Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 515
  • 697
  •   1
Отговори
# 420
И ние бяхме на консултация, последвана от тичане до Ортопедията, че показах на лекарката как си криви крачето като ходи и тя ми даде направление да го водим /в последствие се оказа, че направлението е за УНГ и си платихме като пичове, ама карай/! Докторът за щастие каза, че нищо му няма, предвид това, че сега се учи да ходи и още не може да си координира крачетата и ако забележа към година и четири - шест месеца нещо, да го водим пак.

Нямаме си кухня, че някаква авария имало, сега окото му е червено и му сълзи и има гурели ииииииииии тоя седмица започна прекрасно, да видим как ще завърши ...  Rolling Eyes

Изплаках си душицата и изчезвам  Hug

# 421
  • Варна, морето, сините вълни...
Тук сме да не сте ни забравили  Hug

София ни послеща "чудесно". Вчера на паркингфа на Баумакс ни откраднаха един кашон памперси за 50лв., работните дрехи на ММ( дето трябва да ги връща) и една духалка #Cussing out

КАжете спешно къде да заведа Мони на дерматолог ли и аз не знам, на кожен лекар  Thinking дупето му има червено петно голямо, и на тестидите и бубата има пъпки и зачервено, много е зле  Cry

# 422
И ние бяхме на консултация, последвана от тичане до Ортопедията, че показах на лекарката как си криви крачето като ходи и тя ми даде направление да го водим /в последствие се оказа, че направлението е за УНГ и си платихме като пичове, ама карай/! Докторът за щастие каза, че нищо му няма, предвид това, че сега се учи да ходи и още не може да си координира крачетата и ако забележа към година и четири - шест месеца нещо, да го водим пак.
радвам се, че всичко е наред с крачето. Валентин също като ходи и десния крак го криви, ама и аз мисля, че е защото не може да си координират още движенията. Ще го наблюдавам и аз както ти е казал лекарят.

Зелда забравих да ви честитя първия сняг- майка ми показваше през скайп как трупа в Пловдив и белите покриви на къщите. Много приказно!

Снежи на мен тези спускания много ми липсват- в Алпите си имат специални писти само за шейни, дават и шейни под наем. Бяхме веднъж с приятели на хижа в Австрия, която се намираше точно на такъв път за спускане с шейни и си правехменощни спускания. Голям купон беше!  Wink

Мимидобре дошли, дано завбъдеще нямате такива неприятни случки тук.
И вие ли с обриви- ужас...За съжаление не знам кожен лекар  Sad, дано други се изкажат... Имаш ли идея от какво са се появили? алергия ли е от нещо, подсечен ли е?

# 423
Здравейте, аз набързо, че ...
Радвам се, че на Бобо нищо му няма на крачетата.
Мими, "хубаво" посрещане - няма що! Дано да е на добро, нали знаеш, като ти се случи нещо неприятно, винаги е последвано и от нещо хубаво - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО!!!
Ние си се гледаме и се стягаме за празниците - по-скоро каката де, че нейната програма тази седмица е запълнена. Последна Коледа в детската градина ....
Ох, да се оплача - смених памперсите - взехме от тези турските - Прима и на 10-ия вече сме с обрив около пишлето ни и направо  #Cussing out.... Ще си караме с Памперс май, ама що реших да .... дявола newsm78.

# 424
jatze  аз заради такива обриви не смея да сменям памперсите и си карам на едни и същи.
Дано бързо да мине обрива.
А за кривенето на крачетата не обръщам внимани,че знам докато проходи детето било нормално.
Трябва да се гледа като вече ходи дали стъпва нормално. Peace
mimi_jobnoto  много неприятно посрещане сте имали.
Дано на Мони да му мине зачервеното дупе и да не е нещо сериозно. Hug

# 425
О Пчеличке и Мони си криви крачето като ходи.

Искам и аз да се записваме на кухня. КАк мога да разбера къде има наблизо newsm78

Купих костюм на Дядо Коледа, снощи обличам баща ми да го пробва и Мони като ревна  hahaha
А иначе се снимахме със стареца в Мола на ЦАриградско (май беше  Blush)

Имаме вече елха, подаръците са почти готови. Кубче от прабаба му, Куче ФП от баба и дядо, Кола за бутане от мама и тате, пъзел за земята от вуйчо (брат ми) и приятелката му. Леля ми ми даде пари за шейна но днес като ходих и половината бяха счупени, дъските им сцепени  ooooh! и не взех  Crossing Arms (От тези за 23.99лв. от Хиполенда)

# 426
  • София
Здравейте, благодаря за топлото посрещане Simple Smile
Ние сега се връщаме от консултация. Оказа се, че Камен има афта на гърлото и затова не иска да яде. Педиатърката каза да давам Дактарин 4-5 дни. Отслабнал е 100 г, ама аз съм за е...не, трябваше още миналата седмица да го заведа пак на преглед...  Embarassed
mimi_jobnoto добре дошли в София  #2gunfire и това да ви е последно предпятствие, от нататък само по вода!!! Както и за всички останали    bouquet  Ако не се включа тези дни или по-скоро да не забравя в последния момент, отсега да започна пожеланията: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, много ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ и УСМИВКИ!

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 15:51 от orvalho

# 427
Да почерпя със закъснение за 10тата месечинка  Blush

Ето я и нашата елха:

Подаръка на ММ  Joy

# 428
 JoyМимииии, сега може да си смениш ника на още по джобно Миме hahaha Heart Eyes Hug

# 429
  • Русе/Germany
аааааааааааа Мими, ти верно си дребна ама чак толкова ли де Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много яка снимка Joy Joy Joy
А за случката #2gunfire #2gunfire #2gunfire 500 ц...я да им излязат Blush как може такова нещо бе, бахти хората.

Пуснах една много голяяяяма поръчка в сайта за снимките bowuu
Още не съм почнала да чистя bowuu Crossing Arms Боби е ужас и не ме оставя за 1сек.  само мама-мама-мама и вече главата ми е колкото касата на вратата #Crazy Crazy

О забрави, браво на Бобо че се представи добре при чичо доктор Hug

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 16:57 от Snejinka86

# 430
Миме наистина много яки снимки, особено последната  Joy А за другото нямам думи  #2gunfire
Пчеличке добре, че сте отишли на лекар, за да не се притесняваш излишно  Hug  
orvalho не се самообвинявай, важното е, че знаете вече какво е  Hug
А за обривите  на всички, които се оплакаха smile3513
Симчо много се кефи на снега  Heart Eyes

# 431
Тони много хубави сладки, ще ме светнеш ли украсата от какво се прави?  Blush

# 432
Расте ни горно зъбче и драмата е голяма  ooooh!
Аз пък нямам никакво настроение ...  Confused
Иначе дребуса много се учуди на снега и го гледаше лошо  Party добре че татито ни днес не е на работа, че да го изведе за малко навън, че на мен не ми се шляпаше в кишата  Rolling Eyes

Най-телеграфно - това е за нас ...

Мари много ми стана мъчно за батито ви  Hug изтормозил се е горкия с тая висока Т   ooooh! дано днес вече е по-добре и бързо да я преборите тази инфекция  Hug
Джобно страхотни сте с Мони  Party Да ти е жив и здрав месечинкото   bouquet и дано вече нямате подобни произшествия у Софето, че е повече от неприятно  Hug А обривчето да не е от подсечено или пък от нови пелени  newsm78 бързо да му мине на Мони  Hug
Тотони да е живо и здраво майчето ти   bouquet ама я кажи как ги сътвори тези красоти  Party
Честит имен ден на патеричка и на Дани (Евридика), сладката Даниелка на Янчето и сладура на Светлето  bouquet Да сте ни живи и здрави и многооооооо щастливи  Hug
Софи пиши какво е казал доки за обрива ви  Naughty дано не е сериозно  Praynig
Пчеличке колкото и да ти е крив понеделника поне нещо важно сте свършили  Naughty колко ще ти е по-спокойно сега, след като се е изказал ортопед  Hug
Орвалхо бързо да я изгоните тая афта, че е много гадно за бебоците  Hug И моя имаше гъби в устата, но докато се усети майка му, 3-4 дни караше само на кърма, че нищо друго не искаше Sad Ние капахме Фунгостатин  Peace
Зелдичка оправи ли се раничката от избилото зъбче  newsm78
Евридика с тия щолени така ме зариби  Whistling сега ще трябва и аз да меся   chef а за филмчето - е наистина няма такъв последен епизод  Close направо стоях като втрещена, докато му вървяха надписите... дано скоро пуснат новия сезон, че  #2gunfire
Лори хич не ги мисли вече ушичките  Naughty виж го Бобо какъв е пич, такъв чар лъха от него, че никой не обръща внимание на това  Hug
Мимозке страхотен танцьор и певец е Пепи  Party  и как хубаво крачи  Crazy пу-пу ... все напред да го водят крачетата  Hug
Наде Борянка е бонбон и половина  Heart Eyes

Това запомних, дано не съм пропуснала някой, че ще се бия собственоръчно  Mr. Green
Прегръщам си ви всичките  Hug Hug Hug

# 433
Ще ме извинявате, че пускам нов пост, но другия стана безумно дълъг  Rolling Eyes дано някой ме прочете  Wink
Пускам ви новия хит  Joy

# 434

Нямаме си кухня, че някаква авария имало, сега окото му е червено и му сълзи и има гурели ииииииииии тоя седмица започна прекрасно, да видим как ще завърши ...  Rolling Eyes

Изплаках си душицата и изчезвам  Hug

Пчеличке, и аз имам твоите притеснения.Карина от десет дена се придвижва с уокъра и  дясното краче го влачи и го замята навън.Много е странно, при Лекси не е имало такъв момент.И въпреки че ти прочетох поста за посещението ви при ортопеда , аз също смятам да я заведа на специалист.Това ще стане на 4.01.2012г.Надявам се всичко да е ок.

Общи условия

Активация на акаунт