моята дъщеря мъжо ми каза, че е 52 см като излизах от операционната. Същата вечер в августовската групичка във ФБ прочетох, че е 51 см /той беше предварително инструктиран как да извести случая/, накрая по официални данни в епикризата на новороденото пише 50 см... казаха ми, че я изписват 3,240, пък са писали 3,190. Та истината е някъде там ... НАЗДРАВЕ на цялото ви семейство и още веднъж Честито!!!
ние с Михаела се нагледахме на заря и светлинно шоу, после си заспа спокойна и в 4 вече я събудих да си ходим, че не издържах на масата 
пък бутането на количка е прекалено лесно... какво ще кажеш за бутане на количка с 2 заети ръце /едната да държиш разплакано бебе, а другата да буташ бибата докато я плюе

А как се пазехме и треперихме 8 месеца над малките слънчица.Господ си знае работата!

\
Доживях и на мен да ми се случи подобно нещо в което не вярвах
Иначе ти нали пазиш и диета за високото кръвно та незнам дали може да хапваш препоръчителното месце,червено,свинско,пилешко,черен дроб.Иначе червено цвекло,спанак,сурови бадеми,но задължително комбинирай и с цитруси,които заради витамин Ц спомагат усвояването на желязото.Иначе според моя доктор,а и според други негови колеги с храната трудно се наваксва недостиг. 

Сладурииии! 

Препоръчани теми