Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Добро утро!

Два дни ме нямаше, добре, че не сте прекалили с писането.  Hug

Жоржи, някой видял ли я е, че е изяла толкова много. Може би само е опитала и е омацала. Едва ли й е харесало, че да прополови кутийката. Евентуално може да се одриска.

Бебеш, много хубав коледен колаж си спретнала! Ние отсъстваме, че не можах да се накумя да я снимам.  Hug

Тути, 9-те неща ги правя, сигурно и десетото ще,  Laughing сигурно още 100,  дето не съм и допускала, че ги мога.  ooooh!

# 286
Жоржи , как сте?
Марти също си похапва кремове, но по-скромно Laughing Твойта джуджанка го е объркала с някой пудинг, всички ще е наред. Аз все се успокоявам, че са детски  Laughing

Бебеш, сега видях, че не съм успяла съвсем успешно да ти пусна снимките. Нация техническа ooooh!

# 287
  • София
здравейте,
малкият ака по 6 пъти на ден от една седмица  ooooh! веднъж гъсто, веднъж рядко, веднъж жълто, веднъж зелено..... днес бяхме при педи - праща ни на гастроентеролог. Някой има ли отзиви за д-р Мастицка от медицински център "Детско здраве"

Емили, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и децата да те радват

Люба, радвам се, че малката е добре. А каква храна си и давала
Привет! Очарована съм от д-р Мастицка  Hug Ходих в началото при нея като детски гастро-ентеролог, защото моето момче го бяха набедили,че има алергия към белтъка на кравето мляко. И много професионално подходи към него  bowuu

# 288
вал, не мога да достигна твоите висини на торти! сериозно, мноооого ме впечатли последното ти творение. аз правя нормална торта с блатове и яйчен крем между тях, отгоре наръсвам орехи, а по средата слагам малко банан. става адски вкусна, но подозирам, че тайната й е в кремчето, което просто е уникално вкусно.

на дара нали й избива едният горен зъб (според лекаря бил пробил в някаква точка, аз така и не я виждам) и вчера спа 7 часа през деня - 3 сутринта и 4 вечерта и в 22 ч. вече едва гледаше милата, ще кажеш, че не е мигнала през деня.

а тази вечер ще я оставя за първи път на свекърва ми, че майка ми е малко настинала и ми е леко притеснено. но като знам, че от другия месец ще я гледа поне веднъж седмично и няма как, трябва да се отпусна...някакси...

като я споменавате тази д-р мастицка и все си мисля, че се шегувате и говорите нещо за мастика Laughing Laughing Laughing

иначе след цял ден гледане на ужасните летни колички една ми хвана окото и май засега тя ще е:
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=259

# 289
.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 21:21 от Бебешондел

# 290
Здравейте и от мен Hug

Днес положението в къщи е малко по-добре / Praynig/,нямат температура,но малката не иска никакви лекарства и направо #2gunfire Реве /дере се/ на помпата за сополи,пищи и едвам и слагам физиологичен разтвор,за Коларгола да не говорим ooooh! Панадол - мръщи се и на него,витамин C - плюе го Tired Това съм давала засега - и всичкото с мъъъка Tired ooooh!
Така,оплаках се Laughing Wink

Бебеш
Колажа е супер Peace Още веднъж - Благодаря newsm51

Тути Може би ще й е трудно на Таня в началото докато свикне,но по-добре сега,отколкото късно!!! И на мен това с оценките ми се струва подмазваческо....А тая дума /даже не я и запомних newsm78/ не ми подхожда като описание на родител ,от когото детето трябва да има респект  Crossing Arms

Жоржи - Пиши как е малката.Оф,стават такива неприятни неща в тая възраст...мен едно такова изпълнение със сигурност би ме "качило на черешата" Crazy А пък бабата какво щях да я направя Twisted Evil И все пак - едва ли си е хапнала от него,според мен само се е мацала.Дано Praynig

Елч - аз в момента съм с Хаук Малибу - изключително лека и маневрена е Peace  Тази която си показала при всички случаи ще е лека,може би и не е много скъпа,повече не мога да кажа. /между другото аз не харесвам триколки,единствено това ме притеснява да е харесам на 100% Laughing/

Нощни Ей сега му е времето за нова кола,явно старата сдава багажа Confused Успех Hug

Хубав ден на всички Hug

# 291
  • София
С малко закъснение, но ... Емили, честит рожден ден! Желая ти от здраве и приятели да не се отървеш  Heart Eyes  bouquet
Жоржи, и аз не можах да намеря никакво инфо в нета, само че има смрадлика и цинк. Според мен всичко ще е наред, но не е лошо наистина  да преслушаш педи  Hug
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug
Рал, бързо да се оправят дечицата  Hug
Люба, радвам се че Лия вече е по-добре  Hug
И ние купихме лятна количка, на ABC дизайн е. Доста лека е, не е маневрена като другата ми, която е същата марка, но пък заема страшно малко място в колата. Возих го няколко пъти, става!

Да ви се похваля, купихме шейна  Heart Eyes Даже я пробвахме върху спалнята, движи се перфектно  Joy Ето такава е, модел alpen bambino четох добри отзиви за нея  Peace

Нощни, пиши бързо писмо на дядо Коледа и му кажи, че мноооого си слушала тази година Mr. Green

# 292
  • София
Калифорния, joana_an, мерси за отговорите за Мастицка   bouquet

Нощни, дядо Коледа не може ли да донесе ново возило  Thinking Сега видях, че и Какче е писала едновременно с мен

Аз като малка (6-7 години) обичах да си хапвам крем Нивеа  и сапун Embarassed ми нищо ми нямаше, но не съм била и бебе де

# 293
  • ул. "Мечтание"
Аз съм слушала като за три Поршета поне, но явно Дядо ви Коледа ми е изгубил адреса.  Crossing Arms
Ще говоря днес с баща ми да ни остави неговата кола докато оправят нашата, ако въобще я оправят.   Rolling Eyes
Много ми е криво, защото така без кола съм закотвена с децата на село.  Sad Ама нямам избор, какво да правя.
Майка ми ми предлагаше да се захвана с една работа дето не ми е много присърце, но май ще приема. Поне ще си я върша от вкъщи, което е добре и все ще падне някой лев.
Дано всичко да е за добро... дано...  Tired Tired Tired Не обичам обстоятелствата да решават вместо мен... Confused

# 294
Нямам време много да пиша, но

kakche, кой модел ви е лятната количка. И аз се замислям за нова, че иначе и аз си побутвам 25 кила. Даже съм тичала нагоре по черни връх  бутайки количката  ooooh! направо не искам да си спомням.

После ще ходим до педи, че малкия пак му се появи обрив.

# 295
  • Пловдив
вал, не мога да достигна твоите висини на торти! сериозно, мноооого ме впечатли последното ти творение. аз правя нормална торта с блатове и яйчен крем между тях, отгоре наръсвам орехи, а по средата слагам малко банан. става адски вкусна, но подозирам, че тайната й е в кремчето, което просто е уникално вкусно.

Иначе след цял ден гледане на ужасните летни колички една ми хвана окото и май засега тя ще е:
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=259
еее Мерси, но и моята е същата - с този крем, помня го още майка като го правеше на торти - млечно,яйчено,маслен - ммммммммм и после пак на диети  Embarassed . Последния пък малко си поиграх с украсата, малко,малко -3 дена месих фондан -а Simple Smile

Количката изглежда лека. Но аз също съм предубедена към триколките. По трудно е слизането от тротоари примерно.

Нощни и аз като прочетах, щях да предлагам да седнеш и да пишеш писмо  Simple Smile

И Стаско и Виолета са яли от крема за дупе - судокрем. Предполагам повече са се омазали, от колкото да са погълнали някакво количество.
Жоржи как е Ветчето (нали така и казваше в началото Simple Smile )ходихтели при педи?

# 296
Какче, и ние с мъж ми мислим да купим шейна на малчо (още гледаме сайтове), може ли малко повече подробности за тази? Откъде я купихте?

# 297
  • София
Здравейте Hug
Жоржи,как е мъничката,надявам се да не е изяла много кремче,вие при коя педиатърката сте в Люлин?
Нощни,пожелавам ти да си купиш нова кола,а аз пък трябва да напиша писмо на Дядо Коледа че искам да се престраша да карам,че и книжка и кола имам,ама и страх в повече си имам Confused
Нямам все още лятна количка,но мисля напролет да си купя,сега съм с Кенгуро кидс тур и да ви кажа страшно ми е удобна,нямам никакви оплаквания от нея Simple Smile
Чета ви като се отчитата от консултациите но никой не пише че са били на детето 4ти прием против пневмококите,а мойта педиатърка ни вика да го слагаме newsm78
Какче,страхотна шейничка Simple Smile
Мише,да ви минава обривчето Hug
Всички болнички да оздравяват Hug
Друго,другоооо...друг път Wink

# 298
Гъбка, нашата педиатърка каза, че когато Кали стане на 1год. т.е. другия месец, ще пускаме изследвания, а на 1г. и 1м. е следващата ваксина.

Все се каня да пиша: Раците излязохме повече от Девите  Laughing

# 299

Да ви се похваля, купихме шейна  Heart Eyes Даже я пробвахме върху спалнята, движи се перфектно  Joy Ето такава е, модел alpen bambino четох добри отзиви за нея  Peace

kakche и ние взехме същата. Сега остава само сняг да завали.

Да се похваля, че снощи Петър направи първите си стъпки самостоятелно. За съжаление не бях вкъщи. ММ го гледаше. Утре смятам да меся питка.

Общи условия

Активация на акаунт