Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Влади, знаеме ние, че няма да се оставиш! Радвам се , че си под наблюдение. Пожелавам ти успех и леко и безпроблемно раждане. Дано скоро се включиш като щастлива мама на здраво бебче   bouquet

# 391
  • На морето!
Влади, спокойно ми е вече за теб  Hug Сега ти пожелавам едно леко и безпроблемно раждане на здраво, красиво бебе и очаквам Новината днес или утре!
 Hug

# 392
Добро утро  Hug
Влади, пожелавам ти всичко да мине по вода   bouquet
Бонбонче и мен от дясно ме боли, но май са ребрата..
Jelly, добре дошла при нас  Hug

# 393
  • DE
Влади, успех и от мен! Simple Smile

# 394
  • Burgas
January, и аз много се радвам,че си под наблюдение в болницата..Нека Господ да е с теб  и да ти помогне да родиш по желания от теб начин едно здраво сладичко шушонче!Стискам палци и чакаме добрата вест!

# 395
Момичета, благодаря ви за пожеланията и стиснатите палчета - ободрявате ме като ви чета!!!  bouquet
Като гледам няма изгледи да се случат нещата днес. На третия преглед за разкритие/след хапчетата за изглаждане на шийката/ напредък няма и д-рката каза, че няма да ме качва в предродилна и да ми пуска система, защото така почти сигурно щялп да се стигне и до пукане на мехура, а ако въпреки това няма напъни, трябвало да премине към секцио. Тъй като кръвното е под контрол - чакаме чинно. Иначе имам някакви мнини контракции, които усещам вече и по-ниско в слабините/може беб да е слязъл по-надолу/.
Обгрижването в болницата за сега е на ниво - даже понякога ми идва прекалено, ама поне следят нещата ... надявам се и до края да е така и съм сигурна, че с операция или нормално - ще сме заедно и добре на финала у дома.
Иначе наоколо е "бъкано" с бебоци - някои се дерат непрестанно Crazy - откъде намират сили и енергия не знам Shocked - дано на нас се падат по-кротки и спокойни! Peace
jеlly, добре дошла в темичката - безпроблемно бременеене и здрав бебок да гушнеш накрая!!! Hug

# 396
  • Burgas, Bulgaria
ти на кой етаж си ,че има бебоци около теб  Heart Eyes

# 397
Ами на 4-ти ет. Има 2 стаи за патология и др. стаи са за родилки с бебенца.

# 398
  • Бургас
Хаха, януари, незнам дали беше само при мен, но моята щерка като се дереше една вечер ми се струваше не много, а на другата вечер като се нанесоха още 2 момичета в съседната стая техните бебоци все ревяха, единия ревне и събуди другия и така че чак дойдоха да им ги вземат за през нощта да се наспят момичетата, че то беше страшно. Дано ти се падне кротичко бебче, а то от жълтеничката няколко дни ще си поспи ...

# 399
  • На морето!
Много кофти, патологията да е на един етаж с бебетата. При теб не, защото при вас всичко е ок и скоро ще си гушкаш бебе, но ако на някого му се наложи да лежи за задържане, голяма депресия ще е...
Стискам палци, Влади, всичко ще е наред  Hug

# 400
  • Burgas, Bulgaria
ее супер ,че си на 4-тия ...аз миналия 5 и 6 януари ги прекарах в Патология  ,но на 3-тия ...там беше гадно-с общи бани на няколко стаи ....
Ох мила - късмет и така ти завиждам благородно  Heart Eyes

# 401
Simple Smile January късмет и от мен и пожелания за едно здраво и кротко бебче, което да гушкаш скоро

# 402
  • Бургас
Влади, стискам палци всичко да се случи по желания от теб начин и скоро да гушкаш най-пухкавия бебок  Hug

Моите кокони от снощи си ме подават без прекъсване- тъкмо оправя, нахраня и приспя едната и другата писне. Това продължава от снощи и незнам докога ще издържа- имам 2 часа сън до момента  Tired За да е пълна картинката ще имаме гости довечера, ММ ще се прибере малко преди тях, а аз съответно ни да оправя из нас, ни да сготвя мога  Crossing Arms Оплаках се- олекна ми  Mr. Green

# 403
  • Бургас
Влади, стискам палци всичко да се случи по желания от теб начин и скоро да гушкаш най-пухкавия бебок  Hug

Моите кокони от снощи си ме подават без прекъсване- тъкмо оправя, нахраня и приспя едната и другата писне. Това продължава от снощи и незнам докога ще издържа- имам 2 часа сън до момента  Tired За да е пълна картинката ще имаме гости довечера, ММ ще се прибере малко преди тях, а аз съответно ни да оправя из нас, ни да сготвя мога  Crossing Arms Оплаках се- олекна ми  Mr. Green
Страшно е това с безсънието, дано се позакрепиш физически, започвайки да спят повечко малките пиклички  Heart Eyes А гостите май сега не им е времето, дано си изкарате приятно и в приготвянето на масата да се включи мъжа ти.В момента положението е такова, все пак две моми и един момък чакат на теб, и от камък да си не се издържа  Simple Smile

# 404
  • На морето!
GJK , като ти дойдат гостите връчваш на единия прахосмукачката, на другия черпака, а ако има и още хора разпределяш им децата и си лягаш да си почиваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт