Набор 93-и вече изкласи- 2

• 53 063
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Това не го ли пише в бележките за матурите или трябва някъде специално да се проверява?

# 556
Oфициалните бележки не са ни ги дали (поне на нас, не знам при Юлето как е), но там ще го пише.

# 557
И на нас не са ни давали нищо. Rolling Eyes
Казаха, че ще разлепят листове и всеки сам ще ходи да си провери.

# 558
Доколкото разбрах всички зрелостници ще бъдат разместени,т.е. няма да бъдат в своите училища. Дори ще се стараели да няма ученици от едно и също училище в една стая,не знам дали е възможно това(в по-малките градове например)и на какъв принцип ще разпределят учениците.Всички тези мерки ще се вземат за да няма подсказване и преписване.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 18:51 от monii

# 559
Разбрах в кои училища ще съм - 33 ОУ по БЕЛ и ПГКТ по Философия.
Второто изобщо не знам къде се намира (някъде в Студ.град). Така, като гледам списъка, само с една моя съученичка съвпадаме, но сме в различни зали.

# 560
На дъщеря ми са дали бележка, че е допусната до двата ДЗИ. Но там не пише къде ще ги държи. Доколкото тя е разбрала, по БЕЛ всеки си е в училището. За втората матура пък езиците пак били в нейното училище, така че пак щяла е там. Поне така било м.г.
Аз знам от минали години, че зрелостниците влизаха за матура с по две бележки, в едната от които пишеше даже в коя стая са разпределени. Такъв списък имало на вратата на всяка стая.
Въпросните списъци, които гледате, в регионалните инспекторати ли са изнесени или в училище?

# 561
И в моето училище през миналите години е било така, но сега не е.
Списъците бяха изнесени в училище. Peace

# 562
  • Пловдив
Тази година масово ще са пръснати по училищата. Ако пък някой се падне там, където учи, ще е чиста случайност

# 563
В сградата на моето училище се помещават две гимназии, но в различни смени, така че имам голям шанс да не се разкарвам Mr. Green

# 564
  • UK
На нас ни дадоха първата бележка, че сме допуснати до изпит преди две седмици. Другата с датите и часовете ще ни я дадат в деня на изпращането. На вас изискват ли ви "обходен лист"?  Thinking
Ние си знаем къде ще са матурите, де, по стаите има поне по 4-5 човека от нашите, така че ние сме си заедно общо взето.  Mr. Green

# 565
Питах щерката, каза, че не е и чувала за обходен лист. Всъщност освен през библиотеката, къде другаде могат да минат с него?

# 566
  • UK
На нас ни го искат за библиотеката, медицинската сестра и физическото.  Crossing Arms Само се чудят как да ни мотаят с глупости.

# 567
Утре е официалното изпращане на нашите деца в училище. Моят син е знаменосец, на мама красавеца и отличника Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Залегнал е здраво над учебници и сборници и се подготвя яко. Не може да повярва, че на училището му се вижда края Laughing
А аз още повече не мога да повярвам, че бузестото русокосо бебе вече е абитуриент Rolling Eyes
Честно казано - връщайки се назад във времето, сякаш вчера тръгна в първи клас, после в четвърти, после преместването ни в София............. Whistling

# 568
  • София
Изпращането в училището на сина ми е на 18ти по обяд, тогава би трябвало и да раздават дипломите за ДСД . Малък проблем може да се получи, тъй като преди това сутринта е на предварителен в УНСС, но ще гледаме да се включим навреме.

Мамите, ще присъствате ли на церемонията на децата в училище?
В нашия случай и родителите сме поканени, а след тържеството ще има коктейл.
С подаръка за класната по избора и покупката са отговорни момичетата от класа и за това нямам представа какво са измислили.

# 569
Нашето изпращане е на 15 май от 11;00 часа,след това по традиция класовете ходим на кафе,вечерта преди дискотеката някъде на ресторант и след това на дискотека :Д Програмата за целия ден е пълна..  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт