Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 423
  • 745
  •   1
Отговори
# 210

Утре вечер май пак ще го правя колажа, че нещо не ми харесва Simple Smile)))))

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 23:48 от Бебешондел

# 211
  • София

Ако ти се занимава, може да направиш сърцата мааалко по-големи, за да се виждат изцяло главичките на децата иначе всимко друго си е ОК   bouquet

# 212

Ако ти се занимава, може да направиш сърцата мааалко по-големи, за да се виждат изцяло главичките на децата иначе всимко друго си е ОК   bouquet

Да, точно това правя:) сега и надписваме и е готово Simple Smile Големи благодарности на lepricon   bouquet

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 00:32 от Бебешондел

# 213
Емили Hug Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава,обичана и много, много щастлива,мила!

Бебеш Благодаря за колажа bouquet Сигурна съм,че ще го "доизпипаш" и ще стане перфектен Heart Eyes Браво,че си отделила време и си положила усилия за всички нас Hug

Люба
- пиши как сте?! Тези шарки са неприятна работа /ама нали уж казват,че по-малките по-лесно ги карали Confused/

Ети Радвам се,че Ива вече е по-добре Hug

Тути Надявам се да се оправят нещата в училище с Таня Praynig Аз от догодина влизам с каката в тая среда /че засега сме само предучилищна и аз много,много не го възприемам насериозно Wink/ ама направо от сега ми е... В егати времето живеем - нито учителите - учители /да не се обиди сега някой Wink - не слагам всички под общ знаменател Peace/,нито родителите - на място - направиш забележка,той дойде да се кара..../имахме такъв случай в детската градина Rolling Eyes/ ,децата като хуни... абе,въобще.... Говори с нея постоянно,много приказки трябва помежду ви Peace Поне аз засега такава тактика съм възприела /надявам се да е правилна Praynig/
 Hug

Честити проходили крачета на всички през почивните дни! Еха,колко много ходещи бонбони вече станаха в отбора ни Hug Ние засега сме далеч от прохождане Crazy

Бързо оздравяване на всички болнички! Praynig

Hug

# 214
Emilly1212 Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава и много обичана!

Бебеш колажа е много красив Hug

# 215
Добро утро !  Simple Smile

Емили , честит рожден ден !   bouquet Бъди все така мил и лъчезарен човек !
Честито на проходилите краченца Simple Smile
Бебешондел благодаря за колажа Simple Smile
Какви торти мислите да поръчвате?

# 216
  • София
Добро утро!

Светослава, благодаря за кафенцето. Много добре ми дойде, след като дребчо ме събуди преди 6 тази сутрин.
Бебеш  Hug Колажа е страхотен, за дечицата ни нямам думи направо.
Емили1212, ЧРД! Желая ти здраве и щастливи мигове с любимите ти хора!   nbirthday

Изчезна ми нещо фонетичната клавиатура, а на другата не мога просто, та да довърша.
Ети, да не се разболява малката кукличка и да си хапнете тортата с много приятели! Стискам палци! Както и всички болни да се оправят!
Ние изкарахме много хубава събота и неделя. В събота на обяд бяхме на детски рожден ден на детенцето на моя приятелка. Той стана на 1 годинка. Беше весело. Боби слуша много. Заспа си сам в количката без люшкане, возене или каквато и да е наша намеса. Прибрахме се след 6 вечерта. Вчера пък ходихме до МОЛ Сердика за някои покупки и коледния дух ни завладя покрай украсата и един музиканти, които обикаляха и внасяха страхотно настроение.
Относно тортата, аз не съм мислила още. Ние имаме още месец и половина.

Сега Ви оставям. До после!

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 08:50 от kam4eto

# 217
Емили  Hug  Честит рожден ден мила! Пожелавам ти много щастие и здраве за цялото ти семейство!

За тортата Не съм мислила още, предполагам ще поръчам от една сладкарничка в Лозенец. Нещо шарено  Laughing

# 218
  • sofia
Сега се оправяме за лекаря, да ви кажа почти е избледнял обрива. Може да ни се размине.

# 219
Добро утро, момичета!

Емилиbdbaloni  Пожелавам ти здраве, щастие и много слънце в живота ти! Много обич и разбирателство вкъщи!   bouquet
Честити тропчовци на Джанчето и Санедра! Да са живи и здрави дечицата!
Люба, оправяйте се бързо, а й дано Ива на Ети да не е прихванала!  Hug
Пепинка, много мило ми стана от разказа ти за Рая и количката с бебето  Heart Eyes  Направо си я представих малката мишчица как се радва и се кара на котката  Laughing Голяма е сладуранка! Гледах и аз снимките как шляпа по плажа - много уверена и решителна изглежда, личи си, че е сериозен човек  Hug Hug
Бебеш, благодаря ти и аз!  Hug
Светослава, мисля да поръчам торта с картинка на някой анимационен герой - такава с глазура. До нас има една домашна пекарна със страхотни торти, кроасани и хлябове и мисля да възложа направата на тях, но имаме още време  Wink

Тази нощ Зори не ме будеше, но понеже вчера ми дойде по едно време се събудих подгизнала  ooooh! Ей, много мразя така! Посред нощ се занимавах да се оправям, чаршафи, пижами... мизерия... Не ме боли коремът, както преди раждането, но цикълът ми е много обилен... Така ли ще бъде все или в някакъв момент ще се регулира? Мамите с по две и повече дечица, моля да споделят как беше при тях...

# 220
Ние малко сме поизпуснати в колажа ма здраве да е, на следващия. Да не бях тормозила поне детето с тия снимки

Според вас дали ще пуснат ваучери за януари от ЯН биббиян, сега има само за биоменю
Въобще не съм мислила за рождения ден, още повече, че Мартин не знае колко уши има на главата си, така че не мисля да се престаравам много. Торта от Неделя, някакъв кетъринг, малко баби и дядовци и стига толкова. Като стане малко по-голям ще мисля повече и ще организираме тематични партита

Да ви кажа купихме ето такова гърне http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=770&cat=60 ама той въобще не разбира за какво служи това чудо. Това с гърнето ми се струва като мисия невъзможна

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 22:48 от look_at_me

# 221
  • Пазарджик
Добро утро!
Нелката е с на кака си МP4 ,свири от 10 мин.и тя е изпаднала в екстаз,седи на четири крака и се друса Grinning и аз успях да  ви прочета

Сутринта като се събуди Таня се оплака ,че и е лошо Sad,после ми обясни ,че е страх и срам да отиде на училище,миличкото ми то.За сетен път осъзнавам колко е лесно гледането на бебе,колкото и да се измаряш,не може да се сравни с емоциите покрай Таня.Отново си поговорих ме и тръгна с усмивка,сега ми едно свито.Надявам се ,че успях да и дам достатъчно сили.

Емили,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти здраве, семейно щастие, много истински приятели и весели мигове!
Весел и  празник!

# 222
Добро утро,
кога ще прочета тези 15 страници, направо не знам  ooooh!

# 223
 Емили, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много обичана и много щастлива!   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, я кажете как точно се правеше прощапулника, че аз нещо се назландисвам, ама вече е крайно време да го направя? Имаше ли някакви особености като при питката, например да има само сладки неща и т.н., съвсем съм забравила...

Пепинка, вчера мм е гледал такива детски колички, но ме убеждаваше, че не били стабилни и при най лек натиск се обръщали, ама след твоя пост явно ще трябва аз да ги погледна, че и аз съм замислила такъв подарък  Simple Smile

Болничките бързо да оздравяват!

Лек ден момичета, аз утре няма да имам нет, така че да подсетя всички софиянки, които като мен почти не влизат в другата темичка, че утре има среща.  Simple Smile

Буби, при мен само в началото, първите няколко пъти беше така, после се регулира. МарияП, да те попитам в тази връзка, твоя цикъл оправи ли се?

# 224
  • София
Добро утро Hug
Емили,Честит Рожден Ден!Бъди жива и здрава,много щастлива,усмихната и успешна в живота  bouquet
Честити ходещи крачета на проходилите мъници Hug
Торта за РД на Мони ще поръчам от Лагуна или Неделя-тези две фирми са ми най-вкусни и красиви на мен Simple Smile
Бебеш,страхотен колаж,ние не участваме но с удоволствие разгледах всички прекрасни дечица в него Heart Eyes
Мони също от известно време язди понито на ФП,изправя се на него и после си прехвърля кракът за седне или да стане и умира от кеф като го задвижи и то засвири мелодия Simple SmileАз за рождения ден ще купя количка за кукли,отдавна съм решила и нямам търпение Simple Smile
Хубяв ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт