Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 300
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Куини, кураж мило майче!!!

Да почива в мир Станимир!!!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 556
Бъди силна Куини,  Flowers Rose Flowers Roseза мъничкия Станимирчо

И за мен днес е много тъжен ден, навършва се половин година от както моето мъниче си отиде  Cry

# 557
Po3uTo,QueenBee... Hug Ви силно момичета.... Cry

# 558
  • Варна
Куинче, плача с теб  Cry Бъди силна. Прегръщам те!

Рози, съжалявам миличка и ти бъди силна, сега трябва повече от всякога  Hug

# 559
QueenBee   Cry Никога не съжалявай за нещо което си пожелала да направиш или да ненаправиш това по никакъв начин не променя факта, че обичаш малкия си ангел и съм сигурна, че той знае това и ви гледа и закриля от небето.
За малкия Станимир  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Рози и за твоето детенце  Flowers Rose Flowers Rose .....Знам че не може да забравим миналото, но сега е най-важно да си спокойна и по-хубаво от бъдещето което те очаква няма.

Прегръщам ви момичета и много сили  Hug Hug Hug

# 560
За първи път днес отидах на гробчето ... Разплаках се, но след това ме обзе някакво спокойствие, не мога да го обясня. Вече знам къде е и мога да отида, когато си поискам.
Минавайки покрай паметниците, които се продаваха видях мъничка статуя на ангелче и разбрах, че искам нея да сложим на гробчето. Съвсем, съвсем мъничко ангелче, но много красиво ... Искам да посадя и дърво, много голо ми се стори там ... Дано ми е простил ...

Благодаря за подкрепата, момичета!

# 561
QueenBee това което си почуствала че трябва да сложиш ангелче на гробчето му го направи!Важното е това което човек чувства а това значи че и малкото ти починало детенце го иска.Има връзка между живите и мъртвите.И така когато ти е мъчно можеш да отидеш там по което време искаш.Почувствала си се спокойна защото детенцето знае че си отишла на гробчето му и то има нужда от теб независимо че е на друго място което ние хората не виждаме.Но го има това място някъде незнам и аз къде точно.....след много много години вероятно ще разберем.QueenBee искам да ти кажа че ти винаги ще си майка на това детенце  защото ти си му дала живот и то се е родило независимо че обстоятелствата не са се развили благоприятно и лошото се е случило.То не те е забравило и няма да те забрави.Никое дете не забравя майка си.Всяко детенце обича майка си и съм сигурна че то е около теб и че душата му е жива!Бъди сигурна че е така!Не плачи ходи на гробчето му и ще видиш че ще се чувстваш по-добре защото ще сте по-близо един до друг и тази невинна душичка има нужда да те вижда и да вижда усмивка а не сълзи по лицето на своята скъпа майчица.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 15:55 от ice_

# 562
Исе, много истина има в думите ти! Благодаря!  Hug

# 563
  • Варна
Куини Hug. Нека почива в мир Станимирчо.
РоЗиТо  Hug. Бъди силна и мисли позитивно, хубавото при теб предстои.

# 564
  • Талант на 2012,2013 г.
Куини, мила моя... Heart Eyes какво да ти напиша? Не знам, повярвай. Децата ни ги няма, но същевременно са с нас. Те ни помагат и пазят. Пазят нас и братчетата и сестричетата си... Не тъгувай, миличка. Той е в по-добрият свят и ти го знаеш нали? Сега ще живеем за тези си дечица и за татковците им и останалите ни близки на земята. А в някой ден, когато сме си свършили работата тук на земята ще се преселим при тях. Завинаги. И те ще ни чакат. Hug Heart Eyes

Розито, ти си в самото начало. При теб е болката, ончаянието, и злобата дори ако щеш... Минах през това. Бъди силна, майче... Hug Heart Eyes

# 565
Лили  Sadмного сили мила в този тежък ден Praynig.
  party006 за твоят Станимирчо .
Мари и аз така си казвам и продължавам ,поне ще си отида от този свят с надеждата да видя детето си ,тогава всичко ще е друго ,мисля ,че наистина цялата болка и мъка остава тук .
И не забравяйте ,че нашите деца ,където и да са  са добре ,пазят ни и ни закрилят ,дават ни знаци ,но ние си мислим ,че подлудяваме или си втълпяваме ,но те наистина са нашите ангели пазители.

# 566
  • Талант на 2012,2013 г.
Не, не полудяваме. Истина е. Аз съм се убедила.

Пример: Отивам вчера да варя компот на огъня на който милият ми татко винаги правеше това вместо мене докато беше на тая земя. В процеса на работа стъпих в средата на счупен буркан...
Отвсякъде стъкла... И под него парче порцелан.

Нищо ми нямаше! Татко ме запази. Убедена съм!

Благодаря ти, тате... Hug Heart Eyes

Тук не става въпрос точно за детето ни, но и татко е там, където е и детето...

# 567
Татко ти е с твоето момче Мари ,след време всички ще бъдем заедно ,тук сме за кратко мила .Дали не е сън този живот ,който го живеем ,и истината да е там горе?

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 15:06 от kroelahai

# 568
На този ден преди 10 години аз бях най- щастливата жена и майка на света, защото родих прекрасен син. Днес трябваше да има празник вкъщи с торта и много усмивки. А сега - само болка, изгаряща болка.... Честит рожден ден, ангелче мое! Мама много те обича!

# 569
Vesi _к77   Cry много съжалявам .
за твоето ангелче   party006макар и толкова далеч. Sad

Общи условия

Активация на акаунт