Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 338
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Бубе , малката с кеф да я намачкаш..много , много е сладка , а втората муцунка е уникална  Grinning

Жоржи ,честит ви ходещи крачета  Hug

Но сутрин в градината разиката е фрапираща - влизат сами момиченца, свалят якета, ботушки, обличат разни поли, блузки, оправят си косите и бодро влизат. В същото време момченцата стоят с външни дрехи на пейките, реват за мама и мажат сълзи и сополи.
Joy Joy Joy Много ме разсмя , ама май май това ни чака Simple Smile))

# 601
Добро утро !!  Flutter

Честит рожден ден на прекрасния малък мъж Тервел !

Честит празник, Ноеми! Пожелавам ти търпение , че с този чаровник ще има много нахални кандидат-снахи  Crazy

# 602

Ети, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти светла пътека, която всеки ден те води към  прекрасно утре!

Hug Hug Hug

Добро утро!

За бременностите- началото ми беше най-трудно...такова драйфане  Sick / чак до петия месец / , с близначките няколко пъти бях в болница  Tired  за обезводняване...Като мина това започнах пък да се движа като мамут. Чувствах се най-самотния човек на света- първо прегръщах само тоалетната чиния, после пък от шкембе никой не може да ме доближи  Confused

На мен ми дайте да раждам естествено  Joy Мога и 10 деца да имам с такива леки и бързи раждания. А вторият път беше и смешно  Crazy
Първият път бях много спечена, малко уплашена, и може би от темерутщина родих за 2 часа.
Вторият път с много смях сведох времето до 2о минути  bowuu  

Покрай рождения ден на Изи, изрових старите теми  и много се смях  Laughing  
Еления, помниш ли как се наливаше с мляко с канела  Heart Eyes и си чакаше контракциите, ходеше по стълбите нагоре, надолу, какво ли не...и все не раждаш   Hug Hug Hug  

Като си разказах за раждането и някой ми беше писал, че като ме чете човек и чак да му се приражда  hahaha толкова лесно изглеждало!  Hug Hug Hug

Снощи гледахме с Калин "Блиц" с Джейсън Стейтън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Тоя човек го харесвам повече и от мъжа си  Embarassed Embarassed Embarassed
Макар, че сигурно 300 пъти беше на пауза, и трите кифли не искаха да спят, нервничеха, тръшкаха, бебетата сукаха по 100 пъти и пак не заспиваха..
...филмът много ми хареса! Ама много! Питах се тази сутрин, докато пиех кафе защо така тоя грозен край ми донесе такова задоволство, дали заради делото "соло" и отлагането на делото "Симеоновград" и още не знам колко подобни...ми не...

Тъй...отплеснах се  Crazy  Като казах кафе- я да сипя по едно Simple Smile

После пак ще пиша...

# 603

Честита първа годинка на смеещото се мече!!!

Слънчево и усмихнато детство!  Hug

# 604
Честит рожден ден на Тервелче!  newsm38

Пепинка, дано страховете ти се окажат напразни. Стискам палци.

Жоржи, честито прохождане!

Гледам здраво сте оплюли мъжете Деви преди няколко страници. Ама аз моя мъж Дева за нищо на света не го давам  loveuuu

И ние сме от имитиращите животни - прави кончето и баба Меца. Иначе пляска за браво, дава боц, показва колко голям ще порасне, знае много неща  и ги посочва, макар да не ги казва, а последното постижение - показва, че ще стане на една годинка с пръстче.

# 605
  • София
Добро утро, момичета,

днес Дани има имен ден, почерпете се за негово здраве

честит имен ден и на Дани на Грозното пате, както и на Мама Зайка

Ноеми, да е жив и здрав малкият разбойник

# 606
 Честит Рожден Ден на Тервел на Ноеми. Пожелавам му да бъде много здрав, застлив и гордост на мама и тати. Весел празник Ноеми.  bouquet

Честит Имен  Ден на Дани. Много здраве и късмет.  bouquet

Честито на проходилите.

Хубав ден.

# 607

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ТЕРВЕЛЧЕ! Пожелавам му здраве, щастливо и безгрижно детство с много игри и забавления, много късмет! Hug

Ноеми честит празник на цялото ви семейство! Heart Eyes

ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ на всички празнуващи днес малки и големи! Бъдете здрави и горди с името си! Hug

Честито прохождане на всички сладури!  bouquet

И аз моя мъж Дева не си го давам за нищо на света! Simple Smile dimara  Hug

# 608
Eх, Ноемиии, още пазя твоите СМС от този ден, съпреживях с тебе раждането  HugHugхайде да е жив и здрав слънчевия Тервел!!!!!!

# 609
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  ТЕРВЕЛ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!

ЧЕСТИТИ ИМЕННИ ДНИ  НА ВСИЧКИ!

# 610
Честит първи рожден ден на Тервел!  bdbaloni Да е жив и здрав, силен, волен и безгрижен! Мама и тати много да го слушат и да се гордеят с него!

Честит рожден ден, Ети!  hbday Бъди усмихната, вдъхновена, винаги влюбена и обичана! Много здраве и наздраве!  Hug Heart Eyes cheers

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да си носят имената със здраве и дълги години и да им носят много късмет!

# 611
добрютроо Simple Smile

Тервелче, честит празник, чудесно, красиво и усмихнато момче! расни мноого здрав, смел и умен малък мъж и никога не се страхувай! Ноеми, мами, хайде наздраве, не е лесно да си кралица на трима мъже, но пък си има и хубави страни, нали?  Flutter  bouquet

Жу, аз не знаех за Ел, браво на хубавото ми момиченце!!, само по правилните пътища да я водят крачуните!  Hug

честит имен ден на мама-зай и всички празнуващи бебенца!  Sunglasses

както никога съм телеграфна, но ние отпрашваме към Националния стадион, че баткото има турнир по шахмат, пожелайте ни успех, ще му е първото състезание с блицове!

слънцето е много примамливо, дано и топли, прекрасен ден на всички!

а, едит: чрд, Ети. повече съзнание, кураж, късмет и любов през новата ти година.  Hug 

# 612
Днес е най-голямата ПРОМОЦИЯЯЯ !
Ноеми Честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав синеокият чаровник!
Честит имен ден на Дани на bimbim, най-якият мъжага на света!
Честит рожден ден на Ети! Да си все такава мацка!
Честит имен ден на МЕЕЕЕЕЕН! Йеее! Днес по случая съм на масааажжжжж!
Да почерпя по родопски!

# 613
Хайде и от мен ЧРД, Тервелче! newsm59 Да растеш щастливо и добро момче! Честит празник и на вас, Ноеми! И понеже децата са ти много красиви - да родиш минимум още едно!  Peace

Честит Имен Ден на всички Дани-та, малки и големи!   bouquet

Честит Рожден Ден и на Ети! Жива и здрава да си, много щастие и късмет ти желая!   bouquet

И не на последно място честити тропчета на Инка, Жоржи  и Кате (Кате, броят си се трите стъпчици - ходи си човечето  Wink )!

Ех, много поводи за празник днес!
Мила, мерси за кафенцето! И на мен Джейсън Стейтън ми е на сърце, аз си падам точно по такива мъже с първично и малко лошо излъчване, ако може да са и с бръснати глави - идеално!  Mr. Green
Ние днес пак ще се чудим къде да се почекнем, понеже нашият баща пак работи (аман, писна ми!)...  Tired Добре, че идва краят на годината, че уж догодина вече ще почива в събота...
Само да ви кажа - вчера бях до магазина на Чиполино (тук в Плд) и има намаления на зимни якенца и пухенки (- 20% и -30%). Купих на Зори уникално мини мишелинче за 30лв. Мисля, че си е добра цена. Та, ако някой има нужда - да знае.
Аз очевидно днес ще вися във форума, като го гледам и времето при нас...   Tired

# 614
Добро утро!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИЯТ ТЕРВЕЛ!!!

Нека да расте здрав и щастлив, да бъде гордост и радост за мама и тати, и най-добрият приятел на батко си. А на мама Ноеми пожелавам една страхотна госпожица, за да не е малцинство в семейството. Ноеми, скоро си препрочитах твоят разказ за раждането и пак се разчувствах.

Честит Имен Ден и на всички именници!!!

Днес ще сме на шопинг тур цялото семейство  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 10:37 от pepita1973

Общи условия

Активация на акаунт