Седем часа разлика - тема 6

• 39 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Аз залагам на брат близнак. Това беше първото, което ми хрумна, когато ги видях.

# 541
Милото ще оживее, макар че наистина Гончев го направи на решето, ама той е "мъжко момче" и ще се справи Wink
За образа на Иван Иванов - според мен е абсолютно реален, аз познавам такъв човек и той в момента е прокурор. И на него, както на Иванов, не му е лесно, но човек не може да избяга от себе си. Хубаво е , че са вкарали този образ във филма, а още по-хубаво е , ако сценаристите са решили Иванов да преодолее огорчението си от Таня и да й прости, че го е лъгала. Това също няма да е много далече от реалността, такива работи се случват, още повече, че стана ясно, че Иванов страда не по-малко от Таня и няма да му е необходимо чак толкова убеждаване.
Комплименти за malko slance, клипчето с Таня и Иванов е въздействащо!!!  bouquet

# 542
Харесвам Иванов, защото харесвам Лютаков. Колкото и да се опитвам да се абстрахирам от актьора и да гледам само образа, не мога. Но от друга страна, харесвам хора с кауза. Той може да не е професионалист в чист вид ама поне има чувство за справедливост и това чувство го води. Такива хора са малко още повече в корумпираната ни правосъдна система. По - добре един човек да се води от чувства, отколкото само от пари. Така мисля аз!

# 543
  • В най - голямото село
Цитат
Аз залагам на брат близнак. Това беше първото, което ми хрумна, когато ги видях.

И аз това предположих.

# 544
  • София
Познат, който се е снимал във втория сезон разказа интересни сцени от болницата с Милото...та така - жив бил и сънувал еротични сънища с адреналинките даже  Wink

# 545
Monica21, rадвам се че има такъв реален човек, който се идентифицира с Иванов.
Това е много прекрасно. Това ми връща вярата и надеждата. Милото казва
много знакови реплики, но не мога да кажа, че е от добрия отбор. Не знам
каква ще е неговата съдба, но определено хора като него трябва да се опомнят.
Че образът на Милото има ценностна система е вярно. Той обича детето си и Танчето.
Дори имам чувството, че когато я дърпаше за косата, пак вярваше, че не тя е посегнала
на детето му. Предпочиташе да се освободи от Гончев. Да го отстрани физически.
Лука, Тренера и Стефанакова, не ми се иска да имат продължително бъдеще.
Таня Стоева трябва да е до Иванов, защото много добре владее изкуството на оцеляването.
А и любовта между Таня и Иванов ми харесва. В началото и двамата може да са имали
користни мисли един към друг, но стигнаха далеч. Чувствата им са истински. Malko_ Slance,
подкрепям те за цитата- По - добре един човек да се води от чувства, отколкото само от пари.
Много добре казано.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 15:19 от lulu7

# 546
  • в 1001-та нощ
Мисля,че е жив.
Когато прибират трупове ги завиват целите.
Тези двамата -не бяха  Laughing

Много ми е объркан филма Thinking с този Миро,Красивия, Боян и американката-ревнивка.

+1 - виждаше се и система - банка, която му виси (и се влива) - на труп е безсмислено  Mr. Green

# 547
Мисля,че е жив.
Когато прибират трупове ги завиват целите.
Тези двамата -не бяха  Laughing

Много ми е объркан филма Thinking с този Миро,Красивия, Боян и американката-ревнивка.

+1 - виждаше се и система - банка, която му виси (и се влива) - на труп е безсмислено  Mr. Green
не ги ли вкарваха в линейка на Бърза помощ?

# 548
  • в 1001-та нощ
е аз уж гледах как ги бутат на леглата в болницата, може и да съм се разсеяла  newsm78

# 549
И аз съм много разсеяна, но останах с впечатление, че ще ги спасяват.  Laughing

# 550
Распутин проходи, а Милото сяда в инвалидната количка.

# 551
lulu7, за щастие, хора като Иванов идеалисти и с чувство за справедливост има навсякъде - не само в прокуратурата. както разбира се има и много други като Къртев, сигурно има и такива като прокурор Неделчев - били откъм престъпната страна и после от към справедливата. Само че дали тези като Иванов или тези като Къртев побеждават, какво ли ще каже по нататък сериала по въпроса ще видим. Иска ми се поне на филм доброто да победи

# 552
  • София
Това с появата на Миро ми напомня на появата на Иван Юруков като братовчед на един герой дето пак беше убит от Забранена Любов

# 553
  • Бургас
И аз харесвам Иванов главно заради Лютаков.
Прекрасно е един човек да се води и от чувства... не само от пари. В нашата съдебна система аз обаче почти не съм срещала такъв. Tired
Дано станат повече не само на филм...

За Миро определено не беше халюцинация. Ама ... тъпо ми се видя. Нали трябва обаче филм и интрига да има Whistling

# 554
На мен пък ми се върти някаква конспирация, Миро плюс още някой, изиграват убийството му... дръпват записа с "изнасилването" на Роки, знаят, че Таня е поръчител и манипулират ситуацията. "Неслучайно" (уговорката стана традиционна за тоя филм) събитията в хотела бяха дадени в представите на Таня преди всичко... Сега трупа на местопрестъплението и всички подробности как са ги натаманили..., ама нищо де, лаф да става. Аз не приемам нищо насериозно, тъй че, ако се окаже на Миро близнак, братчед, двойник или обикновена халюцинация, все тая.

Общи условия

Активация на акаунт