И от тука да ти кажа ЧЕСТИТО!!! И ВИНАГИ ЗАЕДНО...И В ДОБРО И В ЛОШО!!!
Винаги когато стане на въпрос за искането на ръката ми и аз реша някой път да споделя с някой на датата.....и мой зевзек вика.....мИ жИнааа, само ръката ли ти исках бееее....и краката, и кракатааааа
Утре изтървахте купонЯ и от мене....на тая дата предиииии ....многУ години пък сЪ запузнаФ с БатЮ си...а на следващият ден ги запряха да учат .....влизаха в сесия.....5 курс и нямаше излизане . Последна сесия и послеее, ....държавни изпити и по параОдИтИ.
Ей, на имаше два повода за купони, ама тоя студ обърка нИщата

Наде,
Няколко пъти съм писала тука в темата точно това което ти пишеш сега, че не е нужно да си губим времето и нервите с незначителни неща...това по повод когато е имало някакви търкания. Че трябва да ценим това което имаме, но много често хората забравят за това.....за съжаление

А иначе салепО ...у дома
У тУрскУтУ ристУрант нямат тая екстра 
Ей, мЪ тука, вечИ съм сЪ УтнеслЪ
Пийнахме по пити е с приятели, за да отчетем празника....хубаво е че приятелите са тези който не те оставят сам в подобни моменти..... няма нищо по - ценно от това да знаеш , че имаш на кой да разчиташ , да знаеш ,че имаш близки ,който в добро и лошо винаги ще са до теб и човек който независимо къде е ....дали е на другия край на земното кълбо.... вечно ще те обича .. За мен няма нищо по-важна от това
шЪ замръзнат лозичките горкичките ако по рано биват зарязани. Иначе по телевизията преди съм гледала как зарязват но само няколко лозички, колкото да се отбележи уж празника...А истинското зарязване на лозичките става на 14, когато вече се предполага, че е малко по топло....
и за влюбените разбира се

Да се почерпим как си знаем. 

Ето такава гледка представлявах тогава
,щото първия юнак утре се завръща и къщата почва да се пълни.Свърши ми готварската отпуска,щото вече щеше да ми стане мнооооого улежаването.А много хубаво,не е на хубаво и затова мятам тенджерите и тиганите