Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 421
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен!  Hug
Много целувки и гушки за всички, които тези дни са празнували рожденни дни, проходили крачета, зъбчета и именни дни! Да сте живи и здрави всички!   bouquet

Исках да питам за детската кухня.... Колко често има месо в седмицата??  Thinking В нашата кухня месото е ежедневие!!! Има само 1 ден, който е постен!  ooooh!

# 226
Емили,Честит Рожден Ден!
Бебеш, благодаря и аз!
По другите теми. Зъби и Никол няма. Рождения ден и за нас е далече, но съвсем не знам какво да и взема за Коледа. И аз гледах този фонтан. Първо го харесах много, сега му се чудя.  И за количка с бебе се чудя. Абе не знам. Адис има и стабилни - чувствително по-скъпи са обаче.
Цикълът ми си е същия, слаб и дъълъг. Даже май е още по слаб.
Тути  Hug, дано всичко е минало, но ако мога да дам съвет - опитай да намериш причината, за да не се повтори след време.

# 227
  • sofia
Благодаря на всички.
Лия е здрава, направила е обрив от храна или от висока Т.

Етииии, ще ядем торта дружно.

# 228
Добро утро!

Емили, честит рожден ден! Бъди много щастлива!  Hug

Откакто спя в хола, спим и тримата! Калина се буди най-много веднъж през нощта. Баща й щом я гушне заспива веднага в ръцете му. Беше започнала да се буди на 5-10 мин, когато взехме решение да пробваме да спя отделно. Ще пробвам довечера да се завърна в спалнята  Thinking

# 229
светослава, аз мисля тортата да си я направя сама.

look at me, аз на дара в 5-тия месец й купих най-простото гърне "само за проба", тя пък взе, че започна да си го ползва от раз. после в пробвах с някакво подобно на вашето - с него си играе. сложа ли я на простото - си върши работата. а днес при лекаря се изака на кантара. защо реши, че й е гърнето не разбрахме, но голям смях падна  Laughing Laughing Laughing

тутинка, много е чувствителна миличката таня.
всичко ще е наред!

ние днес бяхме на консултация, но понеже кантарът се беше развалил не мога да се отчета Laughing
иначе неяденето май ще се окаже от зъби. на дара й пробива първото горно зъбче и съседното също било на път. освен това и другите две растяли. милата душичка се мъчила, а аз не съм разбрала Embarassed Embarassed Embarassed

я кажете, имате ли и ползвате ли т.нар. летни колички? практични ли са за зимата, когато малчовците са навлечени и не им ли е студено на гръбчето с тях?
вече ми е много трудно да свалям голямата количка с дара в нея. над 25 кг. е и понякога не излизам само заради това. осъзнавам, че това лишава дара от свеж въздух, но просто всичко ме заболява, докато я кача по стълбите Sad

# 230
Биричке, и в нашата кухня е така, даже май всеки ден има месо...ама Елисавета не се оплаква и аз давам, все пак нали е ДК уж трябва да е съобразено  Peace

Нощес тая циркаджийка, дъщеря ми, циври 1ч. докато не я сложих да спи на спалнята при баща й и чак тогава млъкна, разположи се блажено и спа до 9ч.  Twisted Evil

Луук, и ние имахме едно подобно и Ели изобщо не го щеше, после купих едно най-обикновено за 5лв. и няма никакъв проблем  Peace

Елч, аз лятна количка няма да взимам, че ми се виждат много паянтови, моята тежи около 8 кг. и с нея ще караме докато може.

# 231
# 232
  • София
здравейте,
малкият ака по 6 пъти на ден от една седмица  ooooh! веднъж гъсто, веднъж рядко, веднъж жълто, веднъж зелено..... днес бяхме при педи - праща ни на гастроентеролог. Някой има ли отзиви за д-р Мастицка от медицински център "Детско здраве"

Емили, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и децата да те радват

Люба, радвам се, че малката е добре. А каква храна си и давала

# 233
Елч, аз ползвам в момента лятната количка, защото Куинито ни е на ремонт.
Количката ни е подобна

Летните колички наистина са паянтови, но са доста по-леки. Нашата е около 5-6 кг. Единствено да знаеш, че в голям сняг няма да ти върши работа, защото колелцата и са много малки. Но за в бъдеще си мисля, че си е необходима, защото като проходи детето не можеш да излезеш съвсем без количка, а пък е кофти хем да мъкнеш дете, хем тежка количка

Но за да не му е студено съм му сложила чувалче за колички, което така или иначе ни го бяха дали и сега тъкмо ми влезе в употреба http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7910&cat=174

Но понеже чувалчетата са скъпи има едни меки хавлиени подложки, аз лятото му слагах нея, хем да не му обива на гръбчето
При нашата проблема е, че Марти е едър и я изпълни количката за 2 месеца и сега му е малко тегаво в нея,но на него и Куинито му е тясно. Дара е финна мадама

май ще купувам и аз обикновенно гърне. Марти падна с все гърнето сутринта  Sad

Бимбим, ние в Детско здраве сме били при Куманова и съм доволна
Люба, радвам се че сте добре. Какъв точно ви беше обрива? Аз така и не разбрах как изглежда обрив от храна
Емили, честит рожден ден

Еми това е от нас, толкова време ми отпуснаха за днес

# 234
  • Сандански
Много набързо,че излизаме.
Божидар точи сополи и кашлица от 1 седмица вече и си мисля,че излиза горен зъб,че и преди така вади зъбите Thinking Вчера аз цял ден повръщах и бях с температура - добре,че днес съм ОК ooooh!В резултат не съм ви чела от три дни и минах малко напосоки.
Тути дано да няма вече проблеми детенце HugИ Илия напоследък по български хич го няма,но с моя помощ и негово усилие се справя все по-добре Peace При нас проблема е учителката,да не би и при Таня да е така?
Зън,Ноеми милите деца HugЗа съжаление наистина има трудни теми,по които на нас самите ни е трудно да говорим,а камо ли да обясним на децата Cry
Бебеш изтръпнах като прочетох какво си преживяла HugДано да не се случва повече!А колажа е страхотен,нищо че аз за пореден път не успях да сколасам ooooh!
Емили ЧРД!!!Много щастие и любов ти пожелавам!
адис още не ми се е оправил цикъла,чакам го да дойде,но не се знае кога ще е Whistling

Всички болни дечица да се оправят HugХубав и слънчев ден ви пожелавам!

# 235
Здравейте момичета! Не съм писала многооо отдавна в темата  Embarassed  Надявам се , че не е проблем ..  Wink
Първо да честитя рождения ден на всички декемврийски януарчета Simple Smile Да са живи и здрави , много усмихнати и щастливи!!
Снощи успях да прочета темите , които сте коментирали. После ще се включа по някои от тях ( времето ми е малко ограничетно , че малката лепка не ме оставя даже до 00 да отида). Обещавам по-често да ви навестявам !
Хубав ден на всички!
 Heart Eyes

# 236
Елч , ние имаме лятна количка , която използваме само когато ходим в МОЛ-а (засега поне). Според мен , не е много подходяща за зимата , особено ако има сняг. Леки са , но не са чак толкова манервени (поне моята. ТЯ е на ОBABY , от магазин новобебе.ком) .

# 237
  • София
Здравейте!

Бебеш, мерси за колажа! Много ми харесва!   bouquet

Честито на всички проходили дечица!

Всички болнички бързо да оздравяват!

Тути, от всичко, което си писала тук за Таня, съм останала с впечатлението, че е много добро и разумно дете, затова и вярвам, че проблемите й в училище ще отшумят  Hug.

Елч, и моята количка е около 8 кг., не ми се струва тежка, обличам Ади по-дебело като излизаме. Всичко това не ми пречи да ме мързи и мен да я извеждам напоследък  Mr. Green. Обличането и събличането на дебелите дрехи много ме изнервя.

В детската кухня при нас всеки ден или супата, или основното е месно.

За РД на Ади и аз не мисля да се престаравам, само торта и малка почерпка на най-близките  Peace

Буби, при мен и след двете раждания цикълът ми се възстанови още от първия път - точен като часовник, не много обилен и дълъг.

Благодаря на всички, които взеха отношение по темата, която вълнува Бобо  Hug. Тъжно е, че дечицата порастват и се сблъскват с лошите неща от живота. Не искам да му разказвам за звездички, защото аз самата не съм убедена, че това е така, а не искам да го лъжа, дори и с добро намерение. Ако църквата ни беше на място, бих го завела да поговори със свещеник, който да му представи религиозната гледна точка, но и в църквата съм загубила доверие  Confused. Няма да повдигам повече тази мрачна тема, в навечерието на хубавите празници, които ни предстоят!

bouquet

# 238
жоржи, зън, 8 кг. си е ок, аз като гледах масата летни колички са по 6-7 кг. разликата е никава. но моята количка е 14 кг. без дара. самата дара е около 9 кг. и с багажи, дрехи и т.н. сигурно всичко отива на 25 кг. а аз я свалям и качвам на ръце. свалянето - иди-дойди, но качването е пълен ужас и много ме заболява коремът накрая.

а тези летни колички ми изглеждат тооооолкова афифски. аз бях много против тях. все гледах бебетата как си свиват раменцата като са седнали в такива и гордо виках "аз моето дете никога няма да го сложа в такава количка!" е, сега вече не съм толкова категорична като че ли Simple Smile

# 239
  • sofia
Обрива е много ситен, едва се открояват пъпките.
Баща и и даде пудинг крем ванилия

Общи условия

Активация на акаунт