Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 441
  • 697
  •   1
Отговори
# 630
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СНУКИ!

# 631
  • Варна, морето, сините вълни...
Снуки честит имен ден!

С мама днес обикаляхме и ние за последните подаръци. Купих на Мони грейка (или елече шушлеково, както му казват някои) и дънки от леля ми и свако ми. Книжка от Дядо Коледа. И в Карфур не издържах и му купих 2 блузки, едната е като поло малко и е за 3.25лв.  Shocked а другото е тънко половерче плетено. На ММ не успях да взема ГСМ на изплащане  Cry и много се ядосах, и му взех книга на Тери Пратчет (единствената която е е чел) и парички за куфарче с инструменти  Mr. Green Купим също на ММ бельо и за мен също. Утре трябва да вземем столчето за кола за Мони от баба и дядо от Гърция  Simple Smile

Ние подарихме на Мони кучето на ФП тази вечер (че да не му станат много подаръците накуп, да се порадва на всеки по отделно) и такава игра падна  Crazy

# 632

Ние подарихме на Мони кучето на ФП тази вечер (че да не му станат много подаръците накуп, да се порадва на всеки по отделно) и такава игра падна  Crazy

И при нас каква игра падна...едва заспа-много му харесва. Не съм виждала Бобчето така запленен от някоя играчка.
Ние пък утре чакаме нашите на гости  Crazy

# 633
И аз да хвана последния влак с пожеланията!

Честит 1-ви рожден ден на талисманчетата Натали и Ванеса!Да растат здрави,умни и красиви и да изживеят едно незабравимо детство!

Честит имен ден на Снуки!Бъди здрава,щастлива и обичана жена и майка!  bouquet

На всички останали пожелавам весели празници,много щастливи моменти с любимите хора!На Коледа си пожелайте по нещо от сърце,а  Новата 2012 г.  ви пожелавам да бъде успешна,ползотворна и късметлийска!

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 00:44 от Стани~87

# 634
Весели празници мили момичета!Желая на всички да сте здрави,много щастливи,усмихнати и обичани и много уют и топлина за предстоящите красиви празници! Hug Честита Коледа! Hug

Честит рожден ден и на двечките ни сладурки Натали и Ванеса!Да растат здрави,щастливи,умни и красиви!  bouquet

Повече след празниците,цуш! Heart Eyes

# 635
Честита и Весела Коледа!
Сигурна съм, че за всички нас изминалата година е била много добра и щастлива, защото получихме най-прекрасния подарък - малките ни прекрасни слънчица.
Нека да растат здрави и щастливи, а ние да им се радваме и да ги подкрепяме.
Нека следващата година бъде още по-прекрасна и по-добра от изминалата, нека всяка от нас има сили и късмет да сбъдне новите си мечти и желания!

# 636
  • Стара Загора

Искам да ви се похваля какви чудни снимки направих ме днес  Hug

Весела Коледа на всички  Hug Hug Hug

# 637
  • Варна, морето, сините вълни...
Весела Коледа!
Да се похвалим че Мони спечели паричката от питката  Crazy той сам си избра парчето  Heart Eyes

# 638
Честита Коледа, мили момичета!
Желая на всички Дядо Коледа да ви донесе най-мечтаното нещо и цялото ви семейство да е обградено с уют и топлина.

Ето малко снимки от мен:

А това е от сутринта след отварянето на подаръците Heart Eyes

Мими и на Лорис се падна паричката Grinning

# 639
  • София
Весела Коледа! Честит първи рожден ден на Натали и Ванеса и честит имен ден на Снуки и всички останали празнуващи днес!

Бъдете здрави и усмихнати, дано дядо Коледа ви донесе хубави и желани подаръци и нека махмурлукът не бъде с вас! / много ме боли главата от снощи и смятам, че това е едно много разумно пожелание  Whistling/.

# 640
Весела Коледа мили момичета!
Да бъде Коледата ви незабравима, а годината - неповторима! Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени!

# 641
  • София
Весела Коледа момичета. Желая ви много здраве и късмет! Hug

# 642
ехо  Hug

Весели празници и честито на именниците днес!

Радвам се да видя Деси и Цветка - отдавна не сте писали.

Лори, и аз се чудя за люлеещо конче още. А на косата съм и вдигнала мерника - обаче сега бабата да вземе бебан, че не мога да стигна до салона от него.

Падна ми се повишение снощи. И без това ще си поработя тия дни, че съм сама в офиса, то затова няма и време за форум. Загледахме се и в Бг сапунки, ама то Столичаните - голяма класика.
Лек ден от нас!

# 643
Честита Коледа!
Здраве, мир, разбирателство, любов, късмет и щастие да има в домовете ви!
На именниците честито и на бебоците с месечинки  Hug

# 644
Честита Коледа!!! Много здраве, щастие и уют в домовете!

Честито и на именниците!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт