Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 152
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, Танчето ми спретна супер изненада - идвала да й махат конците и мина да ме види. Аз пък к'вато съм емоция се разплаках от радост...И спомняте ли си онова страхотно английско палтенце, което тя беше получила за кандидат-момата си?!-ами, благодарение на нейния Георги, го получи мойта Стеф! Танче, сега още се усмихвам като се сетя как се появи ненадейно - благодаря, целувки! Hug  bouquet

Не ми благодари за нищо мила, Влади. Бъди сега както ти казах тогава само силна и всичко ще е наред:). Как няма да дам палтенцето на малката ти кукла, а знае ли се може някой ден да ми стане снаха.

Момичета пускам нова анкета за име на следващата тема ( хахаха виждам как пак ми се смеете " Танчето с анкетите"). Моля ви да предложите и вие нови имента за следващи темички.

# 496
  • Бургас
Момичета, мерси и тук за отговорите за хемоглобина!
Яниуари, много мило от страна на Танчето!  Heart Eyes
Стефани, да не е било наистина с някакъв по-странен цвят течението?Питам, защото и аз някой път посред нощта като видех нещо подобно , си виках, че ми се струва, ама не беше така /поне при мен де/.Щом имаш болки, си лягай и почивай и не пипай нищичко  Simple Smile

# 497
О аз така и правя Simple Smile

# 498
Момичета, здравейте и от мен. Ние се завърнахме благополучно. За много години - да сте живи и здрави и да си гушкаме най-хубавите и здрави бебенца!!! Влади, честита ви шушулка да е жива и здрава и много щастие й пожелавам. На теб бързо и леко възстановяване!
Ние изкарахме много весело на НГ НА 01,01 - отидохме и до Карандила имаше толкова много сняг и ако знаете как исках да се пльосна в снега, но се удържах Simple Smile. От баничката на ММ се пада само шефски пост и работа Simple Smile, а на мен нов дом, здраве, любов и печалба от тотото Simple Smile

# 499
  • Бургас
Шоки, преди имах чувството, че спя с камъни на гърдите, естествено и локвите, в които се събуждах съсипаха матрака на спалнята, а еднократните чаршафи ги намразих в болницата и освен това уж все чистя заради кучо, пък все лепне пода, все някъде съм накапала ... а, да не забравя и ужасната миризма на вкиснато  Joy  съдба, не бих се отказала от тези екстри. Стига ми само една заспала физиономийка със струйка стичаща се кърма по бузката и забравям всяко неудобство. Ти вероятно ме разбираш, виждам си дългокърмеща мама  Peace

За хемоглобина помагат много сурови орехи и лешници /поне на мен/ после и за кърмата.

Аз така се наръгах с една салата от царевица, че ще ми се пукнат гърдите!!!

Януари, как разбра, че нямаш кърма още? Като си вземеш бебка си я сложи на гърда да видиш как ще си тръгне коластрата, не се цеди напразно. Най=много да хвърлиш коластрата, пък след това тежко раждане по-добре я дай на Стефи  Peace 

# 500
добро утро
аз днес съм на жк,имали вероятност да ми предложат приемане в болницата

# 501
  • Бургас
Добро утро!

Как сте всички?
Сексилав, има такава вероятност.Ако ли пък не, може да ти направят мануален преглед и да предизвикат разкритие чрез него и сам да тръгне родовия процес.Ако си вече с разкритие 3-4 сантима, може да ти предложат система, за да родиш днес.Стискам палци!
Мима снощи ни събуди, че се била наспала в 3:24  Crazy .Към 4 часа реши, че й се пишка, абе ужас.След това заспа, а аз - дремех само.
Хайде, лек да е денят на всички ни!

# 502
  • Бургас
Добро утро!

Сексилов, по-скоро ще те викат през ден или всеки ден на запис на тонове. Според зависи колко е узряла плацентата, има ли разкритие. Не се напрягай излишно, никоя бременна не е останала неродила  Mr. Green пък ние стискаме палци бебунче да тръгне само още днеска. Чакането е адски изнервящо.

Бонбонче, ама и вие сте имали една нощ!

Днеска сме на р.ден  детски и се вълнувам, все едно съм на 5 Mr. Green купона почва  Mr. Green

# 503
адски изнервящо е леко казано при мен,с тези бушуващи хормони в тялото ми имам чувството че ще изпадна в депресия скоро,и никой не се усеща да спре със редовния въпрос- ще раждаш ли?
ами в крайна сметка не зависи от мен,каквото можех направих,не иска да излиза
ох май ми олекна малко че много се насъбра в мен
и снощи ММ ми се прибира със стружка в окото,ходихме до спешното,едно че като ме видяха си помислиха че аз ще влизам в болница,после-ами нямаме очен,отидете до Света София
тези цени ме убиха:вадене на чуждо тяло 35лв,майната им на парите,дано да са си свършили както трябва работата,че предния път за малко да го осакатят
айде после ще пиша какво е станало на жк

# 504
  • На морето!
Сексилов, стискам палци. Много е кофти да преносваш, че и още първия път. Напълно те разбирам, без да съм преносвала. Родих 2 дни преди термин, еми видяха ми се вечност просто- все едно цял живот ще си остана с корема. После е лесно- като вече си гушкаш бебето наистина започваш да мислиш като Анито, но дотогава всеки един момент си нащрек- ти и всички около теб, напрегното, страхове си има, неизвестно, последните дни са тежки- физически и психически. Ето ме и мен- с второ, с биволско спокойствие и въобще небързаща да раждам- вече се изнервих и искам да се приключва, нямам търпение вече, хем никак не бързам толкова стремително към самия процес на раждане.  Laughing

# 505
Стига ми само една заспала физиономийка със струйка стичаща се кърма по бузката и забравям всяко неудобство. Ти вероятно ме разбираш, виждам си дългокърмеща мама  Peace

Наистина това чувство е прекрасно:). Ние с моето малко сладко Жоре сме добре. Справяме се и двамата с татковто, а бабите ни помагат в домашната работа - готвене, миене на чинии, пране, пране и т.н.. На таткото му взехме и полагащите се му 15 дена бащинство. Момичета кога да отидем да си търсим акта за раждане от кметството т.е. колко дни след раждането. Все пак днес е първия работен ден де и едва ли ще е готов:).
Влади как си мила? Как искарахте ноща с малката Стефания:)

# 506
Танче десет дни след раждането си потърсете акта, ще е готов. Peace

# 507
Здравейте, момичета!
sexylove86, не искам да те отчайвам, но като постъпих в патология в стаята ми имаше момиче 10 дни след термин. Бяха я приели седмица след термина и на 11-я ден й направиха секцио. Днес я изписаха с едно сладко бебче!!! Пожелавам ти да си дочакаш възможно най-спокойно щастливия момент, а на хората с дразнещия въпрос “Няма ли да раждаш?”, можеш просто да не им вдигаш телефона.
Menina, мен със сигурност ще ме изписват с бебка на 5-ти, а ти не се ослушвай!!! Оказа се, че няма инфекции и няма да има нужда от антибиотици, та се прибираме заедно у дома!
Танче, миналата нощ беше малко интересна – близнаците ревяха само до 2ч, та от 2 до 4.30ч успяхме да поспим и после опити за кърмене, визитации и т.н.
Работещи мами, как минава първия работен ден от новата година?

# 508
Влади,чудесна новина ни съобщаваш-Стефи няма инфекции. Peace
Танче десет дни след раждането си потърсете акта, ще е готов. Peace
Само трябва да се вземе предвид,че в случая на Танчето имаше доста почивни дни от раждането досега. Peace

# 509
  • DE
На мен пък болничните още от преди раждането са ми отказани заради грешка от страна на работодателя ми  Sick. Направо думи нямам. Чакам ги тия пари от октомври.
Поздрави на всички родили. Сега Гери е наред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт