Нямаме си кухня, че някаква авария имало, сега окото му е червено и му сълзи и има гурели ииииииииии тоя седмица започна прекрасно, да видим как ще завърши ...
Изплаках си душицата и изчезвам

дупето му има червено петно голямо, и на тестидите и бубата има пъпки и зачервено, много е зле

, дано други се изкажат... Имаш ли идея от какво са се появили? алергия ли е от нещо, подсечен ли е?
.... Ще си караме с Памперс май, ама що реших да .... дявола
. 
)
и не взех
(От тези за 23.99лв. от Хиполенда)
и това да ви е последно предпятствие, от нататък само по вода!!! Както и за всички останали
Ако не се включа тези дни или по-скоро да не забравя в последния момент, отсега да започна пожеланията: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, много ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ и УСМИВКИ!

500 ц...я да им излязат
как може такова нещо бе, бахти хората.
Боби е ужас и не ме оставя за 1сек. само мама-мама-мама и вече главата ми е колкото касата на вратата

А за другото нямам думи 

добре че татито ни днес не е на работа, че да го изведе за малко навън, че на мен не ми се шляпаше в кишата
изтормозил се е горкия с тая висока Т
дано днес вече е по-добре и бързо да я преборите тази инфекция 
Да ти е жив и здрав месечинкото
и дано вече нямате подобни произшествия у Софето, че е повече от неприятно
А обривчето да не е от подсечено или пък от нови пелени
бързо да му мине на Мони 
ама я кажи как ги сътвори тези красоти 
Да сте ни живи и здрави и многооооооо щастливи 
дано не е сериозно 
колко ще ти е по-спокойно сега, след като се е изказал ортопед 
И моя имаше гъби в устата, но докато се усети майка му, 3-4 дни караше само на кърма, че нищо друго не искаше
Ние капахме Фунгостатин 
сега ще трябва и аз да меся
а за филмчето - е наистина няма такъв последен епизод
направо стоях като втрещена, докато му вървяха надписите... дано скоро пуснат новия сезон, че 
виж го Бобо какъв е пич, такъв чар лъха от него, че никой не обръща внимание на това 
и как хубаво крачи
пу-пу ... все напред да го водят крачетата 

Препоръчани теми