Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 294
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден Изи! Бъди здрава! Прекрасно детство ти пожелавам!
Чери Hug  bouquet
Почерпка от Ан-Мари, днес е именичка и ще купонясваме Simple Smile

Честит празник на всички празнуващи!

# 76
  • ул. "Мечтание"
Изиииии! Честит рожден ден, малко сладко детенце! Много радост да носиш на всички край теб!

Чери, честита ти рожденничка мила!

Помните ли, а? Flutter

Цитат
Здравейте момичета! Пиша ви от Токуда. Днес постъпих в 11 с леки болки и щях да оставам за задържане, но бебка беше решила друго. В 13ч. вече бях с 5 см. разкритие и в 14.09 се роди Изабела, 2060 грама, 44 см. Нямаше време нито за секцио, нито за упойка, клизма, че и стволовите ги забравихме. Родих я с 2 напъна Very Happy . Сега тя е в кувьоз, но диша сама, казаха ми, че ще поседи около 2 седмици, понеже ще й правят изследване за херпес, понеже имах преди няколко дни и при нормално раждане бебето може да се зарази. Стискайте палци всичко да е наред с нея и скоро да си я приберем!

Ех, мили спомени!

Вчера се порових и си попрочетох някои от бременните ни теми и когато започнаха да се раждат бебоците. И ми стана едно хубавичко...

Flutter Май ми е време за трето!  Joy Joy Joy

# 77
  • ул. "Мечтание"
И паааааак честитки....

Честита Св. Анна!
Честито на всички именици! Живи, здрави и много радост да има в живота им!

А пък аз и Божидар днес имаме корбан. Опази ни Св. Анна, святата майчица! Praynig Praynig Praynig
И понеже са Коледни пости корбана го направих с домашен бобец от радомирско.

(снимката не е моя, моя бобец още къкри на котлона)

# 78
  • София
Добро утро  Hug

Честит рожден ден на сладката Изи  Hug  newsm59 newsm67 Да не се отърве от здраве и късмет   bouquet

Честит имен ден на всички именници  Hug Да сте живи и здрави   bouquet

# 79
Нощни...как мило ми стана като ни върна  с този цитат...   Heart Eyes  Нахлуха спомените и пак ме разплака,помня как през сълзи четох новината за малкото ни талисманче,как всеки ден влизах по 100 пъти в темата да проверя дали друго бебче е дошло на белия свят...И ето вече мина година..
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  СЛАДКАТА ИЗИ!      newsm59   Много щастие,късмет,здраве и безгрижно детство и желая!Роси  честита ти рожденничка!  newsm51
Честито и на всички именици малки и големи ,нека с гордост носят името си!
Болничките бързо да оздравяват,Нощни честит ти постен курбан(не зная дали се честити,но повода е прекрасен,Св.Анна опази всички ни живи  и здрави)
Желая ви един прекрасен ден момичета,с послушни бебета(май се оказва ,че вече са пораснали деца  Rolling Eyes )

# 80
Добро утро,

Еххххх, колко ни е празнична темта днес Simple Smile

Честит празник, Роси и Честит първи рожден ден на малката Изи! Дано живота донесе и на двете ви много любов, красота и хармония Simple Smile

Честит празник и на всички именници   bouquet
За зодиите - аз стрелец, милото - водолей, бебо - козирок. Купон - пълен. Асцеденти и др. подобни - не знам.

Мацки, може и да сте го обсъждали (нали пропуснах някоя и друга тема), но ако не сте кажете как забавлявате децата си. На какви игри играете, какви играчки харесват, колко време играете заедно и колко се занимават сами? Търся идеи  Mr. Green

# 81
  • В две тъмни очички
Еххх и аз скоро четох старите ни бременни теми и как се замечтах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А си спомням и деня, в който Роси роди! Влязох да се отчета в темата и бяха изписани 7-8 страници! Още преди да стигна до същественото, знаех , че нещо хубаво се е случило и когато прочетох цялата настръхнах....стана ми едно такова...неописуемо щастливо!

Та .... Роси, честит рожден ден на малката-голяма Изи! Нека е жива и здрава, много палава и винаги щастлива и усмихната! Нека те радва и да те кара да се чувстваш горда с нея! Весел празник и на двете!   bouquet

Честит празник на Ан Мари и на всички останали, които празнуват имен ден днес! Пожелавам само прекрасни моменти!!!  bouquet

Честит празник и на нас самите, които сме майки! Нека Св. Анна пази нас, децата ни и семействата ни!  Praynig

# 82

Честит рожден ден на малката-пораснала принцеса Изи.Върви все напред и нагоре-усмихната,щастлива и здрава!

Честит имен ден на всички празнуващи!

# 83
Добър слънчев ден мили мами Simple Smile

Ох..след цитата на Нощни така се развълнувах, че дъхът ми спря за миг....много мили спомени, толкова съкровени  Heart Eyes

Честит рожден ден сладка мила ИЗИ! Бъди жива и здрава, порасни мила, добра и красива и нека животът ти бъде изпълнен с много топлина, любов и разбирателство! Честит празник и на мама Роси! Бъди жива и здрава и много щастлива с Изи и...продължавай да разждаш такива красиви деца!

Честит празник на Ан Мари и на всички мами и дечица! Нека бъдем живи, здрави и щастливи!

Аз отивам да си сложа малко кафенце и да си поплача от радост, много ми е сантиментално  Heart Eyes

# 84
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналата Изи!!! Винаги да е здрава, щастлива, послушна /но не винаги  Grinning/, да има прекрасно детство, а знаем, че винаги ще е обичана. Мамо Роси, честит празник и за теб  Hug.

Честит празник и на всички които празнуват в днешния ден!

# 85
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Сладката Изи. Да расте здрава, щастлива и все така усмихната Hug
 Колко бързо минава това време - сякаш вчера раждахме, днеска първи рожден ден, след няколко години абитуриенти...... Laughing
Честит празник на всички именници   bouquet

# 86
Честит рожден на малката,сладка Изи!Да расте здрава,умна и красива!Щастливо детство,изпълнено с пакости,игри и лудории! Hug
Честит празник на всички Ани!Здраве,щастие и късмет!

# 87
За пръв път да се радвам на 9-ти декември повече от 8-ми. Grinning
Честит първи рожден ден на ИЗАБЕЛА.Нашето любимо талисманче,родено в прекрасен ден!
Росичка,да ти е жива и здрава,да те радва и да се гордееш с нея.От това по-хубаво и по-важно няма! Hug
Весел празник!

Нощни,живи и здрави да сте! Hug
Ети,пращам ви здраве.
Всички болнички да се оправят час по-скоро. Hug
На Вики значително му намаля супола след смяната на лекарството.Дори снощи се буди само в 3 и в 5.Голям кеф- тази сутрин съм свежа като краствичка.А Hug какво ли ще е ако изобщо не се пробужда....ей, заалчнях  Mr. Green
Честит имен ден на Аните! Heart Eyes

# 88
Здравейте Hug Много празници днес,много нещо Crazy

Изи Честит Първи Рожден Ден! Бъди здраво и усмихнато дете! Hug Чери Жива и здрава да ти е малката голяма сладуранка Heart Eyes Много да те радва и да порасне голяма и умна госпожица bouquet

На всички именнички днес -  Честит Имен Ден!  bouquet

Ети Sad С какво се лекувате? Много са гадни тия кашлици,и упорити Crossing Arms Twisted Evil Дано бързо да се оправи Praynig

# 89
  • Велико Търново
Честит първи рожден ден на малката Изи!
Да расте здрава, щастлива и умна! А на теб, Чери, желая, дъщеричката ти да бъде извор и на радост и на сила, и на много, много гордост!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт