Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 510
  • 697
  •   1
Отговори
# 435
 Hug Лили, Бобо също си изкривява дясното краче, като ходи. Още, като почна да седи прав му беше на криво. Тогава (6 месеца) на 2ри преглед на ортопед и той ни каза, че нищо му няма и можело чак на 2 годинки да се каже  Hug

Миме, Мони страхотно сладки сте  Heart Eyes!

Бобо, пък се сдоби с пантофки К и К на половин цена  Party

ииии нашето тати е отпускааааааа, цели три дни  Party

# 436
  • Варна, морето, сините вълни...
Мони също дясното краче си криви навън.

# 437
Привет,мривет (и най-вече мривет Mr. Green)
Мими,много кофти преживяване сте имали,да се пазите повече,че специалистите там в това отношение са много и добре обучени! #2gunfire На мен така в автобуса,връщайки се от работа веднъж ми бяха измъкнали от чантата,без изобщо д аразбера портфейла с документите ми вътре.Пари нямах,че да ме е яд,така и така,но за документите ме беше много яд,големи разправии след това Whistling
Иначе пък снимките са ви прекрасни!И ти и Монката сте много големи сладурчета! Hug Heart Eyes
Честити нови патъчки на Бобо! Да си ги носи със здраве! Hug
Момичета,не се притеснявайте за крачетата отсега,аз също знам, че има още доста време да се изправят от самосебе си.Всичко ще е наред с малките сладурковци! Simple Smile
Дейзи,супер е новият хит!Благодарим! Laughing
Софи,сподели повечко за хубавото, зимно местенце наблизо,което е пригодено и за деца Blush
Сладките, (или по-точно Коледните меденки,) правих ги по рецептата на Йоли,която и Евридика беше пуснала в темата. Това бяха първите ми 2 бегли опита Mr. Green. Рисувах ги пак по нейният начин.С подръчни материали,мноооого време и голямо желание се получават някакви мацаници Laughing
За рисунките ви трябват фунии от хартия за печене, на които се изрязват връхчетата и се пълнят със смес от пудра захар и малко вода. За да се получи цветна смес ,могат да се използват сладкарси бои,или най-обикновенни бои за яйца! Аз използвах и разтопен бял и черен шоколад, цветни захарни пръчици и едни готови шоколадови малки сърчица ,лунички и звездички (черни и бели) и размазвах с клечка за зъби Mr. Green
Ето я и рецептата:

http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_1362.html

Да ви кажа,най- приятно е ако се правят в компанията на приятел.Аз първите ги правих сама и ги украсявах до 3 часа посреднощите,а вторите (на 2-та снимка) с една приятелка от 12- 00 часа и беше страхотно!Дри докато ги украсявахме заваля и първият сняг за тази година при нас! Heart Eyes
Това запомних,ЦУШ за всички,както обича да пише Галини Laughing Hug

# 438
  • София
mimi_jobnoto, познавам добра дерматоложка - не детска специално (ползвам я периодично още от 90те Laughing), но на мен ми е помагала за Дария докато беше бебе. Колкото и да боготворях нашия доктор, за кожните проблеми невинаги се справя! Wink Ще ти пиша на лични да ти дам телефона й. Работи на Неофит Рилски - пряката от Витошка - на лесно място е.
За прохождащите деца и аз знам от ортопеда ни (част от програмата на нашия доктор е), че е нормално да си кривят краката как ли не до някаква възраст - но не помня каква...! Peace
Не съм питала защо не препоръчва доктора Ганчев. Rolling Eyes

# 439
Много ме е яд на мен си, че съм некадърна кулинарка и скарана с готвенето, месенето, бъркането, особено с такива по-сложни неща  Crossing Arms Страхотно изглеждат  Heart Eyes
Дейзи раната се затвори и за момент изглеждаше, че е зараснала върху пробилия зъб и все едно трябваше пак да пробива  Sick Но не беше така, слава Богу, сега се вижда половин зъбче и другото до него набира скорост да пробива, дано не стане пак така  Praynig Дано при вас минат леко нещата  Praynig
Мончо днес много рано замрънка, че му се спи, та го сложихме по-рано, хич няма да му се разсърдя, ако му стане навик  Whistling
Цуш и от мен  Mr. Green

# 440
да си похваля детето-готвих рибка Пангасиус във фолио със зеленчуци-тиквички, чушки, морковки-та предложих на Бобо ииии заплющаха му ушите-много я хареса. За втори път харесва мое ядене  Party Party Party

# 441
Добра ви вечер. Да взема да ви почерпя за месечинката ни. Барем се оттървем и вече все здрави да бъдем.

Не съм ви чела, не ми се пише....Три дни бяхме с температура на 39 гр, в момента сме обрив по цялото тяло...Освен това имаме бактерия в урината и пием поредния АБ...смотано ми е и ми писна от болести вече... #Cussing out

# 442
Добра късна вечер!
Набързо минавам да кажа, че вече съм на линия, с итернет.
Успяхме да се преместим, в новата къща е страхотно, успях да направя и уикенд с приятелки в Рим!!! Heart Eyes

Честито на всички празнували и празнуващи!  bouquet Ади, специални поздравления и цунки  bouquet

Лори, тази риба ми е малко съмнителна Sick , ако искаш ще ти пиша на лс.

Целувки и пожелания за спокойна нощ! Hug

# 443
Ади, да оздравявате бързичко  Hug
Хепи, я драсни два реда на лични  Hug Много се радвам за къщата  Hug Пък за Рим...завиждам и то не благородно  Mr. Green

# 444
  • София
Ох, тази шапка е страхотна...!!! Мнооооого хубаво момченце! Всеки път като видя тези снимки се усмихвам! Grinning Ех, да можех и аз да плета истински дрехи.... Laughing

# 445
КАжете спешно къде да заведа Мони на дерматолог ли и аз не знам, на кожен лекар  Thinking дупето му има червено петно голямо, и на тестидите и бубата има пъпки и зачервено, много е зле  Cry

Мими, ние ходим при д-р Ангелова в 29 поликлиника и сме много доволни. Това е в квартал Гоце Делчев. Работи с направление номер 3 или платен прием - май беше 25 лева. Деца приема без час. Мога да ти дам координати ако искаш.

Еййй, разписах се и аз в темата най-накрая на 30 страница ooooh!

happy-mamma завид  Hug благородно де Simple Smile

Мама на Боян много са ти готини и плетивата и модела  Heart Eyes

Ние се гласим да ходим при бабите по празниците на готово - украсено, сготвено и почистено Simple Smile Като ви слушам как правите коледни вкусотии и ме наляга все по-тежък мързел  Mr. Green  Blush

# 446
Добро утро  Hug

# 447
  • София
Добро утро! Grinning Май започва Коледния сняг...! А може би дъжд...? Laughing Весел ден на всички мами и бебета! И аз ще пийна едно кафе с удоволствие... Peace

# 448
Къде го този сняг?! newsm78
Здравейте.
Много мудно нещо пак се точи темичката ....
Хепи, знаехме си, че празниците ще ги посрещате в нов дом - по-красива Коледа от такава - здраве му кажи. А Рим .... нищо няма да кажа, Лори ти го е казала, но въпреки това - радвам се от сърце за теб!
Ние за коледните празници си имаме традиция - на Бъдни вечер при едните баби и дядовце, на Коледа при другите. Така че трапеза няма да стягам и аз наготово.

# 449
  • София
Привет,

Хепи, много се радвам за новия ви дом и завиждам благородно за уикенда в Рим  Heart Eyes, как ми се иска и на мен да отида някъде с девойките...ама всички сме се обебили и няма как  Sunglasses.

Дерматолозите на мен са ми болна тема, никой не мога да препоръчам с чисто сърце.

Прясно мляко Пухан яде, Верея 3 процента. Той отказва АМ. Правя му го с бисквити и банан най-често. Пюрета на Ганчев яде- само плодовите де, той зеленчуково- месни, ако ще и готвача на Риц да му е приготвил, не иска. Хапва и каша Слънчо, която също е със сухо мляко, не АМ.

Коледна украса у дома нямаме. На мен ми се насъбра много последните три месеца и съм се вцепенила, въобще не ми се занимава такива работи. Иначе готвя- специалист съм по тежките зимни капами и боб в гърне, всяка седмица експлоатираме зелето, което сложихме късната есен. Обаче сладки не мога да правя...мислех да направя торта или тиквеник, но май ще пропусна.

Аспарух е болен, настинал, а лекарката не иска да дойде на домашно посещение. Да съм го водела в поликлиниката- как не, без час ще си отвися в студа 2-3 часа да го разболея още повече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт