Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Здравейте, бургаски мамчета Hug Макар и на патерици ви желая прекрасна година, изпълнена с много радостни трепети покрай здрави и красиви бебчета!!!
Специално честито на Танчето и january Hug Да са ви живи и здрави рожбите и да се слушкате взаимно!!! Това, което споделяте всеки ден, е супер интересно за такива като мен, на които не им е ясно какво точно предстои. Действа ми много успокояващо Hug Hug Hug
Що се отнася до мен, аз съм добре, като изключим темпа, с който качвам килограмите покрай празничните трапези. По тази причина днес звъня на йога центровете да питам дали има курс за бременни. Оказва се, че упражненията за бременни са специфични и отвсякъде ме отсвириха, защото на никой не му се поема риск. Единствено в "Хридая" има индивидуални курсове специално за бременни в рамките на 1 астрономически час на цената на 20 лв. Инструкторката ми се видя много приятна жена и ми каза, че ако се съберем 2 максимум 3 момичета ще може да си разделим сумата, а за група е по 6.50 лв на посещение, но трябва да се съберем минимум 5 момичета, за да се сформира. Ако някой има интерес, може да ми пише  Wink Центърът е в сградата на СМК.

# 541
Persona grata, аз преди време си търсих и аз като теб ударих на камък, а сега вече не се наемам, че аз не мога да се сгъна Simple Smile

# 542
Persona grata аз съм навита!
Преди и аз търсех, но тогава и жената от Хридая ме отсвири предлагайки ми само индивидуален курс.

# 543
  • Burgas, Bulgaria
и аз съм за  Peace

# 544
  • Бургас
Чудесно, значи се събираме засега 3 бременни йоги Mr. Green Ако сте сигурни, утре ще й звънна да видим дали ще ми потвърди казаното от днес, а именно - да си делим трите 20 лева или примерно 25.

# 545
Сериозна съм, че вече едвам мърдам  Mr. Green Само с разходки не става Embarassed
А да ви питам на някоя от вас почнаха ли да и отичат краката - моите от няколко дена започнаха и вечер краката ми са огромни  Shocked Sad

# 546
при отичане на кратата - като си легнеш си слагай възглавница под тях.
Причините са: задържане на вода, високо кръвно, дълго време изправена ...

# 547
добро утро мами
аз да се похваля че резултата от вчерашните добри тонове е че приема за болница се отлага за утре
ох вече нямам търпение,дали още утре ще стане нещо? ох дано
мерси за стисканите палчета на всички
днес се отдавам последно на почивка и малко подреждане в къщи,че много мразя някой да ми пипа нещата дори и чаши,чинии и т.н.
лек и спокоен ден на всички
п.п. вчера ми падна тапата newsm44

# 548
  • Бургас
Добро утро!

Сексилав, радвам се, че ти остана малко време до срещата с бебе и че процеса си е тръгнал!Утре ще чакаме новини!
Как са останалите мами?
Желаем лек и спокоен ден на всички!

# 549
Добро утро и от мен  bye

Сериозна съм, че вече едвам мърдам  Mr. Green Само с разходки не става Embarassed
А да ви питам на някоя от вас почнаха ли да и отичат краката - моите от няколко дена започнаха и вечер краката ми са огромни  Shocked Sad

Кажи на лекаря си за подуването, трябва и кръвното да ти измерят. Моят АГ ми проверява глезените всеки път, въпреки че му казвам, че нямам отоци - иска да е сигурен.

добро утро мами
аз да се похваля че резултата от вчерашните добри тонове е че приема за болница се отлага за утре
ох вече нямам търпение,дали още утре ще стане нещо? ох дано
мерси за стисканите палчета на всички
днес се отдавам последно на почивка и малко подреждане в къщи,че много мразя някой да ми пипа нещата дори и чаши,чинии и т.н.
лек и спокоен ден на всички
п.п. вчера ми падна тапата newsm44

Честито за тапата  Hug Дано раждането започне от само себе си и да мине възможно най-леко за теб  Praynig

ПП Каква зодия си  Sunglasses  (интересно ми стана, че ще подреждаш, щото не обичаш да ти пипат нещата- и аз съм така) Simple Smile

# 550
лъвче Laughing Laughing Laughing
мами да се похваля днес получих подаръка си от милка-торбичка с лакомства,добре ще ми дойдат Peace

# 551
Добро утро и от мен Simple Smile днес си поспинках  Embarassed
alexa - Към средата на месеца съм на консултация и задължително ще кажа на лекарката.
Да ви кажа аз съм козирог и пак не обичам да ми барат нещата, така че мисля това е до човек а не до зодия  Simple Smile

# 552
 Здравейте майчета:)

Как сте днес? Ние днес водихме Жорката на контролен преглед за килограмите и пъпчето. Пъпчето все още не ни е паднало. Май скоро може и да падне, но си ми е притеснително да го обработвам. Милото май като го почиствам със спирта му щипе и плаче.
Мамчета относно килограмите нищо не сме постигнали Sad. От изписването 28.12 до днес се оказа, че сме качили само 100 г. Ох като ми го каза, така се притесних, че съм оставяла детето гладно  Embarassed А ние си мислихме, че кърмата ми стига. Жорката си хапваше и си спинкаше кротко по три часа. Как да предположа, че не му стига. И сега се налага да започна да го дохранвам с АМ. Мислех си че няма да се наложи, но явно трябва.
Да питам майките, които са родили колко са качили вашите деца след първите 7 дена в къщи?

# 553
Танче,много отдавна беше,ще те подведа каквото и да кажа.Дано някое прясно мамче сподели.Опита ли консултация с ЛЛЛ?

# 554
Танче 100гр. са малко, мисля че мин. 200гр е добре, колко свалихте в болницата и ви изписаха, сега възстановихте ли физиологичната загуба? Някой мами от страх дали детето се храни достатъчно се цедят за да контролират дажбата:))
Решила ли си какво АМ да даваш, аз бих ти препоръчала Хип Комбиотик, поне аз съм решила това да давам на бебка, педиатърката вика ли ви отново след седмица за контрола? Също бих ти препоръчала да го заведеш и при Димитрова за преглед.

Общи условия

Активация на акаунт