Честит празник на мама и тати!Добре ,че в нашата МК дават храната в еднократни кутийки. Много е удобно така, че иначе много трудно се намират от тези бурканчета за храна..
Честит празник на мама и тати!
. Пием АМ сутрин и вечер, кисело мляко само с бисквити, но отскоро и по няколко лъжички чисто - купувам мляко по БДС 3%.

Беше малко болен,днес сме на контролен преглед...дано му е минало,че да можем и ваксината да лсожим 

Много хубаво беше, има и снимки във FB. В къщи също беше добричка, аз очаквах да реве неистово от умора, но тя си хапна спокойно, поигра си с една съседска кака /на три годинки
/, като продължение на купона и после кротко се приготвихме за сън. Вчера обаче такъв сън му удари, 4 часа преди обед и близо три часа след обед и после към 20:30 заспа от раз, явно доста се е изтощила на купона.

Естествено, че ще пишеш където искаш, радвам се, че си решила да се завърнеш.

Смотана работа ... ще ходим на 27.12 на консултация и ще си поговорим с педи
Няма такъв кеф, това ми е за втори път от както родих и си е събитие. То вече и на таквиа неща почва да се радва човек. Аз като вляза да си измия косата и е нещо като празник в къщи ,а каво остава за токова чудо
Ама си трябваше, а и в четвъртък ще излизам сама вечера. Така че ако видите нещо фоерверки тогава да знаете излизам и го отбелязваме подобаващо. Решила съм, да ходя на коледното парти от работата. То се е видяло иначе ,че няма да мога да се видя по друг начин с колегите, а пък ми е мъчно за тях и доста се позабравихме