Парфюмни размисли и страсти - 146

• 39 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Налегнали са ме тук едни терзания  Thinking Имам от известно време една отливка Алюр едт, до която най-после реших да стигна. Пръскам, пръскам... и имам чувството, че нещо не е наред. Някак си няма развитие.................................
.................но се чудя всъщност как се държи този парфюм в действителност.
Ето така се държи, наистина! Имах някога 50 мл много специален подарък, но тогава нямах толкова парфюми. Този беше един от първите скъпи парфюми, които съм имала и тогава си казах "Е, ако е така с всички парфюми, които струват майка си и баща си... за какво хората дават толкова пари!?". Та, не се филмираш. Wink
Колкото до евтиното звучене - наистина евтино съм го усещала от имитация, рефанска. Но за мен нямаше много голяма разлика с оригинала по спомени.

# 166
  • София
Мимс, Бижу, благодаря ви за отговорите  Hug  По принцип нямам основания да се съмнявам в произхода му, ама знае ли човек... Значи много е вероятно просто да не ми пасва на химията и да си е такъв парфУма Simple Smile
  bouquet

# 167
Алюрите са си точно такива , аз даже скоро ще се сдобия със сеншуал ама и от него дерт ще бера , не е до оригиналност и аз така съм го усещала първия алюр от истински флакон пръснато на моя позната, беше оригинал със сигурност. Но нали ги разучавам пустите шанели Laughing
Фиджи на Ла Рош е много лек за мен карамфилов и нежен аромат.Мирисала съм го отдавна и също бих искала сега да го пробвам ама няма къде.Твърдо обаче 100 мл от него биха ми писнали , а май по сайтове такава разфасовка съм виждала ако се не лъжа.

# 168
Твърдо обаче 100 мл от него биха ми писнали , а май по сайтове такава разфасовка съм виждала ако се не лъжа.
Тук е 50 мл.

# 169
Едиктид, Коромандел го има вече и в 75 мл бутилки. Може би някой в България, който го има, ще ти изпрати проба. Иначе, има го на и сайтове, които продават проби, като The Perfumed Court. Пробвай го само ако обичаш пачули и бензоин (доста пачули). 

Вчера пробвах Guerlain Coquin по-добре, предвкусвайки импулсивна покупка. Уау, каква голяма разлика между тест на хартия и на кожа!  На хартия, шоколадовият аспект едва се усети, ако изобщо. На кожа, шоколадът се открои доста добре, по-скоро ароматът на печена курабийка с шоколадови чипс, поръсена с щедра доза ром. Вкусен, дълбок, приятно сладък без да лепне,  изключително траен, с приличен сияж, но... не искам цяла бутилка. Не знам колко пъти в годината ще искам да мириша така.  Ако някой търси шоколад + ром, си струва да се пробва.

# 170
  • на терасата
Fidji на Ги Ларош е богат цветен аромат. В fragrancedirect го има ЕДТ. От сайта на Сефора може да си поръчаш ЕДП. ЕДТ е по-лек и по "несериозен", ако мога да се изразя така, ЕДП е по-гъст и по-богат. Основните нотки, които усещам аз са зюмбюл, ирис, малко роза за плътност и лимон. Базата е много приятна. Имах ЕДТ и свърши, засега не бих го купила отново, сега се боря с изкушението да си поръчам ЕДП, но .... много е скъп Sad , а и с доставките от Франция има проблем напоследък..... Еssence Musk на НР за мен е семпъл Fidji с много муск, бих казала, че е изплакнато шише от Fidji с добавен муск. Имам една отливчица от него и си пръскам като ми домъчнее за Fidji-то.

# 171
  • София
Мацки, що за концентрация е Еsprit de parfum  newsm78 Става въпрос за класическата отрова - мини 5мл  Rolling Eyes

ти да видиш  Whistling
http://www.fragrantica.com/news/Luxurious-refill-bottle-of-Dior- … e-Parfum-267.html
аз лично на аромат не намирам разлика от класическата отрова  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 19:21 от Elitsa_z

# 172
Извинете, че нахлувам така, но как се казва този парфюм Thinking

Знам,че тук са специалистите, ще се радвам ако някой отговори

# 173
  • София
Някое от серията Hello Kitty. Но точно този не откривам във Фрагрантика, има черен newsm78
http://www.fragrantica.com/perfume/Koto-Parfums/Hello-Kitty-Inte … erfume-13785.html

# 174

Извинете, че нахлувам така, но как се казва този парфюм Thinking

Знам,че тук са специалистите, ще се радвам ако някой отговори
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P276338

# 175
  • София
Гледам, обсъждате Алюр. Ами, преди време като го тествах и аз стигнах точно до същите изводи - никакво развитие и оценката ми беше "хубав, но не достатъчно, че да полудея по него и да го купя".

# 176
  • Враца
Аз пък полудях по Алюр ЕДП и сега го очаквам от Дядо Коледа, в максимално най-голямата разфасовка.  Praynig

# 177
Аз пък искам да полудея по нещо, но не ми се получава. Днес влезнах в Драката, вдишвах, мирисах, гледах - тц, нищо не ме грабва, всички ми миришат на едно и също компотесто нещо. Искам да се побъркам по аромат, да го искам, сънувам, бленувам, да правя планове и разработвам стратегии как да го придобия, да умирам от щастие и нетърпение, когато съм все по-близо до него... ама не. Имам чувството, че след Миднайт Пойзън, който обожавам все така силно, с никой друг парфюм няма да се получи и случи такава любов.
А искам, не като да се опъвам нарочно... Много е кофти това парфюмно безлюбовие.

# 178
  • София
колко голяма и каква е разликата между Алюр едт и едп newsm78

# 179
колко голяма и каква е разликата между Алюр едт и едп newsm78
EDT е по-цветен,докато в ЕДП има и ванилия,аз лично бих предпочела втория,макар  и да разкарах и двата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт