Днес ми е мъчно, защото...15

• 46 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Докога трябва да слушам, че трябва да продължа напред, аз го правя колкото и да не ми се иска, какво да правя с тия философи акълии, омръзна ми.....

# 586
  • Талант на 2012,2013 г.
Спри да слушаш когото и да било. И живей така както ти диктува твоята съвест. Всичко останало е фалш... Hug

# 587
Хората трудно могат да разберат тази болка и понякога говорят и действат като идиоти ...

Мари е права ...

# 588
  • Талант на 2012,2013 г.
Куини ти си един от хората, които могат да ме разберат.  Hug Heart EyesМного лесно е да се стои отстрани и да се напътства. Но ако си нагазил във вонята от мъка... сам и с най-близките си само можеш да се измъкнеш.

Останалото е сеир...

# 589
Понякога и аз се ядосвам все още на реакциите на близките ми хора. Аз им обяснявам, че явно все още изживявам случилото се, дори след три години и те само ми повтарят да не го мисля и да не се тормозя! Как да стане? То не е куче, че да го забравиш след време. Понякога просто имам нужда да си спомня, да поплача и да потъгувам, поне това е заслужил ...

# 590
Всеки открива своя начин, по който да продължи да живее. И никой няма право да дава акъли. Аз най-мразя думите: Бъди силна! Особено изречени, когато на теб ти се вие от скръб и не искаш да си силна.

THE_dilian , Sad Hug

# 591
Мъчно ми е, гадно ми е, следващия път ще я питам тая, загубила ли е дете, че дава акъл как се живее след това.

# 592
Според мен в тази ситуация няма правилни фрази и думи. Понякога и аз не знам как бих постъпила на мястото на хората, които ни заобикалят ...

# 593
  • Талант на 2012,2013 г.
Куини, мисля си, че понякога една прегръдка е достатъчна. Много повече от думи, които ще наранят.

# 594
az i za ku4eto si oste stradam, to si zamina edna sedmica sled bebka. Dano si igraqt zaedno. Az tezi frazi gi podminavam s edno "mda". Taka ili ina4e samo horata, koito sa go prejiveli i tezi, koito sa prirodno 4uvstvitelni kum 4ujdata bolka mogat i znaqt kak da spestqt klishetata. Az sum v bolnica ot 5 sedmici i postoqnno si mislq za bebka. Dori se ulavqm, 4e nari4am beb4o "bebka", "tia", hem znam, 4e e mom4e i malko se strqskam ot tazi mi reakciq, no taka stoqt nestata. Kuraj na vsi4ki vi i specialno na teb Mari

# 595
.....моята мила баба снощи отиде на небето .......няма болка вече ....остана само празнотата.....
моля се и вярвам че там Горе е един по-добър свят , всички са здрави.....усмихнати и щастливи....дано се срещне с моите две дечица ..... и ги дари с любовта която аз не можах да им дам ....дано.....

# 596
  • Талант на 2012,2013 г.
la vie est belle, Hug Hug Hug

Hriska-, Hug Hug Hug

# 597
Hrisi  SadМного съжалявам .
 Flowers Rose Flowers Rose за твоята баба ,нека почива в мир душата и.

az i za ku4eto si oste stradam, to si zamina edna sedmica sled bebka. Dano si igraqt zaedno. Az tezi frazi gi podminavam s edno "mda". Taka ili ina4e samo horata, koito sa go prejiveli i tezi, koito sa prirodno 4uvstvitelni kum 4ujdata bolka mogat i znaqt kak da spestqt klishetata. Az sum v bolnica ot 5 sedmici i postoqnno si mislq za bebka. Dori se ulavqm, 4e nari4am beb4o "bebka", "tia", hem znam, 4e e mom4e i malko se strqskam ot tazi mi reakciq, no taka stoqt nestata. Kuraj na vsi4ki vi i specialno na teb Mari
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 598
la vie est belle , защо си в болница, миличка? Надявам се, просто за наблюдение. Гуш! Hug

Хриска, съжалявам за загубата на твоето бабче...
Мир на праха й! Flowers Rose Flowers Rose

# 599
Здравейте момичета...отдавна не съм следяла тази тема, защото гледам все по-рядко да ми става мъчно, но днес не мога да не споделя с вас... Sad
Днес ми е мъчно защото на този ден точно преди година, след една следобедна разходка с приятелки се прибрах и съпругът ми съобщи че са се обадили от болницата и че моята малка принцеса е станала ангелче. Дори нямах сили да я видя за последно, а и никой от семейството ми не ми позволи. Сега толкова съжалявам че не се сбогувах с нея, толкова съжалявам че ги послушах  Cry

Общи условия

Активация на акаунт