Седем часа разлика - тема 6

• 39 582
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
да бяха писали нещо полезно - за сезоните, сюжетните линии - общи насоки..

# 286
вижте нещо интересно за Явор http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1153486

# 287
  • Бургас
Явно ще има някой серизно пострадал при екшъна,който ще дават тази вечер,защото преди време нали даваха Бони,че ще играе медицинска сестра във втори сезон.Ще обгрижва някой от главните герои сигурно.
А актьорът,който играе Явор,не участва ли в рекламата на македонска наденица Леки?

# 288

А актьорът,който играе Явор,не участва ли в рекламата на македонска наденица Леки?

хихи да, и аз го разпознах  Mr. Green

# 289
Присъединявам се към темичката  в нетърпеливо очакване днес  на последния епизод от първия сезон. И докато чакам, все ми се въртят едни мисли из главата, които ще споделя с удоволствие, дано са интересни и за другите. Тъй като сериалът е много логичен, според мен, отговорът на въпроса кой причини побоя и изнасилването, се крие в основният конфликт в сериала, който, тепърва ще се разгръща. Това е конфликтът между българската мафия в лицето на Милото, и руската мафия в лицето на Распутин. Ще излезе, че Распутин има доста важни интерси в България и неизбежно е в конкуренция на българските мафиоти, или поне на Милото. Може би конфликтът ще бъде по повод на парка Странджа. Самият сериал започна с две сцени -два удара- на българската мафия- срещу прокурор Неделчев, и от страна на Распутин- срещу Боян Стоев. Таня Стоева още от първия епизод беше следена от някой и фотографирана как се среща с Милото . Съвсем логично е това да е руската мафия, която знае, че Таня е човекът на българската мафия в съдебната система. Оттам според мен, трябва да се търси и мотивът за нападението срещу Мая - руската мафия- Распутин или друг над него, чудесно знаят как да уязвят Таня- чрез дъщеря й, разбира се. Отгледана сама от нея, Мая е най-ценното за Таня. В тоя ред на мисли, Тео се явява случаен човек на местопрестъплението - на неподходящото място в неподходящо време, както се казва в кримките. С това си обяснявам защо пострада много по- леко, не той е бил търсената жертва. Дали пък  човекът с маската, който даваха като страничен наблюдател да надзирава самия побой, не беше самият Распутин,който всъщност изобщо не се нуждае от инвалидна количка? Логично е да се окаже, че Распутин  е доста добре информиран за много неща в България, включително  иза това , че Боян е брат на Таня Стоева. Така си обяснявам и неговият интерес към "Избата", иначе защо му е тази кръчма на един руски мафиот. Показателно беие и че Распутин присъства в последния епизод на рождения ден на Мая-Анджи. Той е дошъл да контролира нещата около нея, , а не да гледа торти  и свещички.Айде стига толкова разсъждения засега , че да не досаждам Wink, че от личен опит знам, че дългите постове, не се четат много-много. Приятно и вълнуващо гледане довечера  Sunglasses
Извинявам се , ако вече някой е писал подобни разсъждения.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 17:16 от Monica21

# 290
  bouquetМоника 21

# 291
Моника21, хареса ми. И аз мисля, че Разпутин не е инвалид, да видим.

# 292
Момичета готови ли сте за края на сезона тази вечер.Приятно гледане  bouquet

# 293
Ще се прежаля да го гледам тоя финален епизод за сезона! Айде дано има поне някакво развитие!

# 294
Распутин сега и хипнотизатор се извъди. Само че бързо ,бързо обвини Тео

# 295
Забъркаха ни нова каша ...

# 296
ей ся Дейзи ланг ще дойде да ги набие всичките

# 297
Распутин като Кашпировски го раздаваше  hahaha И как така той я хипнотизираше на английски? Не знам много за хипнозата, но не е ли малко трудно да те хипнотозират на чужд език?

Тео като някакво абсолютно пуберче - репчи се на някакъв бияч, който е поне три пъти колкото него на ръст и мускули  ooooh!

Иначе всички, които предположиха че адвоката е баща на Мая - честито - познахме
Дано има някакво разрешение на загадките, че няма да ги чакам до месец март да открия, че някой като Чушката е баш боса на руско-американо-бг мафията

# 298
Айдеее, Васко се нахендри у хоремага

# 299
  • София
Айдеее, Васко се нахендри у хоремага
А Аги,ще е отдавна изгубената му изгора с ,която се е опитал да емигрира Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт