Набор 93-и вече изкласи- 2

• 54 182
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • В голямото море...Живот
Теди, Елинор777 рисува невероятни неща върху стъкло - може да ви направи нещо.
Разгледай нещата и  http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=179319

# 316
  • София
ДОРОМ, ИДЕЯТА ТИ Е ЧУДЕСНА  - така няма да се хвърлят пари на вятъра за ненужни неща и ще се зарадва класната .

# 317
  • София
Здравейте,
ровейки в нета, попаднах на информация, която мисля, че ще е полезна за насочилите се тази година към следване във Великобритания: Coca-Cola дава стипендии за университета в Единбург на студенти от няколко източноевропейски и балкански държави.
Информация тук - http://www.ed.ac.uk/schools-departments/student-funding/undergra … ational/coca-cola
Успех!

# 318
  • В голямото море...Живот
Препратих го на моя син  Hug

# 319
Да, тази възможност е от няколко години. Но стипендиите са само 5 за година и според мен вероятността за тях е съвсем минимална. Особено като се има предвид, че част от страните по програмата са извън ЕС и студентите им плащат пълна такса. Аз поне така разсъждавам. Мисля, че миналата или по-миналата година има един българин с такава стипендия. Може да има и други, но аз поне не съм срещала някъде информация за това.

# 320
  • София
Е, не знаех, че не е новост - както казах, попаднах на инфото съвсем случайно, пък и си струва да опитат. Peace
Извинете за включването! Hug

# 321
Здравейте,мами! И аз се записвам за споделяне около костюма, бала, кандидатстудентстването и всичко,което ни хрумне. На моя син всичко още му се струва " лесна работа" , та ще видим накрая какво ще направи. Има ли някой с английска гимназия?

# 322
  • UK
Да, тази възможност е от няколко години. Но стипендиите са само 5 за година и според мен вероятността за тях е съвсем минимална. Особено като се има предвид, че част от страните по програмата са извън ЕС и студентите им плащат пълна такса. Аз поне така разсъждавам. Мисля, че миналата или по-миналата година има един българин с такава стипендия. Може да има и други, но аз поне не съм срещала някъде информация за това.

Мисля, че за сегашната акад. година също има един българин. Доколкото знам, Единбург предпочитат ученици, които са се доказали на национални и международни олимпиади и състезания.

Отделно, Imperial College London също предлагат стипендия, при това единствено за българи.
Цитат
“We are delighted to be providing for the first time a scholarship specifically for the brightest Bulgarian engineering talent. This is a wonderful chance for Bulgarian students to learn from some of the world’s leading engineering academics at no cost to them or their family.

Our Bulgarian scholars will be following in the footsteps of Imperial engineering graduates who go on to work at the very top of their field, whether that area of engineering is related to energy, medicine, transport or communications.”

Current student Deyan Ulevinov, from Pleven, who is reading Computing at Imperial said: “Imperial College London is a fantastic place to study, learning from world-class academics in state of the art facilities. The campus is in the heart of London, you learn alongside students from all over the world and the career opportunities after graduation are great. I have been involved in setting up Imperial’s first Bulgarian Society, and look forward to welcoming more Bulgarian students next year.”
линк към цялата статия

anti4alga, аз съм в английска

# 323
Здравейте дами,вчера ходихме до Асеновград и от там си взех роклята.Още в първия магазин,в който влезнах си харесах роклята и  си казах,че това е моята рокля.Семпла е ,изчистена с комбинация от два цвята  черно и лилаво,късичка е .   http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8+%D1 … D0%25B8%25D1%258F  това е самият цвят ,но само горната част ми е в лилаво има и малка бродерия,а долната ми е черен тюл.Иначе модела е същият.

# 324
  • UK
zhenya93, честито, много сладурска рокличка.  Simple Smile Аз още не съм се ориентирала наникъде :/

Аз да се похваля, получих скоро нова оферта от един от университетите, вече съм напълно спокойна, имам си и фаворит и застраховка, ако не ми стигне дипломата за едното място, ще стане на другото.  Mr. Green

# 325
  • София
Честито на всички, които вече са се сдобили с чудесни празнични тоалети! Роклите ви са много  красиви момичета!
Моят младеж отказва да мисли по въпроса за облеклото, имало много време още. Е да, но отнема
време и ориентирането в модните тенденции, изборът на марка, модел, цветова гама. И това се оказа не лека задача. По изпълнението й поработих тези дни и пообиколих доста места. Поне изясних за себе си възможните варианти. Да ви призная, очаквах изборът на дрехи да е по-лесен, поне що се отнася до момчетата. А какво ще бъде, когато тръгнем заедно, за да мери всичко...
не ми се мисли... Циркът предстои... ooooh!

# 326
  • София
Май сме първите с резултат от ДСД - и на трите части от писмения изпит има С1  Party

zhenya93, честита ти рокля!  Хубава е и много младежка!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 17:25 от Тaня67

# 327
  • София
Tаня, поздравления за големия успех на девойката! Този чудесен резултат нека е начало нови големи постижения и постигнати цели!

Ние имаме резултат само от устния. Класната им е казала - най-рано средата на март при посещението на Фрьомер ще оповестят и резултатите.
Казала е, че тази година процентно най-голям брой деца са взели ДСД и имало само 20 скъсани за цяла България. Дано не сме от тях  Mr. Green

# 328
Таня 67 честито на детето за резултатите. Вие в кое училище се и как разбрахте за резултатите, защото днес бях на родителска в 91 НЕГ и там казаха, че се очакват чак средата на март.

# 329
Честито! Наистина много хубава новина. Все такива да са занапред.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт