Отговори
# 405
_JenY_ , защо да е лошо, че е раздава подаръци. Не знам дали си спомняш периода, когато си била на тези години, но не е много приятно, когато гледаш как другите деца получават по-големи или по-хубави подаръци. Затова най-добре е еднакви лакомства. Пък и нали дядо Коледа идва на 24 срещу 25.

# 406
_JenY_ ,ние сме в Аксаково.Едната госпожа е пред пенсия и сега й се объркаха плановете,другата има ученичка и все за нея мисли........
she_moto ,в нашата детска градина се пита всяко дете какво си поръчва,и след това дядо Коледа им го носи....Който каквото си е поръчал.Според мен така е по-добре.....Всяка майка си преценява какво да купи на детето.Досега не съм я разочарова моята,първата година беше бебе Пони/89 лева/,миналата година барби с прически/64 лева/,тази година барби Рапунцел/40 лева/.И е страшно доволна ,че дядо Коледа й е донесъл желания подарък....
Сега хапвам и чакам мъжът ми да дойде и да ме закара на консултация...такъв дъжд вали тук....

# 407
здравейте в този дъждовен ден! утре е голям ден за юнака ми понеже дядо Коледа ще идва в яслата.и за мен ще е първо тържество затова и аз много се вълнувам.доколкото разбрах от лелките в яслата пък и от тананиканията на Боби,децата са подготвили песни игри танци и кой кот може Wink и дядо Коледа ще раздава желаните от тях(децата)подаръци.А иначе бебчето в корема ми много шава и понякога чак е болезнено,много трудно върша каквато и да е работа,мога само  да се оплаквам затова ще спра и ще ви пожелая една страхотна седмица Hug

# 408
  • Сфия
elisa555, почвай смело Гиназола, nevvy е права, че на повечето лекарства пише да не се употребяват по време не бременност. Аз миналата седмица го слагах това кремче. Като ти излезе МБ най-вероятно ще ти допълнят нещо, ако трябва.
По отношение на подаръците аз също мисля, че същинските такива в къщи е редно да се дават, а в детската градина - лакомства. Не бихте желали вашето дете да се прибере,  ревейки, че на дугото дядо Коледа донесъл еди какво си, а на него не. По този повод помня случка от моето детство. Идва дядо Мраз, раздава подаръци, да стигне до мен, ама не... Така и не идва моят ред. Аз рева, учителките притеснени, въртят се тюхкат се защо така се получава, упсокояват ме, че и аз ще получа, ама... Тръгва си дядо Мраз, всички се радват, а аз рева. Тогава пристига запъхтяна майка ми на вратата и много притеснена и гузна идва при мен и ми носи подарък, обяснявайки ми, че като идвала на сам срещанала ДМ и той й бил казал, че моят подарък останал на дъното на торбата, но не го бил видял. Е, не й повярвах, защото аз цялата влезнах в тази торба, за да проверя, но нямаше нищо. Тогава се светнах, че подаръците ги купуват майките и моята не можа да ме убеди повече в противното. А тя закъсняла жената...  Joy

# 409
_JenY_ , защо да е лошо, че е раздава подаръци. Не знам дали си спомняш периода, когато си била на тези години, но не е много приятно, когато гледаш как другите деца получават по-големи или по-хубави подаръци. Затова най-добре е еднакви лакомства. Пък и нали дядо Коледа идва на 24 срещу 25.

Казвам лошо, защото Ивка си написа писмото на Дядо Коледа и джуджетата даже му го предадоха Laughing Heart Eyes и когато имат тържество, тя е с надеждата че ще получи поне едно от нещата които си е пожелала. Обикновено тя е с няколко такива Laughing След като си я взема обаче е малко тъжна, затова че не е получила нито един подарък... и се почва от моя страна великото замазване на положението. Почвам да обяснявам че Дядо Коледа е дошъл само да ги види децата и да чуе какво са научили през годината / пеят и казват стихчета/, за наградки е раздал лакомства, а подаръците ще получат на Коледа Heart Eyes Милото ми детенце, добре че ми вярва още на тия измислици Laughing
starlet момента с влизането ти в чувала на дядо Мраз е бил уникален smile3521 Joy

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 13:41 от _JenY_

# 410
Подхванахме темата за дядо Коледа. Аз като си спомня какво разочарование беше за мен, че няма такова нещо и че всичко е лъжа си мисля да спестя това на детето/децата си. Т.е. ще гледам да се приближа до реалността без тотално да убия легендата. Нещо от рода на - дядо Коледа следи кой слуша и кой не и казва на родителите дали да купят подаръците и какви подаръци са си поръчали децата им. Аз не разбрах като старлет новината, но въпреки това беше много обидно за мен, че са ме държали в такава лъжа и измама. Ако искате вярвайте, ама си спомням как говорех с майка ми, докато тя беше с гръб и миеше чиниите, а аз бях седнала на един диван. Всичко си спомням от онзи момент.

# 411
major, благодаря за съвета и линка, сигурно ще се възползвам, защото тези отоци са ми голям проблем. Така беше и с първата ми бременност. Но тогава последните месеци бяха лятото и беше по-лесно. Повече движение и едни чехли да мога да налузя ми стигаше. Купих си едни в 8-мия месец и като родих и се опитах да ги обуя се оказа,че ще ги загубя по улиците- бяха с два номера по-големи от крака ми Laughing.
Оплаках се на свеките,че ми отичат краката/ нямах си и аз друга работа/, а тя ми вика "О, нищо ти няма, я виж те и моите са такива". Ама на нея конструкцията й е такава- тя няма глезени- краката й от прасеца до долу са си дебели и равни. А аз съм със много слаби прасци и глезени по принцип.

# 412
Росен от сега май не ми вярва, защото като каза, че иска писта за коли и аз му обяснявам как ще напишем писмо на Дядо Коледа, а той ми вика: "Не, аз искам ти да ми я купиш!"  Mr. Green Не знам дали, защото не иска да седи послушен или се притеснява, че Д.К. няма да получи писмото..... Simple Smile

# 413
аз се връщам от консултация - бебо си расте, моя корем също  Blush пуснах си болничен инай-хибавото, че доктора се съгласи да ми напише задължителния болничен от 30.12 - така де да поизлъжем системата, ама само заради мен трябвало да дойде на 30-ти затова ще трябва да го черпя....ще черпя кво да правя.... Mr. Green
тези дни ще ходя да ме види доки дето ще ме изражда....а бебо е застанал едно косо такова странично....

# 414
Да се включа и аз на коледната тематика. Моите родители до последно поддържаха идеята за дядо Мраз, но все ще се намери някой външен да те "светне" по въпроса  Mr. Green Мисля си, че е жестоко да не се опитаме да поддържаме пред децата си мита за белобрадия старец. Защо трябва да повтаряме грешките на родителите си ...
Относно детските градини, май всичко е въпрос на договорка м/у родителите. В групата на синът ми не се получи диалог - отказаха децата да имат еднакви подаръци, примерно книжки и някакви лакомства и плодове в торбичка. Мен не ме е страх от драми, защото на тази възраст винаги чуждото е по и най, такива сме хората, дори и възрастните  Wink Все сравняваме чуждото с нашето  Laughing

Днес излизам в болнични - 45 дни преди раждане ... вече нямам търпение да си гушна куклата  Heart Eyes

# 415
  • Варна
сина ми беше в Детското градче до Елитис, тържество за родителите също не правеха, но всяка година идваше дядо Коледа за цялата градина и раздаваше подаръците - месец преди това изкарваха списък отвън на таблото всяко дете какво си е пожелало, родителите купувахме подаръка и го носехме тайно в градината сутринта в деня на раздаването. така нямаше сърдити деца, че някой е получил нещо по-хубаво. стихотворения не ги учеха кой знае колко, но песнички да. следобед лелите си гледаха турските сериали, но децата си играеха и общо взето съм доста доволна от градината.
сега в училище събрахме по 5 лева, ще идват някакви артисти /дядо и снежанка предполагам/ да ги забавляват, плюс по 10 лева за подарък, някаква майка ще купува на всички едно и също, та да няма сърдити. чакам и аз с нетърпение да видя подаръка хаха
тая година мислех да му казвам, че такоз жуотно като дядо му коледа няма, ама си викам пък ше иде да го изръси в училище и ако има други деца, които все още не знаят, и ше има драми. като нищо и родителите да ми направят проблем. ай да си вярва там, после ше го смотам нещо хаха
а за наиграването в градината дето неви се чуди - мацо и лятото дето са по цял ден навън на двора няма умора, вечер беснеят до 11 #Crazy какво остава за зимата, мисията невъзможна просто  Simple Smile

п.п. излязоха ми резултатите от урокултурата - Без растеж на микробна флора. това означава ли, че нямам абсолютно никакви гадини?
мъжа ми пита фауна дали имало  Laughing

# 416
  • София
А моята Дари си идва от училище и плаче.Защо бе,маме?-питам аз,а тя -Ами Иво каза,че няма Дядо Коледа...Абе,викам,маме ,разбира се,че има! Просто...(и започвам да я подготвям за тази така неприятна новина) Иво е имал предвид,че  едва ли Дядо Коледа ще може да раздаде милиони подаръци само за една нощ и затова понякога се налага ние-родителите- да бъдем негови помощници,като подаръците ги слагаме ние под елхата.Ама иначе джуджетата ги изработват Mr. Green Милото ми дете!така искам да не свършва детството и и да може да вярва в чудеса!
 Пък и...кой знае...може би в Лапландия наистина живее добър,белобрад старец...

# 417
Като наближи Коледа, па като почнат тия реклами на всевъзможни глупости по ТВ то направо да ти се прииска да кодираш детските канали....Оня ден искам кукли Братс.Преди искаше Уинкс дето едната струва 40лв.Сега Братс и те на същите пари.След два дни Мечо Пух разказвача на приказки.Ми като го видях 100лв са му много от където и да го гледам.Кипна ми на шапката и и викам "Дъще, Дядо Коледа няма пари за толкова скъпи играчки".Тя ми вика ми те джуджетата ще го направят.ААААААААААА не мойто момиче, играките дето се рекламират се правят в заводи и ги продават фирми пройзводители на играчки и Дядо Коледа за да ги подари на децата трябва да ги купи.Ами ефекта беше поразителен, просто спря да иска играчки от реклами.То нестига че са големи глупости, ами и на безумни цени.....

# 418
  • Варна
Да ДЕСИ браво!Нямаш никой Карлсон там! Хе хе 4естито! А що изобщо пуска стерилна-нормалната е била с бактерия ли? те ги оцапват пробите в лабораториите май,аз в Лаборекспрес ходя.

Ми поне да ги оставят там да се побори4кат малко в градината,да гибирясат....не да ми го връщат "пълно с енергия,готово за нови подвизи у ДОМА"....ама кво да праиш

Ооооо снахата на Кирил Рашков с едногодишна присъда за незаконното притежание на костенурки! Ал Капоне и данъците!хе хе хеееееееееее  Не се сдържах да ви го напиша,сега го казаха по новините hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 419
Ха,Неви и аз така за Рашкови! ooooh! ooooh! ooooh!
Моят син вече не вярва в дядо Коледа,ама така е като играе с шестокласници. Wink
Деска,браво!То мъжът ти щеше да се почесва ако имаше намесена фауна тука. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт