Green

# 658
Кроки, в градината само Яни ще е ежко бежко, другите деца ще са други герои- зайчета, пчелички, цветя  Crazy Какъв дунапрен, какво трико, какви акрилни бои  #Crazy с мойте двете леви  ooooh!
Илиянка ,ако живеех в София лично щях да ти направя елечето.
  Hug  Heart Eyes

Зирентия, кажи как е Сашко  newsm78

# 659
Какво правите сладурани?

Времето почна да се позатопля и излизаме по разходки.Сняг нямаме..то не ,че сме имали много де Laughing

Крокич,ушили си роклите? Heart Eyes Прати и целия костюм на Или Wink

Ира,какво става с Сашо? Rolling Eyes

Тан,драсни 2 реда Heart Eyes

Или,разгледа ли новите модели на Bianki Mr. Green

Васе,страхотно изпълнение Heart Eyes

Лулу,опасен хитрец си имаш Heart Eyes

Ние сме добре.Сега са се заредили едни рождени дни на приятелчета.Елица много се кефи по детските кътове Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт