Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
Тути, не е висока през целия ден, даже тази сутрин нямаше, но към 16 ч беше 38,5.
Бубе, мерси, дано да минава, от сряда е така.

Етиииии,  Heart Eyes

# 166
Вчера ми се изтри поста и така и не го написах пак, та сега да честитя рождения ден на Изи със закъснение и да й пожелая безгрижно детство   bouquet

Всички болнички бебчета да оздравяват, на мамите кураж и здрави нерви   bouquet

Бебешондел, харесва ми идеята за двете снимки на рожденниците. Може би не всички майки ще искат да пускат снимки тук, но е готино да се види колко са пораснали бебоците

Ети, много сладка Ивката. Като го прочетох на ММ и той вика "ми то и нашето бебе така ще направи"

# 167
Остава крайния срок до утре сутрин, ако някой закъснял реши да се включи  Hug

# 168
  • София, Лагера
Ей, сутринта седнах да ви прочета, станах за миг, та досега  Crazy Laughing

Уффф, снимка така и не можах да пратя. Нещо се изложих този път, почти не съм снимала Тервел  Sad Blush Сори, Бебеш  Confused Blush Некст тайм!

Зън, стана ми мъчно за Бобо  Cry И Писуна ми е такъв чувствителен. Снощи, като си легнахме да го приспивам, не знам откъде се присети, ме пита защо някои майки не си искат децата... та му обяснявах, разказвах... И като резултат заспа, прегърнал ме с 2 ръце през врата  Heart Eyes
Иначе за смъртта (звездичките) го минахме като почина баща ми, преди 2 години, Пресиян беше малък още. Дано не ви остане травма!  Praynig

Ох, Чери, тази статистика... направо ме втриса, като се сетя  Sick... още сънувам медиани  Crazy Дано нямате иконометрия, че това е още по голям х.й  Tired

Люба, и Тервел изкара нещо такова преди 2-3 месеца. Не давах нищо, само си мина.  Rolling Eyes

Ети, това е положението, мацка!  Joy hahaha  Вместо на "пляс пляс ръчички", отсега да започваш да приучаваш Ивката в "принципите на разделното хранене" (в смисъл: първо тестени, после метални Crazy)

Вече разбирам мамите чиито дечица се събуждат по 100 пъти. ...
Вече?  Laughing Peace. Майтапа настрани, да се оправя бързо Кали!  Praynig Hug

Овесени ядки: накисвам в кисело мляко от предната вечер. Слагам и леки бисквити, че така хептен нямат вкус.

Лека вечер на всички! Отивам да сънувам гримчета  Flutter hahaha

# 169
  • София
Ааа, gerito, Изи вече е обещана на нас  Heart Eyes!
Flushed

# 170
  • София
Привет,

да се разпиша и аз по никое време.

Честит рожден ден (на патерици) на малката следка Изи! Да расте здрава и красива!

Ние с малката сме обратното на скачени съдове - хич не й липсвам! Само да има кой да й угажда и не се сеща ни за мама, ни за тати. Тая седмица за пръв път беше при баба сама 3 дни, била е супер доволна, а като отидох да я видя ме удостои с един вял поглед и усмивка след 1 минута чак. Гледам го от положителната страна де, изглежда е лесно адаптивна.

Тути, а учителката беше ли говорила с Таня за проблема? Възможно е детето досега да не е осъзнавало грешката си и след като поговорите да се коригира. А примери със слаби педагози има бол (нека никой не се засяга). Трудната концентрация е типична за тази възраст. Особено - ако както казваш - уроците се преподават скучно и накъсано.

Ети,
на една позната детето хвана бутилката. Разтълкуваха го, че ще става сомелиер Joy

# 171
Чопи,..........Благодаря за сайта ,много ми беше интересно  Hug

Тути, благодарностите са за някой друг  Wink

За пореден път се убеждавам,че човек не трябва да се хвали и да внимава какво си пожелава......

Възможно е да спра да пиша за известно време в темата,сори.

# 172
Я да ви питам как се справяте със миенето на зъбките, каква паста и четка позлвате и кога ги миете( че то с това кърмене по цяла нощ май ме ползва вместо залъгалка) smile3504?
А за витамин С - по- колко капки и колко дни може да се слага? Гледам, че на Нурофена му изтича срока на годност( този след отварянето) и се чудя пак него ли да взема или Панадол, кое позвате ?
Снощи не сме спали събужда се през 15 мин. чакам кучешки да избие  и тъкмо когато си мислех, че ще заспи  ooooh!го ударихме на игра до 3:00 часа и след това пак на 15 мин. събуждане и сукане.
И ние да се отчетем от ДК-  10.100гр. (+ 600гр.) и 81 см. (+1 см.).
И аз много я харесвам колата на Playskool, както и лъвчето на Fisher price, искам да взема едно от двете но ме претеснява да не са ниски за Теодор. krissia би ли ми измерила колко е висока до дръжката.
За овесените ядки- още не съм давала защото ние кис. мляко не ядем
За хрема - пръскам Низита спрей
И да не забравя честото на всички проходили малки крачета, сигурно са прекрасна гледка, имаше ли сълзи във вашите очи, аз да си призная последно се рзплаках от щастие на изправянето на Тео.
Хайде стига толкова отивам да си лягам, че сега ще се събуди. Сладки сънища, ако имате време да сънувате( на мен не ми остава).

# 173
аз зъби не мия. нашият педиатър каза, че е много рано още за това.
каза обаче, че е задължително след всяко ядене да се изплаква устата с водичка. опитвам се да го спазвам.

# 174
Тя и нашата педи така каза, но аз гледах едно от предаванията на Гала посветено на зъбите и там казаха да се мият още след избиването на първото зъбче, та затова питам. Ние имаме четки на Нуби те са три за различни етапи, но двете ги ползваме за чесалки, а иначе за водичката и аз се опитвам да го спазвам.
За анкетата - аз съм Козирог, Теодор е Водолей а мм е Скорпион. Страшна комбинация  Wink

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 00:39 от eivalin

# 175
  • Варна
Хайде и от мен вече на две патерички Blush
             ЧРД на талисманчето ни Изи!
С пожелание да пораснеш голяма,умна и красива като мама Heart Eyes

Бебешондел предварително благодаря за старанието по колажчето!М/у другото и предложението ти за заглавие звучеше мн нежно Heart Eyes
chopi какво е станало?
Зъбки (две на брой) не мием все още.
Да кажа,че Викчето е добре,даже след моите картофено-оризови манджи не беше акал 2 дена.Явно не е било нищо сериозно.
Лека нощ от нас и спящи бебенца  sleepuu

# 176

Добро утро!

И аз нямам нови снимки за колажа Sad

Зъби не мия, но когато започна, ще е с комплекта силиконов накрайник + паста на Ненедент  Peace

Жана от няколко дни е пак с ларингит. Засега удържам фронта само с инхалации с физ. разствор...Давах Ериус, но май няма ефект от него Sad  гърдите и гърлото и са чисти, но има едни сополи, дето са по-скоро ластици  Tired  А още не е започнала истинската зима Sad какво му стана на това дете, не знам.

Овесените ядки ги варя с малко вода и ги давам или само с малко олио от гроздови семки, или със изкиснато козе сирене и същото олио Simple Smile Плодове не съм добавяла, после направо -мюсли ще им давам  Peace

Ети, Ива ще стане известен кулинар. И ще приписваме рецепти от нейния блог  Heart Eyes

Зън  Hug  Ивайла беше на 7 месеца, когато почина моят баща. Не съм водила такива разговори с нея досега, но някой ден ще се наложи...Сигурно и аз ще прибегна до версията със звездичките. Ужасно трудно и тъжно е на дете да обясняваш за смъртта. Направо нелепо ми е дете и смърт в едно изречение  Confused

Имам чувството, че дори бебетата да спрат да се будят нощем, аз ще продължа  Flutter  То голямо ставане, голямо нещо...въобще защо си лягам  Crazy

# 177

Точно същото си помислих снощи.  Joy Joy Joy След като си легнах в 11, се почна едно въртене и мрънкане до един часа... Нататък няма да разправям...

Мила, бързо да се оправя Жанка.

Вал, Тути Ноеми, Мила, благодаря за отговорите за овесените ядки. Ще му дам днес следобед.

Зъбките му мия, когато се сетя вечер, с накрайника на Ненедент. Паста не му слагам още. А как се изплаква тая паста? newsm78 Или не се изплаква...

# 178
 Ноеми, Мила,ще ви изчакам да ги снимайте  днес и да ми пратете снимки. Hug

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 09:01 от Бебешондел

# 179
Добро утро, момичета!  kaffeetrmker_2

Виждам, че пак има болнички  Sad
Люба, Джанче, Еления, да се оправят дечицата!  Hug
Ети, как е мъничкия Дарт Вейдър? Надявам се по-добре.

Тути, не се обвинявай, сигурна съм, че това при Таня е временно. Почти всички деца минават през такива етапи, не е нещо извънредно, мисля, че е част от растежа. Пък и честно казано ми е малко странно как на едната седмица учителката я хвали, а на другата се оплаква... newsm78  Аз като се сетя каква бях калпазанка като малка, хем наште ме строяваха.. Просто на моменти бях супер разсеяна, може да ми се смеете, но съм ходила на училище не без домашна, а изобщо без чанта  Embarassed  Mr. Green  Ще мине, ще видиш и всичко ще е наред!  Hug

Днес времето се очертава слънчевко, не знам колко ще е топло, но ви пожелавам една хубава неделя със семейството!   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт