Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 373
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
оо не,нашето зайче е- набръчкваш  нос и вдишваши издишваш бързо.

А ние на това му викаме "мусинка"  newsm62

# 571
  • София
оо не,нашето зайче е- набръчкваш  нос и вдишваши издишваш бързо.

А ние на това му викаме "мусинка"  newsm62

Ние пък муси-муси  Joy

# 572
оо не,нашето зайче е- набръчкваш  нос и вдишваши издишваш бързо.

Е, щом е това значи и ние го можем, само че Зори го прави в пристъпи на щастие - когато види кучето или някой близък, на когото се радва  Mr. Green и когато срещнем котка на улицата... Peace

# 573
 Айде след като ви изчетох да се включа и аз.

Първо днес бяхме на консултация 7900(+5000) с дрехи и 78 см., вече не го мерим там в едно като шкаф, а прав. Laughing

За имитацията и той крещи и грачи и знае кучето, чува го наван като лае през терасата и почва да гледа и да вика от радост, но не показва как прави, а иначе обича дса гледа по книжката и да му обяснявам.

За танци изобщо, ако има музика се смее, но да танцува нееееееее.

Той показва лампата, казах му няколко пъти и сега го питам и той вдига ръка нагоре  и гледа с очи, същото и за тик так. Има наченки и за 4ао да казва скоро.

Започнал е да става актиор, днес баща му се връща от ДК с храната, а той се гуши в мен с все сила все едно го е срам , търка очи и не иска при него, а след малко беше при него и ми направи същият номер и на мен.

Съхар слагам половин, и поо малко в супата, а иначе яде и първото и второто от кухнята, много я харесва(държавната), но то е много вкусно, ако остане малко супа аз я изяждам много ми харесва. Попара не яде, главно за закуска каша.

За подаръците каквото и да му купихме , май нищо не му е интересно, уолкърър го обръща и не го ползва по предназначение, май го е страх, а иначе си ходи по мебелите и дивана.

За бремеността, не искам и да чуя скоро за друга, при мен беше много трудн а с контракции, с кървене на легло 7-8 месеца, направо една дебела, никъде не ходех, имам страх вече, може би защото мислех, че бремеността е най лесното нещо(глътнал си една топка) Laughingзатова така ми се случи, но пък раждането някой беше писал 3 часа, след изтичане на водите, доста бързо и безболезнено, бих родила пак  Laughing

На Коледа сме в къщи, а на Нова Година при сестра ми .

Питах педиатъра, за ходенето на пръсти на Марти, тя каза норманлно е, повечето ходели така та се пооспокоих малко.  Хубав ден за сега. Wink

# 574
  • ул. "Мечтание"
Много яка песен: http://soundcloud.com/viaraivanovaonline/baba

Joy Joy Joy

# 575
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тука.Върнах ме се от консултацията,отчет-10кг.(500),74см.(0)Голям рев изрева,голямо нещо.Преди да тръгна на консултация,видях ,че в оченцето на Нели има кръвоизлив,направо изтрещях,едвам стигнах до педи,Днес падна един път и аз да хвана един морков ,така го хванах,че май и бръкнах в окото,поне с такова впечатление останах,защото плака доста ,а едвам я докоснах,ох ще си осакатя детето  Sob  Banghead

Бебеш как ме развесели,имах нужда.Иначе Нели имитира конче,казва бау-бау и на кучетата и на мацата  Grinning

# 576
To I nie musi musi mu kazvame, ama nne namerih snimka na to4nata mucuna.

# 577
И ние му викаме муси-муси Simple Smile
За това ,че момичетата се развиват по-бързо от момчетата съм чувала. МОже и да има нещо вярно , но пък аз имам пряки наблюдения ,че не е точно така. Зависи от детето. С една приятелка раждахме заедно (голямо съвпадение , даже бяхме в една стая  Laughing ) Тя има момиченце по-голямо от нашето момченце с около 4 часа. Момиченцето по-рано започна да се опитва да ходи , но пък проходи след нас , Марио се изпрвяше по-рано от нея ...Само дето тя има 6 зъба , а на нас едва сега ни избиха 2 Simple Smile

# 578
Здравейте, много пишете не мога да ви прочета.  Grinning
За животните имитираме само конче, като го питам как прави кончето или му пея песничката. А иначе много танцува и то на различни стилове музика, като се клати и маха с ръце.  newsm44 Ботушки сме обули от както се е застудило, че с буйките му замразваше крачето, в началото позалиташе но после свикна, но той върви само хванат за ръка а и в количката прекарва повечето време когато сме навън защото извадяли го няма сядане после.
За второ дете искам но още не съм забравила кошмара от раждането. Дано скоро се похвалят действащите за следващо дете.
Сухари и хляб много обича но в малки количества, на попара повече от 1 сухар и половина неможе да изяде. А вие какъв хляб давате?
Хайде стига токова засега  Stop

# 579
Да се включа и аз.
Вики не имитира никакви животни,но мусито го прави много отдавна,явно си и харесваше самата физиономия и ние насреща как и се смеем.
От 3-4 дена има някакъв напредък с нашето ядене на обяд.Давам и пюрето или върху залъче хляб(много обича да дъвче),или слагам залъчето да стърчи отгоре върху пюрето.И проверява всяка една лъжичка като я оглежда хубаво преди да я лапне,но поне изяжда почти половината пюре.
Моята бременност беше лека и пак бих забременяла,но може би по нататък

# 580
Здравейте, момичета  Simple Smile
аз си спазвам традицията да не насмогвам с четенето и съответно да изоставам от актуалните теми  Confused , но...  

Пепинка обади се на доки за свое успокоение, дето ще го мислиш още няколко дена, според мен по-добре сега му се обади  Hug

И за кафето и спането -  Grinning  Heart Eyes от няколко дена спим през нощта (и аз няма да го нарека хвалене) и към 6 6 и нещо вече се буди, а понякога откарваме и до по-късно с първото събуждане, но окончателно повечето пъти ставаме към 10, дори и 11 понякога, особено ако се е будила посред нощите, поне сутрин си доспиваме в повечето случаи  Grinning

НО откакто започнах да и давам вечеря, която м/у другото си приема доста доволно, спря от тогава да се буди по средата на нощта. Гладно е било горкото  Sad
Сега само остатъците от гаднярската хрема и пречат да спи спокойна  Sad

ДК я хареса общо взето, има някои неща естествено, които не ги харесва много, много, но е добре  Simple Smile
Попара правя сутрин (явява се към 11 -11.30  Embarassed ) с 3 сухара, точно и идва или друга закуска, но пак приблизително същото количество.

Елениа , съчувствам ти  Hug

За номерата - най-новото е пеем хитрото мишле (скрила баба скрила) и тя да прави дупчица с пръстчето на едната ръка в другата и на "смаяла се баба, ахнала горката" се смайва и се хваща с двете ръце за главата  hahaha Много е смешна, защото по всяко време само като кажа "смаяла се баба" и на секундата се хваща за главата  Joy

Иначе думи почти никакви и имитации също, радва се на маймунджълъците ни и това е. Казва мама от време на време, тата - особено като приближаваме към бара  Laughing , баба, дядя, айде, ам-ам - което е нещо като ань-ань  Grinning Такива общо взето.

Подарък съм и поръчала уолкър лъвче на ФП - хареса ми, защото става на количка после, а пък аз още си помня имах едно камионче и се смилах да го карам. После още, но ще видим какво.

Бременността ми беше лека, единствено неприятно бе, че качих много килограми, но ще го имам за урок при следваща бременност  Naughty
Знам си, че ще имам още едно дете, но не искам да е скоро, искам да имат по-голяма разлика, поне 4 години.
Пък и барем кризата мине до тогава, че положението е мамата си е*ало  Mr. Green

Ух, ма съм и аз особено обяснителна....
Спирам, приятна вечер  Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 18:58 от Христиана

# 581
Въх, извинете за чаршафа, направо се шашнАх като го видях  Embarassed

# 582
  • София, Лагера
Хау! Загубих се аз, едновременно ми се бъгна уиндоуса на компа и сим картата на таблета. И от два стола на земята.
Иначе сме добре, снощи Коледно парти на бившата фирма, днес -  на настоящата. Понасъбра ми се недоспиване, но е от хубаво и не се оплаквам.
Ще ви чета като се прибера, ако ми е останала енергия.

# 583
Вашите деца имитират ли животните? Rolling Eyes
Само куче като види - няма значение на живо, на анимация, на картинка и почва да вика с все гърло "бау-бау". И конче - цъка с езиче, ама аз така я научих, че тропа кончето  Mr. Green
Котето не го знае (въпреки, че имаме котак, на нали му викаме по име) - като кажа къде е котето, никаква реакция, ама като кажа къде е Лъчи и веднага го търси. Скоро видяхме на един прозорец същата котка и тя като взе да вика и да крещи и да му говори, не дава да си тръгваме без него. Сигурно му се караше къде ходи по чуждите къщи Laughing
За танцуването – Рая танцува и като пусна машината за хляб  Grinning Веднага влиза в ритъм.
Чак ме е страх да се обаждам на доктор, че ще се почнат едни изследвания. Не знам дали от внушение или от страх, но вчера не забелязах да са сини устничките.
Да ви кажа тук досега кръв никога не са и взимали на Рая.
За Коледа подаръка ще е този

# 584
И Огнян е в отбора на имитиращите животни - знае патето, кончето и мечето. Разпознава котките и кучетата, но към тях обръщенията са си негова разработка Simple Smile) За танцуването - когато е на кеф, не му трябва и музика, стига някоя писклива играчка. Тия дни ми направи впечатление, че когато по ТВ има някакви аплодисменти и той почва да пляска.

Подарък още не сме измислили.

Днес яде на килима - номерът мина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт