Седем часа разлика - тема 6

• 39 582
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз не разбирам тия, които само критикуват, защо си губят толкова време, часове наред, за да гледат. Нямате ли си по-интересни занимания? На мен пък сериалът ми харесва, казвам го като човек, който не гледа телевизия от 10 години. От любопитство си изтеглих първата серия, когаго вече беше излъчена 19-та и изгледах всичките за три дни. Да, очаквах повече развръзка накрая, но... нали трябва да се пази любопитството за втория сезон. Я се забавлявайте повече, а не търсете само кусури! Peace

# 436
Тъп край на първи сезон. Sick

# 437
Края като цяло ми хареса, макар, че не чакам с някакво завидно нетърпение втория сезон, напротив - радвам се, че ще гледам Джаро спокойно.  Mr. Green
Много нови въпроси не ми станаха ясни.  Confused
Най-вече какво общо има тренера, с онзи любовник на Таня /Георги Стайков/ от Виена, сигурно не случайно се спомена именно Виена.
Какво си казаха тренера и Пол, когато първия беше в NY.?

Изрично си спомням, че нападнатия прокурор каза - 'Миро и красив младеж', значи Миро не е красивия, но как е жив, или Таня и Орлин са пили еднакви хапчета за халюцинации?
Миро с кого всъщност играеше, с Таня, но явно и срещу Таня /не е с МИлото/.?

Васко се е запознал в затвора с ЛУка, или със Стефанаков, това ми обягна също?

Разпутин мисля, че ще убие Нина след края на танца, аз се надявах да го видим снощи този момент. Той пред никой не е разкривал, че ходи - очаквам да я ликвидира и да я освободи за кастингите на България търси талант.  Mr. Green

# 438
Какво стана тази вечер?
Къде беше развръзката? Или беше завръзка за следващия сезон, който трябва да чакаме ... колко време?  newsm78

Присъединявам се към питането и недоумението? newsm78

Стреляха по Милото... Ужас! Остава да го убият и няма да гледам продължението на филма.

И аз! Crossing Arms

# 439
  • София
Дали да не си направим и тениски " Не ми пука кой нападна Тео и Мая"  Twisted Evil

Joy Joy Joy Даааааааааа  Joy

# 440
 Mr. Green Н е еМиро това, друг герой е. Въпреки, че накрая на надписите пишеше Миро срещу Димо Алексиев.
Но ако пък се окаже Миро, аз ще съм най-щастлива, но няма да е:)

# 441
Да вземете да се засрамите ли, що ли?
Прекрасни БГ филми виждам.
Ама имало тука нещо непоръбено, ама там нещо  да се дооправело....
Имат ли шанс българските ТВ гледателки да се сетят, че им се предлага нещо извън детсткоплощадскитепясъчниковомалоумноежедневни празногледания ?
 Елате на себе си, и оценете какво ви се дава, матрони! Критиката на по салата и ракия, е като чифтето пищови на гол тумбак, мили ми.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 07:06 от Джи

# 442
Mr. Green Н е еМиро това, друг герой е. Въпреки, че накрая на надписите пишеше Миро срещу Димо Алексиев.
Но ако пък се окаже Миро, аз ще съм най-щастлива, но няма да е:)

И аз така. Като го видях след първоначалния шок си викам - Брех Димо Алексиев пак се уреди, ще му се радваме. Сладур е! Ама някак не ми се връзва да е Миро, не знам.

# 443
Васко се е запознал в затвора с ЛУка, или със Стефанаков, това ми обягна също?

В затвора Васко се е запознал с бащата на Стефанаков (това чух аз) и затова работи при Стефанаков като шофЕр, а не при Лука-та, примерно. Според мен, Лука е ченгето, което ги е разделило с Аги, освен, ако съм пропуснала някоя развръзка, която да опровергава това, че не гледам много внимателно.

# 444
тогава ясно излиза, че ЛУка ги е задържал - не случайно ни занимаваха толкова надълго с тази сантиментална история.  Mr. Green  цели да покаже за сетен път колко е зъл ЛУка.
явно той определено има общо с нещата около Таня, той мисля я е преследвал /това стана ли ясно/ и снимал, но не доказва, че има общо с нападението над Мая и Тео.  Thinking
Коцев също не е, той според мен просто помага на Таня. и мисля, че знаеше за Стефанаков, и най-вече, Таня знае, че Кирил знае, че Пол е баща на Мая, затова спокойно говореше пред него.  Crazy

в крайна сметка кой нападна младите си остава загадка и то все по-заплетена.
кой уби МИро също  - по телосложение не приличаше нито на Коцев, още по-малко на Лука. ако МИро изобщо е мъртъв де.

аз мислех, че е Разпутин, но той излезе много човечен и миличък.

аз изтървах козите на сериала още в началото, почнах да гледам някъде от 4, 5 епизод, и нещата  които говоря може да са пълни небивалици, надявам се някой по-запознат да ме контрира.

# 445
# 446

Коцев също не е, той според мен просто помага на Таня. и мисля, че знаеше за Стефанаков, и най-вече, Таня знае, че Кирил знае, че Пол е баща на Мая, затова спокойно говореше пред него.  Crazy

А според мен - не. Как така се оказа на улицата, вмъкна я насилствено в и я упои, за да й помогне? Тя не беше заплашена от нищо, просто си вървеше по улицата. Аз вече вече сигурна, че Тренерът е този, който се грижи около Таня да няма мъж. Той е изгонил Павел навремето като е видял, че работата е сериозна. Героят на Георги Стайков също е негов човек - не случайно той още в началото се опитваше да изведе Таня и Мая във Виена, което явно се опитва да направи и Тренера (засега незнайно защо). Според мен той стои и зад организацията на покушенията от последния епизод. Таня му се довери, че е влюбена - за него не е трудно да разбере в кого и да го разкара. Струва ми се, че той по някакъв начин стои и зад стрелбата на Милото, въпреки че на практика Гончев свърши това. Стори ми се, че Гончев е заблуден и си мисли, че дирижира нещата, а всъщност диригентът е друг. И последно - почти съм сигурна, че в колата беше Роки. А възможно ли е Роки да не е син на Милото, а на Тренера?

Не се бях сетила за Лука - но подчертаха дебелия глас. Друг е въпросът дали за толкова години Васко няма да го разпознае? newsm78  Наистина ако Лука е ченгето, има смисъл да ни занимават с цялата тази история, иначе беше ни в клин, ни в ръкав тази протяжна история на второстепенни герои, които много малко ни вълнуват.

# 447
Роки ли  Shocked я да пусна да видя.

Тренера явно от някъде е научил, че Таня е заплашена, и я спасява - дали я подслушва, дали я следи, дали Гончев му е казал и са планирали стрелбата заедно ... не се знае.

# 448
Ако я спасяваше, защо ще я упоява?
И определено не беше доволен от разговора, който Таня проведе...

# 449
Ако я спасяваше, защо ще я упоява?

за да я успокой, да не буйства и да се опитва да бяга веднага.

Общи условия

Активация на акаунт