Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Burgas
Здравейте скъпи момичета, много се радвам отново да съм тук сред вас!
Честита Нова 2012 Година, с пожелание към всички вас и семействата ви да бъдете много здрави, щастливи и благословени!
С голяма радост и вълнение прочетох новината, че Влади е станала майка на прекрасната малка Стефания!
Влади, честита радост!Бъдете много щастливи  с таткото и малката ви дъщеричка и се обичайте много!
Нелка, честит рожден ден (с малко закъснение)Simple Smile!Скоро да гушкаш най-сладкото бебе!

Ние благополучно се завърнахме от София снощи към 22.00часа и все още не мога да си оправя и подредя къщата..след малко отиваме при личната да прегледа баткото че много лошо взе да кашля от както заминахме, а на малкия ще слага ваксина.После сме и на хомеопат, да го види и той, а пък и аз нещо съм хремава и ме боли гърлото от 2-3 дни..Но въпреки болежките си изкарахме много много добре..После пак ще пиша, че сега нямам никакво време..Прегръщам ви!

# 511
  • На морето!
Януари, прекрасна новина, радвам се, че всичко е наред и Дзвера ще си ви прибере двете заедно. Аз май няма да идвам скоро, не ме чакай  Rolling Eyes В януарската тема се обсъждаше точно това, което теб те вълнува около кърменето. Не съм казвала там, че си имаш бебче вече, за Танчето не се сдържах, но виждам, че не пишете и двете там и реших, че по-добре да си замълча.
Гигито нещо много лаконична тези дни. Защо така?
Аз най-после си оправих багажа. Доволна съм от себе си. По този повод да ви попитам, само първите ден, макс. 2 сте с нощници от ДМ, нали? Аз си приготвих дрешки, с които ми е удобно да кърмя и да се разхождам по коридора, надявам се още първия ден да си се преоблека с тях.
И друго се сещам- по време на визитациите, т.е. посещенията от близките как процедирахте? В ОБ се редувахме и излизахме за по 30 мин, за да може да остава поне една от нас при бебетата и да вика майката при нужда, но някой спомена, че по време на посещенията в ДМ имало опция бебето да се остави при сестрите в общата стая.
И таткото силно го вълнува кога и къде ще си види щерката, ако всичко е наред. Едни такива прозаични въпроси имам, но се опитвам да визуализирам всичко, което ни предстои, че неизвестното никак не ми се нрави.
Мерси за търпението на тези, които ще отговорят  Hug  bouquet

Жени, добре завърнала се!

# 512
Менина мисля, че няма да имаш проблем за нощницата да си я смениш с твои дрехи, аз си бях с нея трите дни. По време на посещенията от близките бебчетата са при майките в стаите, както и през осталото време при нормално раждалите. Близките влизат в стаята при вас със бебо. А таткото си вижда бебчето два часа след раждането, като ви качат в стаята. Поне при мен беше така, мъжа ми и нашите чакаха в коридора на 4 етаж и ни видяха веднага още като ни свалиха с асансьора и веднага дойдоха в стаята. Бебчо го взеха за 5 мин да го изкъпят и облекат и го доведоха. Наисина можеш да оставиш бебо и на сестрите, ако си изморена и не можеш да се грижиш за него.

# 513
  • На морето!
Менина мисля, че няма да имаш проблем за нощницата да си я смениш с твои дрехи, аз си бях с нея трите дни. По време на посещенията от близките бебчетата са при майките в стаите, както и през осталото време при нормално раждалите. Близките влизат в стаята при вас със бебо. А таткото си вижда бебчето два часа след раждането, като ви качат в стаята. Поне при мен беше така, мъжа ми и нашите чакаха в коридора на 4 етаж и ни видяха веднага още като ни свалиха с асансьора и веднага дойдоха в стаята. Бебчо го взеха за 5 мин да го изкъпят и облекат и го доведоха. Наисина можеш да оставиш бебо и на сестрите, ако си изморена и не можеш да се грижиш за него.
Супер, а по колко момичета са в стая- 3? Това, че близките влизат при родилката и не се налаг атя да виси в коридора по 40 мин. е наистина много добре.

# 514
  • Across the Multiverse
Има и по 2, но повечето са по 3.

# 515
Ами аз видях че са по три, аз имах късмет да съм сама в стаята Simple Smile Иначе да няма нужда да се стои в коридора.

# 516
мами аз днес направо съм под паника
като ходих на жк ми записаха тоновете,Ганчев ми вика че били слаби ,и наистина тогава се замислих че не съм усещала бебка от снощи,каза ми утре пак на запис и в четвъртък сутрин ме приемат
от там за мое успокоение ходих на запис в родилното,някой си доктор ги погледнал и казал че са добре
и преди малко ходих до Трепечов,за неговото мнение със всички записи от днес,не му харесаха изобщо и утре в 8.15 трябва да съм в болницата на 7ет. при него да ми ги запише и на техния апарат,и след това да каже какво да се прави,все пак ме вижда за първи път
ох тази вечер няма да се спи,много се притесних,поне и той потвърди че ще е момиче

# 517
мами имам един въпрос към раждащите мами,когато започнат истинските болки краката ви подкосяват ли се

# 518
мами имам един въпрос към раждащите мами,когато започнат истинските болки краката ви подкосяват ли се
Нямам спомен да са ми се подкосявали,но реално аз двата часа болки ги прекарах легнала в предродилна.А защо не те оставиха в Патологията щом им се виждат слаби тоновете и си с термин днес?Все си мисля,че ако бяха сериозно притеснени докторите нямаше да те пуснат вкъщи.Сега спокойно доколкото е възможно и утре да ни се похвалиш с добри новини. Hug

# 519
sexylove86 стискам палци всичко да е наред с бебчо, не се притеснявай, наспи се добре тази вечер и мисли за срещата с малкото човече Simple Smile. Моите крака не са се подкосявали, нека и другите мами да кажат.

# 520
  • На морето!
Не, не ми се подкосяваха краката. Болките в началото са поносими, силните идват съвсем в края. И аз като Деси си мисля, че щом са те пуснали да си ходиш не е толкова страшно. Ако беше щяха да са предизвикали раждане вече. Спокойно, не си помагаш с тази паника. Няма начин да не разбереш, когато започне раждането.

# 521
  • Бургас
Никога досега не ми се е случвало, но всяка жена е различна.
Мое мнение е, отивай в спешното и се прави, че имаш боки, настоявай да те приемат Peace
Потърси Душепеев и му кажи страховете си. Не изпадай в паника, и аз не вярвам да те върнат, ако са били толкова слаби тоновете. Най вероятно бебка е спяла и затова са били по нисички.

# 522
Здравейте, момичета!!!
sexylove86, на мен също не ми се подкосиха краката като разбрах, че е дошъл момента да започва раждането, а по-скоро се развълнувах и нямах търпение да се започва, че и да се свършва. Относно тоновете - наблюдавах реакцията на лекаря по време на моето раждане и понеже често падаха или се учестяваха много, а всичко това за тях беше притеснително и предприемаха различни действия - аз лично бих се запътила към патология. Там поне като бях в дните преди раждането поне по 10 пъти на денонощие слушаха тоновете+другите неща. Късмет! Peace
menina, в ДМ родилките са в стаи по 2, ако са със секцио и по 3, ако са с нормално раждане. При нормалното раждане бебето от родилно слиза в стаята директно с теб, а при секциото ти го дават на 2-рия ден, ако си се раздвижила в деня след операцията. По време на свижданията пускат по 2-ма човека при родилка/рядко по 3-ма/, а бебето стои при теб, освен, ако не пожелаеш да ти го вземат. Относно нощниците - аз през целия престои съм с техни - удобни са за кърмене, за спане и често си искам чиста, за да ми е комфортно. Не са нови, но са чисти. Два дни след операцията сложих и бельо. И спалното бельо си искаш и си сменяш - проблеми няма. Поздравления за стегнатия багаж - време беше!  bouquet
Дзверко, ако ме четеш - чакам с нетърпение да си ни прибереш и да сме заедно у дома! Heart Eyes

# 523
Мами, които сте раждали в ДМ - кажете какво занесохте за почерпка и къде го дадохте/оставихте?

# 524
Така като чета и в Девата е същото като в МБАЛ-а с тази разлика,че се пускат посетители в стаята,което си има и плюсове(родилката не стои на крака и бебчето може да се види от близките) и минуси(в това грипно време не е много удачно).
п.п Имам спомен,че когато раждах Петьо и неговите тонове паднаха по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт