)))))
)))))
Големи благодарности на lepricon
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да бъдеш здрава,обичана и много, много щастлива,мила!
Сигурна съм,че ще го "доизпипаш" и ще стане перфектен
Браво,че си отделила време и си положила усилия за всички нас 

Аз от догодина влизам с каката в тая среда /че засега сме само предучилищна и аз много,много не го възприемам насериозно
/ ама направо от сега ми е... В егати времето живеем - нито учителите - учители /да не се обиди сега някой
- не слагам всички под общ знаменател
/,нито родителите - на място - направиш забележка,той дойде да се кара..../имахме такъв случай в детската градина
Поне аз засега такава тактика съм възприела /надявам се да е правилна
/
Ние засега сме далеч от прохождане 

Колажа е страхотен, за дечицата ни нямам думи направо.
Пожелавам ти здраве, щастие и много слънце в живота ти! Много обич и разбирателство вкъщи! 

Направо си я представих малката мишчица как се радва и се кара на котката

Ей, много мразя така! Посред нощ се занимавах да се оправям, чаршафи, пижами... мизерия... Не ме боли коремът, както преди раждането, но цикълът ми е много обилен... Така ли ще бъде все или в някакъв момент ще се регулира? Мамите с по две и повече дечица, моля да споделят как беше при тях...
и аз успях да ви прочета
,после ми обясни ,че е страх и срам да отиде на училище,миличкото ми то.За сетен път осъзнавам колко е лесно гледането на бебе,колкото и да се измаряш,не може да се сравни с емоциите покрай Таня.Отново си поговорих ме и тръгна с усмивка,сега ми едно свито.Надявам се ,че успях да и дам достатъчно сили.

Аз за рождения ден ще купя количка за кукли,отдавна съм решила и нямам търпение 
Препоръчани теми