Седем часа разлика - тема 6

• 39 579
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
За Явор дори четох че го спирали по улиците с "Ей, наркоманче" .. перфектна игра
И в някаква статия пишеше подобно, от една страна неприятно сравнение, но от друга перфектно справяне с ролята и аз харесах играта - мн истински - браво на момчето!

По-назад обсъждахте, че участва в рекламата на Наденица Македонска или нещо такова беше -  Mr. Green познах го.
Обаче в една от рекламите на МТел, там където сцената е в 1 библиотека и играят тенис на маса не са ли той и Чушката от сериала  newsm78

# 676
Това беше със сигурност показано, когато Таня го хвана, че е "обсебен" от Милото. Ще видим тепърва каква точно е историята...
Дано се случи във втори сезон. Има някакво "обсебване" на Иванов от Милото.
Обаче и Милото се страхува от него. Вече се сещам за две срещи в ресторанта на Милото.
Иванов не беше поканен, но отиде да разговаря с Милото. При първата среща Иванов каза на
Милото да не се приближава повече до Таня Стоева и Мая Стоева. След нея Милото обърна
няколко маси. Дали ревнува или просто разбира, че светът му се срива? Може би пък наистина
е замесен в нападението. При втората среща Иванов отиде да разпитва Роки. След тази среща
Милото пусна визитката на Иванов в чаша с вода. В този случай най- вероятно постъпва като
ревностен баща или пак светът му пропада.

# 677
Привет!

Много нещо сте изписали днес, докато аз се поразсейвах извън града...
Интересни коментари, които ме предизвикват и аз да напиша нещо.

Мъчно ми е, че сезонът свърши и сега ми остава само да преглеждам вашите коментари и носталгично да си преповтарям някои по-любими епизоди от сериала.
За Гончев мога да кажа само - Браво на актьорската му игра! Страхотен е! В репортажа за деня на бащата така се беше дегизирал, че изобщо не можах да го позная (явно популярността го гони и се крие от фенките Laughing). Много добре изигра "разбито сърце" Peace - чак ми се доплака за него. Абе изобщо Танчето много черги подпали  - май, доста  мъже ще се опарят покрай нея ...  Гончев вече дигна пушилка и сигурно ще отпадне от играта. Едва ли Танчето ще успее да го спаси от затвора, щото около нея стана много напечено.

Милото определено ще има челен сблъсък с Иванов (и закона). Ако някой извади компромати за Иванов, това ще е само Милото. При всички случаи той има и други свои хора в съдебната система - съмнявам се да разчита само на това "чучело" Къртев.  Във всеки случай няма да се спре пред нищо, за да защити позициите си.

# 678
За Явор дори четох че го спирали по улиците с "Ей, наркоманче" .. перфектна игра
И в някаква статия пишеше подобно, от една страна неприятно сравнение, но от друга перфектно справяне с ролята и аз харесах играта - мн истински - браво на момчето!

По-назад обсъждахте, че участва в рекламата на Наденица Македонска или нещо такова беше -  Mr. Green познах го.
Обаче в една от рекламите на МТел, там където сцената е в 1 библиотека и играят тенис на маса не са ли той и Чушката от сериала  newsm78

да да, чушката е, играе тенис с Пацо от Стъкления дом.
а гледали ли сте рекламата с МИлото на Мтел?

p.p. ето я http://vbox7.com/play:a31211eb  много тъпа  Mr. Green

# 679
Как Неделчев е разпознал миро по татуса, след като ясно се вижда във фитнес -залата, че Миро няма татуси;) Явно новият "Миро" ще има  Mr. Green

# 680
  • Велико Търново
Обаче в една от рекламите на МТел, там където сцената е в 1 библиотека и играят тенис на маса не са ли той и Чушката от сериала  newsm78
да да, чушката е, играе тенис с Пацо от Стъкления дом.
Рекламата не беше ли на някакво кафе 3 в 1, а не на Мтел? Не че това има значение в момента, де... защото се сещам какво се има предвид. Та... за Емил Котев (Чушката) не съм забелязала дали участва, но със сигурност другото момче не е Александър Кадиев (Пацо) - в началото и аз се заблудих така, но след това много внимателно гледах и вече съм убедена, че не е той. Затова пък и на мен, както на anny_, все повече започва да ми прилича на Павлин Петрунов (Явор). Отсега нататък започвам да се съсредоточавам в "търсене" на Котев  Laughing

а гледали ли сте рекламата с МИлото на Мтел?
p.p. ето я http://vbox7.com/play:a31211eb  много тъпа  Mr. Green
Понякога запомнящото се в рекламите е именно "тъпотата" им. Знае ли човек дали създателите не залагат точно на това... Wink
Между впрочем - Калин Сърменов, или по-точно неговото рекламно студио "Златен век", е от тези създатели. Който иска, може да погледне портфолиото на фирмата - http://www.zlatenvek.eu . Според мен дори е много вероятно той да е и автор на музиката към някои от клиповете (без адаптираните, разбира се), а че е "дал" гласа си във всичките (или почти всичките), е 100% сигурно. Освен това гласът на Калин Сърменов е и "глас" на бТВ Екшън.

Как Неделчев е разпознал миро по татуса, след като ясно се вижда във фитнес -залата, че Миро няма татуси;) Явно новият "Миро" ще има  Mr. Green
Ееее... Слаш, ти пък... те не са чули какво е казал прокурор Неделчев, искаш Миро във фитнеса да са огледали  Mr. Green

# 681
абе хора заблудили сте се - друг филм сте гледали..
пък Лулу какви ги къдри не е истина - и едната и другата..
татуировката е една - на красивия младеж, другия нападател е Миро(респ. двойникът му)
рекламата е на 3в1 и верно че много напоня за Пацо единия, но е Яшката всъщност.. другия незнам дали е чушлето (веднага ще проверя)

# 682
Здравейте!

Милото си има сблъсиците с Иванов. Обаче сега вече ще има и със закона.
Само, че първо трябва да се възстанови. А Гончев какви ще ги къдри в затвора
не знам. Веднага ще се разбере, че е асистент на Стоева и оттам всичко
тръгва по реда към нея. Изобщо напечено става около Стоева.
Иванов първо трябва да се опомни от физическия удар, но да кажем, че
той поне не е ранен. Сещам се да отбележа, че Иванов и Милото са засегнати от
действията на Стоева. Те реагират към нея почти еднакво, което още един път
ми подсказва, че и двамата са влюбени в нея. Тя се опита и двамата да ги прикотка, но
те са истински мъже. Те просто са разочаровани от нея.
Милото има хора в съдебната система. Както се разбра има адвокати, прокурора Къртев.
Те дори всяка вечер са заедно в неговия ресторант. Това е много показателно. Милото е
бащицата, който ги храни и обува. Не е станало ясно само дали Милото има хора и в полицията.
Simpatikonia, и на мен ми е мъчно, че сезонът свърши. Затова се утешавам в тази тема.
Но очакването ми за втори сезон ми се увеличава.

# 683
Е, lulu7,  надявам се на "истинските мъже" бързо да им мине обидата от Таня. Все пак тя е само една "слаба жена"(на колкото и силна да се прави понякога), която се опитва да оцелее в един мъжки свят.  И все пак - симпатията си е симпатия, но законът си е закон. Тя и самата Таня веднъж каза, че правосъдието трябва да се опира върху законите, а не върху обществените настроения. Вярно е, че много й симпатизирам (дори и на Милото в някои моменти), но престъпленията им, особено тези свързани със служебното й положение, подлежат на санкция. Надявам се сценаристите да вярват поне малко в съдебната система и да покажат наказуемост от страна на закона (разбирай от страна на Иванов и системата). Или поне да намесят пръста на Провидението, което да въздаде някаква справедливост. Така де, "хепи енд"-ът е хубаво нещо, но трябва да има и справедливост.

Искрено се надявам сериалът да не се разводнява и разтегля много, а да има един силен и реалистичен край. Peace

Ще чакаме със затаен дъх. Rolling Eyes

# 684
  • София

Искрено се надявам сериалът да не се разводнява и разтегля много, а да има един силен и реалистичен край. Peace

Е то ако системата "победи" крят няма да е въобще реалистичен!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 685
Е, Simpatikonia и аз очаквам силен и реалистичен край. Дори смятам, че
първи сезон завърши съвсем реалистично. Сценаристите не ни разочароват.
Но си мисля, че ще има втори сезон, а даже и трети.
Кога ще ги пуснат изобщо не знам, но ми се иска да се случи в 2012.

# 686
В едно интервю Ваня Цветкова каза, че силната Таня Стоева, за която няма невъзможни неща, се среща с нещо, което не може да победи и се превръща в една ранима, уязвима и наистина слаба жена. Така че, за който очаква тя да покаже колко е силна, май ще остане разочарован.  Мен ме гложди кое ли е това нещо...

За реалистичността и аз си мисля, че ролята на системата трябва да е премерена - да не е съвсем отхвърлена, но не и да влязат всички престъпници в затвора и с това да свърши филмът. Че те дори и в американските филми, където полицията и редът са над всичко, често пъти имаме престъпления, които са морално оправдани и законово остават ненаказани...

# 687
  • София
В едно интервю Ваня Цветкова каза, че силната Таня Стоева, за която няма невъзможни неща, се среща с нещо, което не може да победи и се превръща в една ранима, уязвима и наистина слаба жена. Така че, за който очаква тя да покаже колко е силна, май ще остане разочарован.  Мен ме гложди кое ли е това нещо...

За реалистичността и аз си мисля, че ролята на системата трябва да е премерена - да не е съвсем отхвърлена, но не и да влязат всички престъпници в затвора и с това да свърши филмът. Че те дори и в американските филми, където полицията и редът са над всичко, често пъти имаме престъпления, които са морално оправдани и законово остават ненаказани...

Е ще оставят поне един навън, зада си оставят отворена вратичка за още сезони!  Laughing Laughing

# 688
С Таня определено ще стане нещо, с което ще пропадне. Самата Ваня Цветкова каза, че героинята й ще претърпи падение. Но какво ли ще е  Thinking

# 689
В едно интервю Ваня Цветкова каза, че силната Таня Стоева, за която няма невъзможни неща, се среща с нещо, което не може да победи и се превръща в една ранима, уязвима и наистина слаба жена. Така че, за който очаква тя да покаже колко е силна, май ще остане разочарован.  Мен ме гложди кое ли е това нещо...

Lulu25, сигурно това ще е любовната история с Иванов. Вече видяхме как се срещна с нея
и силите й не са вече големи. Но пък винаги има шанс. То Иванов трябва да компенсира
с повече сила. Аз виждам тук и скрит замисъл. Все пак тя е съдия, но той е прокурор.
Според мен Иванов ще потърси Стоева, когато е готов за работа. Спомням си, че тя веднъж
му каза, да й се обади, когато бъде готов да говорят за работа. Е, сега във втори сезон трябва
да ги видим как работят в екип.
Dama_kupa, падението на Стоева вече започна. И затова допринася Гончев. Сигурно от него
ще излезе нещо. Все си мисля, че той е поставено лице, работещо в услуга на Лука и Тренера.

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 10:52 от lulu7

Общи условия

Активация на акаунт