Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 059
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Нашето изпращане е също на 18ти, а на 17ти сме на серенада Grinning

# 571
И "ние" сме утре!   party006

# 572
Ха, доста рано Grinning Сподели как е минало Simple Smile

# 573
И "ние" сме днес.

# 574
Ние сме на 15 .

# 575
Дъщеря ми се обади преди малко - взела си е устния изпит на DSH със 78%. Първоначално леко се е шашнала, защото й дали да чете част от някакъв закон, но явно се е справила добре. За писмената част каза, че не е била трудна. Ще чакаме резултатите след 2 седмици.

# 576
  • София
Дъщеря ми се обади преди малко - взела си е устния изпит на DSH със 78%. Първоначално леко се е шашнала, защото й дали да чете част от някакъв закон, но явно се е справила добре. За писмената част каза, че не е била трудна. Ще чакаме резултатите след 2 седмици.

Браво! Дано и на писмения да се е представила така добре!  Hug

Ние вече имаме диплома ДСД. Преди 2 дни ги раздадоха.  Laughing

# 577
Браво и на вас. Надявам се за нашия писмен, поначало устния го брояхме за слабото място, защото никога не е учила юридическа терминология. А писменият е един и същ за всички, непрофилиран.

# 578
А моят син утре е на кандидат студентски ТОП изпит в НБУ Simple Smile
Да му стискаме заедно палци утре на изпита, а Hug

# 579
Ще стискаме, задължително! Какво иска да учи в НБУ?

# 580
Право Peace
Оказа се, че за правото ако учи бакалавърската степен в чужбина, това означавало, че изучава само и единствено законовата и правовата уредба на самата страна. Което после е почти неприложимо другаде. Затова съветите на адвокатите с които имахме срещи и консултации го посъветваха бакалавърската степен да я изкара тук. А магистратурата може да е в чужбина и да специализира международно право. Имало и програми със стипендии за магистранти и докторанти.
Ще кандидатства и в СУ пак с право.

# 581
  • Пловдив
Правото откога е бакалавърска програма? Доколкото съм наясно, това е директна магистърска специалност - излиза се направо като магистър.

# 582
Правото откога е бакалавърска програма? Доколкото съм наясно, това е директна магистърска специалност - излиза се направо като магистър.
И аз така мисля. Поне за Германия и за Шотландия е така. За Германия ми казаха, че се признава дипломата им тук, след като се изкара задължителният стаж и се вземат бг държавни изпити.  Но не съм го проверявала, защото евентуално връщане засега не влиза в желанията на дъщеря ми. Ако наистина е така, това би трябвало да означава, че по същата аналогия се признават и бг дипломите там, ако има някаква спогодба, например.
А за изпита утре ще стискаме палци, естествено!!!

# 583
  • София
За правото не съм се интересувала, но преди 4 години архитектурата беше само по 5 годишна програма и излизаха направо магистри. Вече и те са на 2 степени. Говоря за Германия. Може и правото вече да е така.  newsm78

# 584
  • Пловдив
Аз имам предвид за България - не съм чула да има промени. Затова ми е интересно дали пък не съм пропуснала нещо като информация.

Общи условия

Активация на акаунт