Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 435
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • В две тъмни очички
Добро утро  Hug

Аз съм нов и щастлив човек (да не ме чуе дяволът). Вчера се проведе едно събиране, на което се каня повече от 2 месеца. Пийнахме много доволно, хапнахме, танцувахме, пак танцувахме и пак танцувахме и пак и пак и пак и сега ме боли кръста  Mr. Green Ама няма да се оплаквам, то е от хубаво! Прибрах се рано-рано сабалян  Whistling , а моят благоверен съпруг взе детето в 7 , когато се събуди и ме остави да спя до 10  Heart Eyes Ехххх, живот, живот!

Зъбки, още не мия

# 181
pepita1973   Hug Както казвам на мъж ми вечер съм нощна смяна Crazy
Eтиии браво на Ивка! И аз съм убедена, че Калин ще погне питката  Joy
Бързо да се оправят всички бебоци!  Hug Praynig
eivalin Зъбките мия от време на време със силиконов накрайник, или марля.
Бягам по задачи  Crazy Хубав ден на всичкиии  Heart Eyes

# 182
  • Пазарджик
Привет,днес времето е хубаво и веднага се отрази -тук няма никой Grinning
Ох така да ме боли главата,писна ми вече от тази мигрена,пих един Немизил преди час и нищо.

Любе,надявам се малката вече да е добре Praynig

Мелона,учителката  не е говорила с Таня,еднократно и е казвала-"Пиши"и толкова
Поговорих ме си с нея много добре,според мен разбра ,че това което е направила не е добре за нея.Хубавото е ,че не е криела домашните си от мене,тя просто не е разбирала за тях.Каза ми ,че нищо не я тревожи,и не може да ми обясни защо се е получило така.Силно се надявам това да е еднократно,всеки има слаб момент. Praynig
Буби Hugи на мене ми беше странно ,че докато ми е хвалеше ,почна да се оплаква,затова бях като гръмната

Ети успя да ме развеселиш с отчета от прощапулника Joy апетитно си е детето

# 183
Момичета, набързо само искам да ви питам - на адаптираното мляко пише да се използва до 3 седмици след отварянето му. Аз съм го използвала доста по-дълго (слагам го в разни десерти), минали са доста повече сигурно и от 2 дори 3 месеца. Става ли му нещо друго освен да овлажява след повече от 3 седмици? И дали мога да продължа да го ползвам?

# 184
  • sofia
Момичета, Лия май е със шарка. Цялата е в ситни пъпки, корем, гърди, гръб, лице. Явно са избивали пъпките и за това е имала Т. Как се лекуват децата с шарка? Утре ще я водя при педи.

Дано не сме заразили Ивка на Ети.

# 185
Люба, нищо не се прави. Евентуално ако много я сърбят пъпките са мажат с ментолов спирт.
Дано да минава леко и бързо  Hug

# 186
  • София
Люба, дано бързо се оправи Лия.  Hug Hug

При нас засега няма никакви симптоми, но ще видим. Иначе кашлицата мина и сополите са доста по-добре.

# 187
Здравейте !
На бързо да се разпиша,че работа ме чака.
За зъбите  имаме 7 още не мия изплаквам устата на малкия с вода.
Тути много лошо когато няма комуникация между родител и учител.За съжаление в днешно време се среща често това явление.
На болничките дечица  бързо оздравяване Hug
И сега да се похвалим,Божидарко проходи wavey

# 188
  • Пазарджик
Любе да не е розеола
тук има тема за нея,не е опасна и отшумява бързо
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110703
senedra73 честити ви проходили крачета

# 189
  • sofia
Тутииии, много ти мерси. Не, че се бях притеснила, но сега ми е по-добре. Розеолата дали е заразна? Сега ще изчета. На Лия обрива не е така силно изразен, но е същия като на снимките. Има и разтройство, а апетита и е на мах.

# 190
Момичета, набързо...Жанка проходи днес  Party  Heart Eyes
Клипчето е във фейса  Peace
В сряда-питка!   chef

# 191
Сенедра, Мила, честит проходили крачета!

Люба,леко да я кара Лия.

# 192
не знам при розеолата как е, но знам, че при другите шарки инкубационният период е около месец, така че се следете.

аз пък да се оплача дара от 3 дни не яде. само като види лъжицата и започва едно мятане на глава, писъци и ако случайно види, че настоявам - силен трогателен рев. някаква идея от какво може да е?
не е от храната, защото за 3 дни пробвах почти всичко, за което се сетих, че обича. а като казвам, че не яде - от попарата, която преди правех с 4 сухара сега яде по 1-2 лъжички, същото важи и за кус-куса с банан и другите й любими неща Sad гледам да не се шашкам, ама все пак - тя за 3 дни е изяла толкова храна, колкото нормално изяжда за половин Sad

# 193
  • В две тъмни очички
Люба, нашето боледуване завърши по същия начин! Ситен обрив навсякъде! Не беше шарка! Заведи я при педи!

# 194
  • София
Бубс, сега четох, че обрива изчезва за 24 часа, без сърбеж, а много лекари отричат наличието на този вид шарка...
Ох, дано не е шарка. Молете се с нас, че ако е шарка, имаме да ядем сами една огрооооомна торта.

Елч, за твоя информация, инкубационния период при шарките е от 10 до 14 дни.

Общи условия

Активация на акаунт