Седем часа разлика - тема 6

• 39 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Сигурно вече сте изкоментирали, но актрисата, която играе Стефанакова (Евелина Борисова), никак не ми допада като поведение пред камера. Много изкуствено играе, постоянно се задъхва, твърде много емоция и после - нищо... Изобщо не са улучили с избора си за нейната роля.

# 151

В този ред на мисли.....коя е майката на Явор?Първоначално мислех,че е Натали.Дали не може да се окаже тя? Thinking
Не е тя според мен, защото Стефанакови споменаха името Оля.

# 152
Аз пък забелязах, че Лютаков винаги играе, като че ли ще се разсмее.. това създава усещане за неискреност..

Помислих си го и аз първо, но не е винаги. Има определени сцени, в които създава съвсем друго усещане... затова и си мисля, че не е актьорската игра.

Натали е бездетна. И се облича като типична американка Simple Smile - забавлявам се всеки път като видя колко издържан "американски" образ има Simple Smile

# 153
# 154
Абе Лютаков и с къса и с дълга коса, все си е пич. Чудя се защо го криха толкова време този хубав мъж, той си е направо радост за окото. Даже се чудех защо не съм го виждала в театрите, които доста често посещавам, пък той играел във Варна

# 155
Хаха ние си го гледахме във Варна.. но лично аз не смятам, че е кой знае колко хубав мъж..а и като актьорска игра съм виждала и по добра..

# 156
Хаха ние си го гледахме във Варна.. но лично аз не смятам, че е кой знае колко хубав мъж..а и като актьорска игра съм виждала и по добра..

Не че толкова е хубав, колкото е много чаровен. Има ужасно големи очи и много заразителна усмивка. А според мен си играе много добре човека. В началото беше супер дървен, ама сега е перфектен. А тази лукавата усмивка и аз съм я забелязала. Може да е част от образа, все пак го играе доста загадъчен човек.

# 157
хахаха, щастливци сте вие във Варна. Аз явно съм пристрастна. Много ми е чаровен, май точно по такива мъже си падам, не че някога съм имала такъв до себе си:)Simple SmileSimple Smile. Относно актьорската му игра, отначало наистина беше малко дървен, но в последствие се поочупи и се справя все по - добре. Какво се крие зад загадъчната му усмивка и какви призраци крие в гардероба тепърва предстои да разберем Убедена съм, че призраци има и те не са свързани само с мъртвата му жена. Все пак се надявам той наистина да е положителния герой. Като гледах по БТВ накакво интервю с част от екипа по повод започването на снимките, той каза, че ще играе положителния герой.

# 158
Благодаря taxidy! По ми е спокойно като знам, че героя на Симеон Лютаков
е положителен. Значи все пак има надежда за съдебната система в България.
За Таня Стоева също.

# 159
Сигурно вече сте изкоментирали, но актрисата, която играе Стефанакова (Евелина Борисова), никак не ми допада като поведение пред камера. Много изкуствено играе, постоянно се задъхва, твърде много емоция и после - нищо... Изобщо не са улучили с избора си за нейната роля.

Подкрепям това мнение. И аз не харесвам играта й. Много ми е изкуствена тая жена. и наистина, все е задъхана, сякаш има дихателни проблеми. Дразни ме.

# 160
Чудех се дали старият Лука /баща й/ знае за връзката на милата си щерка с Тренера newsm78

# 161
  • Ню Йорк
Чудех се дали старият Лука /баща й/ знае за връзката на милата си щерка с Тренера newsm78

Не бих се учудила ако знае ама си трае. И без това всички разбрахме, че не харесва зет си.

# 162
Лука обаче май успя да засее семето на съмнението в ума на Иванов.... той се държеше малко резервирано към Таня и  въпроса за доверието в любовта съвсем не беше случаен...

# 163
Натали много хубаво изпя Лудо младо - тръпки ме побиха.

# 164
Натали много хубаво изпя Лудо младо - тръпки ме побиха.

Не успях да я намеря на български - http://vbox7.com/play:020ff544&al=2&vid=6972909 - специално и за Роми....

Общи условия

Активация на акаунт